- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога казахте ОБИЧАМ ТЕ за първи път
за пръв път казах обичам те на 7-мия месец колкото и странно да звучи и за слава на бога съм с моето мимиче година и 7 месеца
На третия месец го почувствали наистина .. вие почти не се познавате ама се обичате,окей.It doesn`t metter . Казах го след 9-10 месеца връзка,той също.Първото,което е не се познавахме и другото е,че и на двамата ни е трудно да я казваме тая дума незнам защо.
Просто като тръгна да го казвам и сякаш ми е заседнало нещо в гърлото.В интерес на истината мисля,че дори на родителите си не съм го казвала освен,когато бях много малка.Това не значи разбира се,че не обичам близките за мен хора.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Единсвеното нещо,което някога съм обичал,е дясната ми ръка!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Защо нападате, никоя връзка не е като вашата и никога не знаеш кога другия го е почувствал истински. Аз казах на моя приятел, че го обичам след като бяхме решили вече, че ще живеем заедно, а това се случи след по-малко от 2 месеца от връзката ни. Сега живеем заедно вече 3-та година и си го казваме постоянно. Няма определено време, след което е "позволено" вече да се каже "Обичам те". Думите наистина са много силни, но това което усещаш ти в себе си и желанието да ги изречеш - никoй не може да определи, пък камо ли да те съди за това.
Не съм го казвала никога до са на мом4е хаах оби4ам доста друг неща и съм им го казвала хахаа
който търси - намира . ^^
+ и дали си го показал! Не са важни думите а жестовете думите лъжат!Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
На 3-4 месец някъде го казах на сегашния ми приятел.
На бившия беше след първата година някъде..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не помня.Много бързо, знаех го простоИ ето, че и до ден днешен го повтарям
![]()
Ти откъде знаеш,че не сме се познавали?Ние преди отв абяхме много време приятели...Първоначално написано от Assshley
Просто предчуствам че много скоро ще го кажа![]()
![]()
Но най-лошото което май ше стане е , че няма да ми отвърнат с същото ;( ;( Колкото и невероятно да звучи , влюбен съм в това момиче още от 1клас , откакто е видях
![]()
ЕДИТ : А сега съм чак 7ми![]()
![]()
![]()
Ами той е послушенПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Така де, поговорихме си и се съгласихме че дори да си някого ти не усещаш нон-стоп любов и не изпитваш непрекъснато желание да му кажеш че го обичаш. А и любовта се усеща и се вижда по жестовете, погледите, милувките... Не винаги са нужни думи. Той ми сподели обаче че понякога когато му го кажа се чувства едва ли не задължен да каже "и аз те обичем" за да не се обидя, а ако не му отговоря коато той ми го каже се чувства несигурен. Тогава му обясних че аз му казвам че го обичам за да го знае ТОЙ, за да му напомня че изпитвам чувства към НЕГО а не за да го чуя АЗ и че го правя тогава когато го усетя наистина силно и не мога да го държа повече в себе си а не ей така колкото да кажа нещо. Така се съгласихме всеки да си го казва когато си иска и за сега няма проблеми. Даже след разговора аз му го казвам доста често![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Никога не съм..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Първоначално написано от w0sh
Вие изобщо прочетохте ли темата преди да пишете! Много е яко да се правите на интересни...Първоначално написано от whocaress
![]()
именно! а на мен напоследък не спира да ми идва!Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
след..... 2 седмици![]()
МНОГО рано беше, дефакто ние се запознахме и от този ден в следващите 2 месеца просто ВСЕКИ ден бяхме заедно... не беше любов от пръв поглед определено но нещо ни караше да прекарваме цял ден заедно и така правехме..
чудно е че още си ходим.. и от тогава е изминала повече от година и половина
![]()
Ами на първото момче, с което бях имахме дъълга история от година и нещо .. след много "препятствия" се събрахме и му го казах на нова година 2007 срещу 2008 ..
А не сегашното момче му го казах след 5тия месец близо ..
п.с. радвам се, че поне за сега не съм получавала "не" за отговор ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3