- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Темата не е на шега
^+1
Чувала съм и за киви и прясно мляко с мед.
Сега искам и аз да получа малко отговори, ако е възможно. Една от моите приятелки има ускорен метаболизъм. Яде като прасе в буквалния смисъл понякога, обаче е супер слаба. Може да е плоска, но по добре отколкото сланини. Та има ли някакъв начин да забързам метаболизма си, не съм запозната не ме плюйте веднага, ако може. Преди и аз бях така веднъж на 2-3 дни. Сега напоследък забелязах, че ходя до тоалетна всеки ден, ама това само тая седмица май. Мисля, че е защото съм на диета и все пак не спирам напълно сладкото, може би 1 път в седмицата си позволявам колкото 2 сладки да хапна. Също така и още един въпрос. Отново не съм запозната, извинете ама иначе нямаше да питам. Шоколадите за диабетици или черния шоколад, ама онзи горчивия, а не на своге или елзет боклуците по-малко ли са 'вредни'?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."