.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на galu6a
    сини сливи
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Hex Girl като се има предвид дневните ти менюта равняващи се на 200 грама храна как очакваш да ходиш до тоалетна?Логично е- като не влиза няма и да излиза (ама как прозвуча).
    Иначе хапчета с които със сиг. ще отидеш са Лаксит на доктор Тошков.Изцяло на билкова основа са така, че смятам че са добра алтернатива.И наистина като помиришеш шишенцето или там както се казва има миризма на микс от сушени треви и бурени хаха.В аптеките 300 или 200 таблетки на опаковка (не съм сиг.) са 7-10лева , зависи от аптеката(пият се 2 хапчета по 3 пъти на ден)
    да обаче от слабителните хапчета вече ме боли стомаха ще си направя някоя язва или нз и аз
    страх ме е просто
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Повече от фен Аватара на c0ci
    токущо прочетох една тема дето една ядяла Активиа и акала кат самосвал

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    аз съм чувала за компот от сливи и сладко от рози
    Сладкото от рози наистина помага,но има ужасен вкус
    е да,ама може да й помогне

Град
    niderlandia
    що да е гадно бе аз съм яла ама не сутрин
    не знаех че така действа щее се пробва !!!
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен не ми харесва,но и не ми действа при мен нищо не действа
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    На мен не ми харесва,но и не ми действа при мен нищо не действа
    колежка
    Шапкарю .....

Град
    Карлово
    За съжаление да,пробвала съм всичко за сега само шоколадите за диабетици ми помагат от време на време

Мега фен Аватара на Infinity
    Сладко от рози !!
    Лично аз не съм го пробвала , защото не съм имала нужда , но наистина съм чувала и виждала , че помага.
    Също можеш да пробваш със компот от джанки / да е кисел / .

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Hex Girl като се има предвид дневните ти менюта равняващи се на 200 грама храна как очакваш да ходиш до тоалетна?Логично е- като не влиза няма и да излиза (ама как прозвуча).
    Иначе хапчета с които със сиг. ще отидеш са Лаксит на доктор Тошков.Изцяло на билкова основа са така, че смятам че са добра алтернатива.И наистина като помиришеш шишенцето или там както се казва има миризма на микс от сушени треви и бурени хаха.В аптеките 300 или 200 таблетки на опаковка (не съм сиг.) са 7-10лева , зависи от аптеката(пият се 2 хапчета по 3 пъти на ден)
    да обаче от слабителните хапчета вече ме боли стомаха ще си направя някоя язва или нз и аз
    страх ме е просто
    Гарантирам ти, че няма да ти стане нещо от хапчетата.Майка ми, която е на 47 години ги пие от 2 някъде и няма никакви проблеми.НЕ се пристрастява към тях, спирала ги е за доста време апък и сега взима само когато има нужда, а не всеки ден да не пропука нито 1 хапче.
    Аз също съм взимала когато ей така не мога да отида до 00 и на сутринта веднага ми се оправя сичко.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    макар че нямам такъв проблем и дано да нямам,ще ти препоръчам да ядеш сутрин прясно мляко топло с мюсли или с трици,разхлабват,и дори аз дето нямам тоя проблем съм забелязала че като ям едно от двете,и след час два три ходя до тоалетната и после ми олеква Успех

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Майка ми има същия проблем. Купи си чай Сена, майчин лист. От известно време го пие и вече почти няма проблеми. Преди пиеше всеки ден, сега вече значително по рядко - веднъж на седмица, че даже и по рядко. Активиата попринцип също помага, но само докато я ядеш, после положението е същото. Опитай с чая, нищо не ти пречи, а не е и скъп. Успех

Мега фен
    Еми, вече е почти необратимо. Трябвало е просто да се сетиш навреме, че трябва да ядеш по повече. Не че сега ядеш, де. Ако продължаваш така, ще ти се сплетат червата. И... сещаш се какво става после. (Дано се сещаш.)

Град
    Горна Оряховица
    То не зависи от това колко ядеш, просто на някои хора (повечето на жени) червата им са лениви по принцип. Аз никога не съм гладувала и си го имам и аз този проблем... Ям всеки ден мляко с мюсли, ако ям хляб, е черен и т. н. Лошото е, че напоследък бях почнала по-често да ям солети и такива сухи работи като съм на лекции, сега гледам да ги избягвам и да ям често супи, дано да се пооправят нещата, че наистина е супер неприятно.

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Еми, вече е почти необратимо. Трябвало е просто да се сетиш навреме, че трябва да ядеш по повече. Не че сега ядеш, де. Ако продължаваш така, ще ти се сплетат червата. И... сещаш се какво става после. (Дано се сещаш.)
    некомпетентност безгранична

мило дете на мелодрамата , този проблем ми е от както се помня не е от ядене или не ядене , това че на тебе само колко ядеш ти е в главата не значи ,че и при нас е така .
    Майка ми дето яде като свиня а е супер слаба и пак го има този проблем
    Не ти и пожелавам да ти е на главата
    Шапкарю .....

Защо не пробваш с Английска сол... не е много хубаво, но пък не може да няма ефект..

Град
    Пловдив
    разбирам те напълно, зеления чай (но всеки ден) + много вода (без газирано,че подува) и определени часове за хранене (без късно вечер) и ефектът е налице
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от clever
    забелязах в Менюто ви за днес`` че храната която ядеш е много оскъдна
    приемай по-голямо дневно количество храна
    бавният ти метаболизъм се дължи на малкото храна която приемаш
    + тва е хубаво да наблегнеш на млякото и млечните продукти-ще помогнат за ходенето ти по голяма нужда.
    Значи може ли примерно ако ям 1 месец много голямо количество храна метаболизма ми да се засили,да стане по-бърз?

Сутрин на гладно топла вода с разтворена вътре 1 лъжичка мед

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Чувала съм, че най-ефикасни са ябълките, забързват метаболизма .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    niderlandia
    абе хора казаха ми да пия ленено семе отвара да си правя утре ще си купя да пробвам... дано стане нещо
    Шапкарю .....

Trqbva da qdesh sladko!!!!! A i supi4ki! zabravi kartofite i oriza

^ Това за сладкото е така. На мен само нещо сладко ми помага. Аз също имам проблем с това - случва се веднъж на 3 дена да кажем само.. Ако хапна един бонбон примерно, става фокуса, но друго нищо не помага. Нито Активии, пресни млека, ябълки.. единствено сладко.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    абе хора казаха ми да пия ленено семе отвара да си правя утре ще си купя да пробвам... дано стане нещо
    Аз съм пила и нямаше ефект,но по-принцип е адски полезно и понякога си го слагам в млякото :P

И аз имам същия проблем. Случвало се е и 3 седмици да не ходя.

Лененото семе на мен лично ми е гадно.

А колкото до сладкото, поне при мен не действа. Аз всеки ден ям сладко, обаче ефект - нулев. Въпрос на организъм е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си