- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имам 3-ка !!!! Нашите ще ме убият :(
Отличничка си . Имаш само шестици. Ами тогава нямаш проблем. Отиваш и казваш директно: " Мамо имам тройка по математика. Да, знам, че е много зле, но първо аз немога навсякъде да съм перфектна, второ всички се провалихме и трето най- важно тези оценки няма да ги пишат ! "
Успех !![]()
аз кат иам 16 двойки как съм жив???
Кой клас си ваще да ти се карат за оценки?![]()
На мен ми се караха до пети клас след тва вече кво да направят хоратато го има всякакво. И пак съм си отличничка (не пълна, ама голяма работа
) .
Аз на твое място бих имитирала подписа на майка ми или баща ми, ама ако са некви строги ваще и говорят с учителите по-добре недей щото ще стане супер лошо като разберът.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И на мен ми се случи на едно контролно по химия .. и се подписах вместо мама![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ти па кво се шашкаш, а ако беше 2? Радвай се по-добре след някоя друга година ако станеш студентка ще си най-щастливата на 3-ка![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
споко е пич кво ти пукадругите хора за 3 им купуват коли ти си ревнал кат бебе
![]()
GTA Stunting
Ехеее бели кахъриАз колко тройки съм имала и съм оцеляла от наще
А те всъщност никак не са за подценяване в това отношение
![]()
реших проблема. подписах го и го скрих... в един тефтер и после сложих тефтера в чантатаи аз нз що я пуснах тая тема
![]()
![]()
понякога изтъпявам
ЖЕНСК0 СЪМ
За себе си ли учиш или за вашите?![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз ко да направя?? Някакви предложения ?![]()
Да отида в даскалото ти;да взема дневника и да поправя 3 на 5 ... или контролното да ти го подпиша с подписа на майка ти ..![]()
![]()
Стегнете се бе хора.. Не може човек само 6 да има.А и ако ти навикат родителите малко няма да умреш... в най-лошия слушай да ти държат конско(което е тъпо .. ).Изтърпи си караниците от вашите и си научи и тва е .....
lele hora az ako imam 3-ka po matematika naprao 6e 4erpq wene 4e imam mn 2-ki no prosto za edna 3-ka hi4 ne se pritesnqvam 6ot imam pove4e ot edna,a 6to se otnasq do na6te na tqh hi4 ne im dreme kato im davam da se podpisvat na 3-ka vikam 4e 6e q popravq i gotoo ina4e ne mi dreme za edna 3-ka i to po matematika verno predmeta e vajen ama kat znam 4e ne moga nqma da se nazorvam q
![]()
В даден момент ще се пречупиш и вече няма да те *бе за оценки![]()
А и да ти кажа учи се много по леко като знаеш ,че го правиш за себе си ,а не за няква оценка...
"Димо Момиров им го каза на софиянци в прав текст: Слаби сте, затова търсите оправдание пред феновете у съдиите."
И мойте така бяха свикнали до 7ми клас само 6ци и 5ци,ама се свиква.Не може да си перфектна по всичко.
А на теста-сигурно е много трудно да се подпишеш сама...
И аз съм правил 3ка![]()
I'm better ..
Много тъпо решение.Първоначално написано от darsit0
А другия път, когато отново имаш 3 или 4?
Пак ли ти ще го подпишеш?
Казваш им и толкова.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Майко, майкооо.. реване за 3ка при положение на отличничка.. пък и какво.. да не си 2-3-ти клас?!Мама и тати ще се караааат.. осрахме я
![]()
Who's next!
да забелязах , че това е извънземна връзка извън Българияя, извън страната и извън Земята и падаха летящи чинии и колексии върху мен , така че помислете си и ми се обадете ако съм жив
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И азПървоначално написано от SqYnY
![]()
''Ще си я поправя''
''Много усърдно се трудих и учих, но не успях да разбера материала''
Няма да ти се карат толкова много, в днешно време не се обръща кой знае колко голямо внимание на оценките (поне в някои случаи) ^^
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Ще изтърпиш 10 минутно викане. Иначе и аз като отличничка бях шокирана от първата ми тройка по психология тази година. А не беше яд, че ако искаше може да ми пише 5, ама то това е психото.
Иначе ако ти викат по-добре недей казва нищо, че по-лошо става обикновено.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Доста си неосъзната , 5-ти клас имаш ли?
Ако живееш във филм , че ще имаш само отлични оценки по-добре се гръмни.
А и ваште да не падат от Марс , те са минали през това , много добре знаят как е ..
лапешка работа.
Като наредиш цял бележник с 3-ки, тогава се тревожи да кажеш на вашите ... Една тройка е нищо, така или иначе ще я поправиш. Само сметни 3+6=9, делено на 2 е 5ца, с една 6ца връзваш 5 за срока, което си е съвсем приемливо
![]()
Първоначално написано от Dimana99
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имах тройка по математика тази годинаНашите не ми се караха, защото принципно съм добра по математика, класирвам се на състезания и олимпиади, но съм разсеяна
Казвам, че ще я поправя и толкова. Имаче доста ми се насъбраха четрворкита. Не са много де, ама като за мен са доста
И само ми викат на теб вече много ти се събраха май, защо не учиш повече, ами така е като те разсейва компютъра, музика и пр., слядващия път по-добре и това е. А и аз май вече всички си ги поправих.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on