- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Въпрос за кредитите във ВТУ
Прав си за това, че има връзкари, но след време шефовете които са ги наели ще се сменят, тогава без нужния документ за този пост биват махнати и сменени с човек с документ в ръката. Много е важно да си създадеш контакти и връзки по време на образованието, който след това ще ти послужат.Първоначално написано от mitternacht
Съще е важно какво учиш и дали има бъдеще тази професия, защото не е важно просто да се водиш студент и да пръскаш парите на вашите или собствените и след дипломиране да се чудиш къде да си я тикнеш тази диплома.
Но помисли, образование и ако изкараш някоя връзка от някъде би било по-добре отколкото само връзка.
Гледам си учението и съм ентусиазиран за бедещето ми след като завърша. Дано съм ти прехвърлил малко от моите положителни надежди
П.П. А, видях за яденето пишетев русенския столоват е пълна помия, радвайте се поне на това
![]()
Не се сещам за колеги, които да учат тия неща.Всичките без психологията звучат добре, а психологията (5ти корпус хехехе) ми звучи като залъгалка.Е, ако някой може да даде по-компетентно мнение...
Виж, и ти си прав- с връзки и диплома, вероятно би се постигнало повече отколкото само със същите връзки.Друг е въпроса после колко години ще си избиваш хвърлените париПравих сметка- ако работя професията, кяото се очаква от нас да работим най-вероятно- около две години ще си избивам парите само хвърлени за образованието, ако приемем че няма да имам и лев други разходи.Но това е в най-кризисен вариант хъхъ
Е, ако пък успея с поо... добра професия, тогава ще стане далеееч по-бързо.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
NaOH, да те питам нещо може ли? През 2004-та кандидатствах Компютърни науки и приемът беше 10 човека. Но тогава изрично беше посочено, че 4 семестъра ще те обучават в чужбина. Не записах това, а в Свищов Информатика, но ми е интересно дали и сега е така. След 2-3 годни може да ми кажеш дали ти е била полезна специалността.
Иначе и аз учих много математики, но се справих. Там е важно да си системен и последователен. И да се упражняваш естествено.
Желая ти успех
П.С. Студентски стол Свищов бил по-евтин. Аз съм обядвала и за под лев основно и десертСупи не ям, но средно ти излизат по 20 стотинки постната и 40-50-месната.
Печено бутче (не мога да го изям наведнъж) с гарнитура последно ядох за лев и 20.
И аз обичам да вземам суха храна![]()
Не знам какво са ти обещали, при мен нищо не са казвали за учене в чужбина. Всичко си правя тук. Макар че не знам след време как ще е - аз съм първа година в момента. В курса сме около 55 човека, голяма част са пълни неандерталци... Щом минималния бал във второ класиране е бил 17 и нещо (2х математика от диплома + 2х математика от матура/изпит), прави си сама сметките... След 2-3 години надали изобщо ще си спомням за тоя форумПървоначално написано от krem4et0
Засега единственото хубаво е че учим C++, другото са тотални буламачи...
Мерси за пожеланието, успех и на теб, ако още учиш![]()
По мое време бяха 5 места за момичета и 5 за момчета, а балът май малко под максималния падна. Но аз не се представих добро на изпита и бях далеч от целта. Влязох второ желание Математика и информатика, ама си казах - учител по информатика - как пък не. Точно това работих миналата учебна година и страшно много ми хареса.![]()
Аз имах 5.15 на матурата по математика, в момента съм с един от най-високите балове в специалността... Исках в ТУ-София КСТ, но добре че бях прекалено тъп за тамтам буквално им късат гъза по шевовете
![]()
Иначе не знам, даскал по информатика не ми се струва много хубаво...![]()
Явно ти се е паднало нещо различно от средно-статистическите говедаПървоначално написано от krem4et0
))
Доколкото помня, като ми разказва, наистина са били печени хлапета![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Напротив... Всички лапенца гледат да минат по-лесно часовете по информатика. При мен даскалките ни пишеха програмите за контролно, ние само ги преписвахме от дъската и ги давахме като контролни![]()