.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 140
    Супер фен Аватара на LP_girl_14

Колко време след като тръгнахте с гаджето правихте секс ?

Въпроса е ясен Може също да разкажете дали оправда очакванията ви,имаше ли така нареченият период на "напасване" в сексуално отношение и въобще всичко,което желаете да споделите

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Заедно сме от година и 7 месеца и все още напасваме ПРЕДсексуалното си отношение.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    различно ама веднъж първо го правехме и месец по-късно тръгнахме...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами ние си писахме 2 месеца и на 03.10.09 се видяхме и тръгнахме. Прекарахме нощта заедно но не правихме секс. Понеже учи в друг град трябваше да си ходи на следващата сутрин. На 05.10.09 каза че не издържа и дойде при мене.. Тогава вече го направихме хаха. Тоест на втората среща така да се каже
    Напасване.. Ами оказа се че имаме доста еднакви предпочитания така че сравнително бързо се нагодихме. Естествено има какво още да се желае но всичко си е ок. Още първия ни път получих оргазъм и е имало мноооого малко пъти в които не се е случвало. Всъщност само последните 2-3 защото бях супер изнервена заради предстоящите изпити и просто други неща ми бяха в главата. Иначе съм доволна а и той също така че...

месец и нещо и тогава чак го направихме на рожденият му ден нещо като подарък

Еми още на вторият ден викнах я да играем карти в нас и я налазих..и вече сме заедно 2 години и 4 месеца, а повечето ми сексуални партньорки съм ги чукал на първа среща яко си е опитайте :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    С него съм от близо 6 месеца ии все още както каза една съфорумка "напасваме ПРЕДсексуалното си отношение" ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    С него съм от близо 6 месеца ии все още както каза една съфорумка "напасваме ПРЕДсексуалното си отношение" ..

за много години
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На втория ни месец го направихме.
    Трагедията е пълна...

Град
    В.Търново
    Запознахме се.
    Станахме неразделни, но твърдяхме, че сме само приятели, което беше истината.
    Мина година от познанството ни и правихме секс, защото ми стана твърде любопитно+ напих се с вино хах.. та..тогава "станахме гаджета".
    А първият секс беше само смях Въобще не беше неловко
    След това месеци наред правихме секс с часове.
    Сега вече по максимум час, и така май е най-добре.
    + взаимно се научихме на това-онова с времето, което спомогна секса дори след толкова години да е толкова страхотен..

Повече от фен Аватара на c0ci
    Според мен тва е един доста застаряващ стереотип.Правя секс когато ми се прави,каква е разликата дали ще му пусна на първата седмица или първия месец? За да го избереш за човека до тебе,значи му имаш доверие и малко или много знаеш че това е ТОЙ/ТЯ...така че защо и двамата да не си направим кефа

Голям фен
    на 5я месец напсвахме си определено защото ми е 1я иии все пак ми трябваше малко време да вляза в ритъм така да се изразя, но сега всичко е

4 месеца и от тогава на сам всяка седмица

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Втория месец
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

ем с повечето на първата седмица а иначе най-много 1 месец
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Град
    Бургас
    Зависи от много нещо

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха .. нима за 2 месеца (повечето от вас) можете да прецените човека, с който сте? (ако се познавате от скоро)?! Интересноо ..

Мега фен Аватара на dirtyyy
    WhiteOneBG
    как си ?
    всичко наред ли е ?

Град
    Paradise
    Познавахме се от 3-4 години. Бяхме най-добри приятели 2 години. Тръгнахме и правихме секс на 2та седмица някъде. Изобщо не виждам смисъла от това лицемерно чакане. И двамата го искахме. Пък дали щеше да бъде 5-6 месеца по-нататък или точно, когато го направихме е все едно. Аз си знаех, че него искам.

същата вечер

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    WhiteOneBG
    как си ?
    всичко наред ли е ?
    Някви проблеми със съня , май са на нервна основа

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    хаха .. нима за 2 месеца (повечето от вас) можете да прецените човека, с който сте? (ако се познавате от скоро)?! Интересноо ..
    Аз лично мога и за мнооого по-малко от 2 месеца
    Пък и какво толкова има да го преценяваш. Заедно сте и се искате. Къде е проблема? Така и така първия път (независимо дали най-първия или първия с нов партньор) не е най-впечатляващия просто защото още не познавате добре тялото на другия и реакциите му. Така и така трябва малко или много да се напаснете и да откриете какво ви харесва и на двамата. Защо да чакаш 2 години след като можеш да го направиш веднага? Сексът за мен е и показване на чувста. След като изпитвам чувства към някого много ясно че ще искам да спя с него. Да бъда нежна с него, да му доставя удоволствие, да почувствам тялото му...
    За мен е абсурдно да се правя на интересна след като човека ме възбужда и сме заедно.

Мега фен Аватара на draid
    Познавахме се от 3-4 години. Бяхме най-добри приятели 2 години. Тръгнахме и правихме секс на 2та седмица някъде. Изобщо не виждам смисъла от това лицемерно чакане. И двамата го искахме. Пък дали щеше да бъде 5-6 месеца по-нататък или точно, когато го направихме е все едно.
    +1

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз лично мога и за мнооого по-малко от 2 месеца
    Пък и какво толкова има да го преценяваш. Заедно сте и се искате. Къде е проблема? Така и така първия път (независимо дали най-първия или първия с нов партньор) не е най-впечатляващия просто защото още не познавате добре тялото на другия и реакциите му. Така и така трябва малко или много да се напаснете и да откриете какво ви харесва и на двамата. Защо да чакаш 2 години след като можеш да го направиш веднага? Сексът за мен е и показване на чувста. След като изпитвам чувства към някого много ясно че ще искам да спя с него. Да бъда нежна с него, да му доставя удоволствие, да почувствам тялото му...
    За мен е абсурдно да се правя на интересна след като човека ме възбужда и сме заедно.
    100% съгласна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си