.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз лично мога и за мнооого по-малко от 2 месеца
    Нимаа? И как .. да не би да четеш мислите на хората? Или знаеш всеки какъв е по характер и като цяло само от 5 минути разговор? хаха ..

Пък и какво толкова има да го преценяваш. Заедно сте и се искате. Къде е проблема?
    Проблем? Не съм казала, че има .. просто това, че сме заедно не значи, че трябва да спя с него ..

Така и така първия път (независимо дали най-първия или първия с нов партньор) не е най-впечатляващия просто защото още не познавате добре тялото на другия и реакциите му.
    За теб може да не е бил важен .. за мен е едно от най - важните неща в живота ми и искам да е така както трябва да бъде!!!

Защо да чакаш 2 години след като можеш да го направиш веднага?
    .. защото си имам принципи, които следвам и не желая разочарованието ми от прибързаност да ме съсипе ..

Сексът за мен е и показване на чувста. След като изпитвам чувства към някого много ясно че ще искам да спя с него.
    Само той ли е показване на чувства?? Значи не можеш да обичаш някой ако не правиш секс с него? Изключително глупава логика .. секса не е най- важното нито е всичко в една връзка!! Още по - малко не е доказателство за любов!

За мен е абсурдно да се правя на интересна след като човека ме възбужда и сме заедно.
    Да се правиш на интересна? Тук не става въпрос за правене .. От кога отстояването на свои разбирания, начин на живот и убеждения са правене на интересен?

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Hilary_ , разбирам те, че си имаш принципи и определено се придържаш стриктно към тях, но говориш така и искаш 1вия път да ти е с перфектния човек, на перфектното място, в перфектното време все едно ще се сгодяваш за него. Прекалено много изискваш, карай го малко по-реално..
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Действай от първия път ако не става няма смисъл... тряя много време докато паснете ако му се чака на човека ся ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    В сегашната ми връзка - 2 седмици, защото прецених, че за 14 дни през които прекарвахме цялото си свободно време заедно го опознах достатъчно добре, че да реша да правя секс с него. Освен това много ми се искаше, не бях го правила отдавна, а той ме подлудяваше...
    В предишните ми връзки съм изчаквала месец, месец и половина, защото съм ги виждала по-рядко.

Е тя Хилари си е нашата форумна мечтателка-идеалистка.
    Пожелавам й наистина първия път да е както си го иска, всичко да е перфектно отвсякъде (макар че, даже и да не е, човешката памет изневерява в спомените на такива работи - помни само хубавото и забравя лошото ).

По темата - с първото ми сериозно гадже беше - на първата среща се натискаме много. Секса беше месец по-късно.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Нимаа? И как .. да не би да четеш мислите на хората? Или знаеш всеки какъв е по характер и като цяло само от 5 минути разговор? хаха ..

Да чета мисли ли? Извинявай но след 2 ден аинтензивни разговори с някого определено мога да преценя що за човек е. Не знам на теб какво толкова ти трябва за да се увериш че искаш да спиш с някого след като вече си избрала да си с него. Значи за да се натискате, да правите орална любов, да споделяте тайни не ти трябва "да го прецениш" ама за да изконсумирате връзката си виждате ли...

Проблем? Не съм казала, че има .. просто това, че сме заедно не значи, че трябва да спя с него ..

А какво значи за теб да си с някого? За мен значи че е най-добрия ми приятел, имаме чувства един за друг и изпитваме страст. Каква е разликата между един който и да е приятел и гаджето ти? Според мен е точно страстта.

За теб може да не е бил важен .. за мен е едно от най - важните неща в живота ми и искам да е така както трябва да бъде!!!

Казах ли някъде че не е важен? Казах че като физическо изживяване няма да е кой знае какво... Иначе ако е с някого който обичаш, 100% ще ти остане хубав спомен. Аз го направих на 17 след 10 месеца връзка (ТОЙ искаше да изчакаме). Заедно бяхме 2 години и половина и си мислех че го познавам. Е да ама хората се променят. Колкото и да си мислиш че познаваш някого, колкото и време да сте били заедно все тая. Отношенията между хората се променят и това е факт. Попитай всеки който е имал по-дълга връзка. Та все пак се оказа че не сме един за друг. Със сегашния ми приятел го направих на втората среща и се чувствам много по-сигурна в него и връзката ни отколкото с бившия ми.

.. защото си имам принципи, които следвам и не желая разочарованието ми от прибързаност да ме съсипе ..

