- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след като тръгнахте с гаджето правихте секс ?
Въпроса е ясенМоже също да разкажете дали оправда очакванията ви,имаше ли така нареченият период на "напасване" в сексуално отношение и въобще всичко,което желаете да споделите
![]()
Заедно сме от година и 7 месеца и все още напасваме ПРЕДсексуалното си отношение.![]()
различно ама веднъж първо го правехме и месец по-късно тръгнахме...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами ние си писахме 2 месеца и на 03.10.09 се видяхме и тръгнахме. Прекарахме нощта заедно но не правихме секс. Понеже учи в друг град трябваше да си ходи на следващата сутрин. На 05.10.09 каза че не издържа и дойде при мене.. Тогава вече го направихме хаха. Тоест на втората среща така да се каже![]()
Напасване.. Ами оказа се че имаме доста еднакви предпочитания така че сравнително бързо се нагодихме. Естествено има какво още да се желае но всичко си е ок. Още първия ни път получих оргазъм и е имало мноооого малко пъти в които не се е случвало. Всъщност само последните 2-3 защото бях супер изнервена заради предстоящите изпити и просто други неща ми бяха в главата. Иначе съм доволна а и той също така че...![]()
месец и нещо и тогава чак го направихме на рожденият му ден нещо като подарък![]()
Еми още на вторият ден викнах я да играем карти в нас и я налазих..и вече сме заедно 2 години и 4 месеца, а повечето ми сексуални партньорки съм ги чукал на първа среща яко си е опитайте :P
С него съм от близо 6 месеца ии все още както каза една съфорумка "напасваме ПРЕДсексуалното си отношение" ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
за много години![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На втория ни месец го направихме.
Трагедията е пълна...
Запознахме се.
Станахме неразделни, но твърдяхме, че сме само приятели, което беше истината.
Мина година от познанството ни и правихме секс, защото ми стана твърде любопитно+ напих се с вино хах.. та..тогава "станахме гаджета".
А първият секс беше само смяхВъобще не беше неловко
След това месеци наред правихме секс с часове.
Сега вече по максимум час, и така май е най-добре.
+ взаимно се научихме на това-онова с времето, което спомогна секса дори след толкова години да е толкова страхотен..
![]()
Според мен тва е един доста застаряващ стереотип.Правя секс когато ми се прави,каква е разликата дали ще му пусна на първата седмица или първия месец? За да го избереш за човека до тебе,значи му имаш доверие и малко или много знаеш че това е ТОЙ/ТЯ...така че защо и двамата да не си направим кефа![]()
![]()
4 месеца и от тогава на сам всяка седмица![]()
ем с повечето на първата седмица а иначе най-много 1 месец![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Зависи от много нещо![]()
хаха .. нима за 2 месеца (повечето от вас) можете да прецените човека, с който сте? (ако се познавате от скоро)?!Интересноо ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Познавахме се от 3-4 години. Бяхме най-добри приятели 2 години. Тръгнахме и правихме секс на 2та седмица някъде. Изобщо не виждам смисъла от това лицемерно чакане. И двамата го искахме. Пък дали щеше да бъде 5-6 месеца по-нататък или точно, когато го направихме е все едно. Аз си знаех, че него искам.
същата вечер![]()
Някви проблеми със съня , май са на нервна основаПървоначално написано от dirtyyy
![]()
Аз лично мога и за мнооого по-малко от 2 месецаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Пък и какво толкова има да го преценяваш. Заедно сте и се искате. Къде е проблема? Така и така първия път (независимо дали най-първия или първия с нов партньор) не е най-впечатляващия просто защото още не познавате добре тялото на другия и реакциите му. Така и така трябва малко или много да се напаснете и да откриете какво ви харесва и на двамата. Защо да чакаш 2 години след като можеш да го направиш веднага? Сексът за мен е и показване на чувста. След като изпитвам чувства към някого много ясно че ще искам да спя с него. Да бъда нежна с него, да му доставя удоволствие, да почувствам тялото му...
За мен е абсурдно да се правя на интересна след като човека ме възбужда и сме заедно.![]()
+1Познавахме се от 3-4 години. Бяхме най-добри приятели 2 години. Тръгнахме и правихме секс на 2та седмица някъде. Изобщо не виждам смисъла от това лицемерно чакане. И двамата го искахме. Пък дали щеше да бъде 5-6 месеца по-нататък или точно, когато го направихме е все едно.