- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Темата не е на шега
сини сливи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
да обаче от слабителните хапчета вече ме боли стомаха ще си направя някоя язва или нз и азПървоначално написано от Little_Lady93
страх ме е просто
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
токущо прочетох една тема дето една ядяла Активиа и акала кат самосвал![]()
е да,ама може да й помогнеПървоначално написано от billytalent
![]()
що да е гадно бе аз съм яла ама не сутрин![]()
не знаех че така действащее се пробва !!!
Шапкарю .....
На мен не ми харесва,но и не ми действа при мен нищо не действа![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
колежкаПървоначално написано от billytalent
Шапкарю .....
За съжаление да,пробвала съм всичко за сега само шоколадите за диабетици ми помагат от време на време
![]()
Сладко от рози !!
Лично аз не съм го пробвала , защото не съм имала нужда , но наистина съм чувала и виждала , че помага.![]()
Също можеш да пробваш със компот от джанки / да е кисел / .
Гарантирам ти, че няма да ти стане нещо от хапчетата.Майка ми, която е на 47 години ги пие от 2 някъде и няма никакви проблеми.НЕ се пристрастява към тях, спирала ги е за доста време апък и сега взима само когато има нужда, а не всеки ден да не пропука нито 1 хапче.Първоначално написано от HexGirl
Аз също съм взимала когато ей така не мога да отида до 00 и на сутринта веднага ми се оправя сичко.![]()
макар че нямам такъв проблем и дано да нямам,ще ти препоръчам да ядеш сутрин прясно мляко топло с мюсли или с трици,разхлабват,и дори аз дето нямам тоя проблем съм забелязала че като ям едно от двете,и след час два три ходя до тоалетната и после ми олекваУспех
![]()
![]()
Майка ми има същия проблем. Купи си чай Сена, майчин лист. От известно време го пие и вече почти няма проблеми. Преди пиеше всеки ден, сега вече значително по рядко - веднъж на седмица, че даже и по рядко. Активиата попринцип също помага, но само докато я ядеш, после положението е същото.Опитай с чая, нищо не ти пречи, а не е и скъп. Успех
![]()
Еми, вече е почти необратимо. Трябвало е просто да се сетиш навреме, че трябва да ядеш по повече. Не че сега ядеш, де. Ако продължаваш така, ще ти се сплетат червата. И... сещаш се какво става после. (Дано се сещаш.)
То не зависи от това колко ядеш, просто на някои хора (повечето на жени) червата им са лениви по принцип. Аз никога не съм гладувала и си го имам и аз този проблем... Ям всеки ден мляко с мюсли, ако ям хляб, е черен и т. н. Лошото е, че напоследък бях почнала по-често да ям солети и такива сухи работи като съм на лекции, сега гледам да ги избягвам и да ям често супи, дано да се пооправят нещата, че наистина е супер неприятно.
некомпетентност безграничнаПървоначално написано от PinkFloydSound
мило дете на мелодрамата , този проблем ми е от както се помняне е от ядене или не ядене , това че на тебе само колко ядеш ти е в главата не значи ,че и при нас е така .
Майка ми дето яде като свиня а е супер слаба и пак го има този проблем![]()
Не ти и пожелавам да ти е на главата![]()
Шапкарю .....
разбирам те напълно, зеления чай (но всеки ден) + много вода (без газирано,че подува) и определени часове за хранене (без късно вечер) и ефектът е налице![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Значи може ли примерно ако ям 1 месец много голямо количество храна метаболизма ми да се засили,да стане по-бърз?Първоначално написано от clever
Сутрин на гладно топла вода с разтворена вътре 1 лъжичка мед![]()
абе хора казаха ми да пия ленено семе отвара да си правя утре ще си купя да пробвам... дано стане нещо
Шапкарю .....
Trqbva da qdesh sladko!!!!! A i supi4ki! zabravi kartofite i oriza
^ Това за сладкото е така. На мен само нещо сладко ми помага. Аз също имам проблем с това - случва се веднъж на 3 дена да кажем само.. Ако хапна един бонбон примерно, става фокуса, но друго нищо не помага. Нито Активии, пресни млека, ябълки.. единствено сладко.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм пила и нямаше ефект,но по-принцип е адски полезно и понякога си го слагам в млякото :PПървоначално написано от HexGirl
И аз имам същия проблем. Случвало се е и 3 седмици да не ходя.![]()
![]()
Лененото семе на мен лично ми е гадно.
А колкото до сладкото, поне при мен не действа. Аз всеки ден ям сладко, обаче ефект - нулев. Въпрос на организъм е.