- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога казахте ОБИЧАМ ТЕ за първи път
след колко врее казах те на любимия си човек че го обичате ,защото мен мн ме дразни някво лапе трагнал от 1 час и "мило слънце мн те обичам ти си всичко за мен "
аз на 1-2 месец![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Като съм бил на 3-4 на майка ми или баща ми сигурно.
Първоначално написано от w0sh
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре, не ме интересува, че те дразни.
//тъпа тема![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не е важно дали си го казал.Нито кога си го казал.
Важно е как си го казал.Важно е да ти е идвало право от сърцето.
когато го почувствам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм казвал![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Хахах той ми го каза още след първата ни среща хахахСтранното е че изобщо не прозвуча не на място/глупаво/смешно... Аз може би след месец. Не помня. Тия думи са ми много трудни за произнасяне. Даже на роднини и приятели които познавам целия си живот и които наистина обичам не мога да го кажа... Е сега си му го казвам честичко де... Всеки път като го почувствам!
Ние сме се разбрали да го казваме само когато в момента го усещаме а не ако единия го каже другия да се чувства задължен да каже "и аз".
не казвам ,то си личи. очите не лъжат! само едноокия понякога![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Еми аз много трудно си изразявам чувствата ... трудно ми е да кажа '' обичам те '' , въпреки че обичам много хора ... просто сякаш не мога да ги произнеса ... дори когато най - добрата ми приятелка ми каже - '' много те обичам '' ... не мога да й кажа колко много значи за мен и че ми е повече от сестра... просто ми е трудно
Той ми го каза пръв след първия ни месец, а аз на него малко по-късно... Не че не го обичах преди това, просто ми беше трудно да го кажа. Сегаа изобщо не е такаКазвам му го много често, защото го чуствам и искам той да го знае
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Bixel
![]()
и след тежко пийнье
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не помня кога го казах точно,но помня,че наистина го чувствах и бях искренно щастлива...редки моменти в живота ми..
Същата история е при мен. Като подарих коледния подарък на майка ми и като и казах тия две думи, ме погледна стреснато и започна да мига на парцали.Първоначално написано от slun4ice
slun4ice, душа, сподели как го постигна.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ато съм бил на 3-4 на майка ми или баща ми сигурно.
Не съм го казвал още![]()
--------------------------------------------------------
Това за във връзка, нали? Май в началото на откомври 2007, ама не помня повече![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ходихме 5 месеца и на мен така и не ми стигна смелостта да му го кажа.Все му отговарях с "и аз".![]()
Третия месец,наистина го обичах.Казвам го в минало време,защото в момента единственото,което чувствам към него е ненавист.
...след един-два месеца вече толкова се познавате и си представяте как ще сте заедно докато умрете, че да кажеш 'оби*ам те' е най-нормалното нещо на света.Първоначално написано от galu6a
същата глупост като да го кажеш след 1 час на новото си гадже.
когато съм го казвала е било след ужасно много време и когато не просто съм го чувствала, а в желанието си да не го кажа се 'изтървах'. Просто толкова много съм обичала, че ми беше болезнено даже да го "крия". Глупости на килограм. Все едно някой го заслужава.
Така или иначе трудно се заслужават тези думи, а още по-трудно се заявяват.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.