.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    мм мисля, че плодовете и водата оказват огромно влияние, аз също по рождение си имам този проблем, за това пия по 2 л вода на ден и ям ябълки, и др сезонни плодове, само за ден ако спра плодовете и пак имам запек, също пия чайове(не слабителни) и кафета

Супер фен Аватара на fuckme
    лелее ужас, не ви завиждам, дано се оправите! обичам да акам
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

чувала съм че крушите помагат за тая работа..

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Да да, като Дарккис каза - топла вода с мед сутрин! Но пий го поне 2-3 дни. Не очаквай резултат на първия ден. На приятелка и помогна

И още нещо видях, че си писала нещо за оцет - никога не го пий или слагай в салата (освен по много малко). Има точно обратен ефект.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+1
    Чувала съм и за киви и прясно мляко с мед.
    Сега искам и аз да получа малко отговори, ако е възможно. Една от моите приятелки има ускорен метаболизъм. Яде като прасе в буквалния смисъл понякога, обаче е супер слаба. Може да е плоска, но по добре отколкото сланини. Та има ли някакъв начин да забързам метаболизма си, не съм запозната не ме плюйте веднага, ако може. Преди и аз бях така веднъж на 2-3 дни. Сега напоследък забелязах, че ходя до тоалетна всеки ден, ама това само тая седмица май. Мисля, че е защото съм на диета и все пак не спирам напълно сладкото, може би 1 път в седмицата си позволявам колкото 2 сладки да хапна. Също така и още един въпрос. Отново не съм запозната, извинете ама иначе нямаше да питам. Шоколадите за диабетици или черния шоколад, ама онзи горчивия, а не на своге или елзет боклуците по-малко ли са 'вредни'?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

абе млечен, черен, бял щом е шоколад не е за препоръчване да ядеш постоянно, 1 да е няма значение какъв, но да е 1 път в месеца, като ми се прияде ще изям едно Своге, за предпочитане пред горчивите натурални боклуци, на човек му се прияжда сладичко все пак

Абсолютно същия проблем имах, още от бебе съм си била така, наште като малка ме тъпчеха с рицинво масло, ама нищо не ставаше
    Преди към 2 години баба ми почна да ми дава всеки ден на закуска овесени ядки и малко по малко почнах да си ходя всеки ден по голяма нужда, после преминах на прясно мляко с мед, което също много помага, а от скоро вече нищо не правя обаче тялото ми си е свикнало вече всяка сутрин да си ходя до тоалетната Сега стомаха ми е супер разхлабен,
    Успех!!!

Сутрин като ставаш изпивай по една чаша топла вода.
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    То попринцип в такива случаи всичко опира до отделния организъм. Има доста храни, които се препоръчват, но при всеки действат различно - при едни помагат, при други не, при трети-частично... Авторке, може би трябва да пробваш наистина от всичко, което ти се препоръчва, за да разбереш кое действа на твоя организъм и кое не

На мен лично много ми помагат супите и млечните продукти. Също и от плодовете сини сливи, грозде, тиква и пъпеш. Особено последните 2 винаги са действали безотказно Както и топла вода с лъжичка мед рано сутрин
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in my world!
    аз нямам такива проблеми и няма кой знае какво да ти кажа ама сутрин на гладно пия кафе и забелязах че ми се прихожда до тоалетна ама незнам смисъл аз го пия винаги чисто нито захар нито нищо.И съм си свикнала и всяка сутрин така.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си