И аз си имам принципи. Един от тях е да спя само с хора към които имам чувства и с които имам връзка. Прибързаност? Да те съсипе? Как? Обичаш ли човека с който си? Имаш ли чувството че и той те обича? Възбужда ли те? Имаш ли му доверие? Ако отговора на тези въпроси е ДА то тогава нямат значение "принципите".

Само той ли е показване на чувства?? Значи не можеш да обичаш някой ако не правиш секс с него? Изключително глупава логика .. секса не е най- важното нито е всичко в една връзка!! Още по - малко не е доказателство за любов!

За втори път ми изкривяваш думите. Къде казах че е САМО той е показване на чувства? Казах че секса за мен не е просто секс а е И показване на чувства. Точно защото не бих си легнала с някой просто ей така. Естествено че мога да обичам някого и без да правим секс. Що за глупост?! Сексът обаче прави връзката ни специална... Защото е нещо което споделяме само един с друг. Защото и двамата сме открити. Защото не ни е страх или срам от другия...
    И, да, за мен сексът Е доказателство за моите чувства. Защото го правя със специален за мен човек към който имам спрециални чувства.
    До колко секса Е или НЕ Е важен в една връзка ще разбереш едва след като го направиш. До тогава не си компетентна да казваш че не е най-важното в една връзка.

Да се правиш на интересна? Тук не става въпрос за правене .. От кога отстояването на свои разбирания, начин на живот и убеждения са правене на интересен? [/quote]

Начин на живот и разбирания? Значи да държа себе си и партньора си когото обичам без секс заради РАЗБИРАНИЯ?! Това за мен е абсурдно. Ако го искам и сме заедно много ясно че ще го направя. И за мен това си е чисто "правене" за да можеш сега да кажеш "Аз съм на 17 и съм девствена и се ГОРДЕЯ с това" и за да можеш после да казваш "Аз го направих на 18 с момче в което бях абсолютно сигурна и след като бяхме еди колко си години заедно! Вижте ме колко съм специална и морално извисена" !

ей много сте ми интересни "обичаш го" каквото и да значи това би направила всичко за него но не и секс ок... ам да те поставим в ситуация в която наистина ще си проличи дали го обичаш например ти опирам пистолета в главата и те питам кой предпочиташ да умре ти или той как мислиш дали го обичаш
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

адашке, заеби, тая мацка явно е решила да поеме флагО на девичите легиони, само да не се правеше във всяка тема интересна с т'ва.

*с присвити и страхливи очи чака да му се каже 'теб к'во ти пука, аз съм си аз'*

всичко си е до преценка, глупаво е да се слагат някакви времеви граници и изисквания. 3-4 месеца или седмица...и двете съм ги имал при мен. важното не е времето просто, а да си опознал поне на 60-70 % човека срещу теб.

с'а, за един час секс след запознанство няма кво да говорим, нали..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    MoHTaHa
    втората седмица

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 3тата седмица г/д (девствена бях..)

Мега фен Аватара на Hilary_
    slun4ice ок това е твоето мнение .. моето така или иначе няма да се промени! Аз Не мога да преценявам хората толкова повърхностно от 2 дни познанство, защото никога не мога да бъда сигурна дали не "играят" пред мен .. за мен Не значи, че трябва да съм с някой и да спя с него иначе няма да ми се води гадже .. вече преживях една промяна на човек, с който бях дълго време и ако не се бях спряла на време сега щях да съжалявам ако бях преспала с него! Радвам се, че не го направих и ми действа като един добър пример да не избързвам! За теб секса е доказателство .. за мен не е! За мен е само завършекът на една връзка .. мога да продължа със "спора", но няма да има смисъл .. ти разбираш нещата по един начин аз по друг .. радвам се, че момчето, с което съм ме разбира! За мен това е важно, а колкото до останалите как виждат мен и моя начин на живот си е лично техен проблем .. интересува ме мнението само на хора, които МЕ ПОЗНАВАТ!

LoveHurT и ScionOfStorm за вас се отнася същото ..
    random_guy1 благодаря ти .. И аз на това се надявам ..

Град
    софия
    Писането на кирилица е задължително!
    Punisherrr

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Аз пък не мисля,че като чакаш повече е по-добре.Няма смисъл щото пак ще му пуснеш така или иначе,а като се дърпаш само може да отдалчеиш човека от себи си!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Според мен тва е един доста застаряващ стереотип.Правя секс когато ми се прави,каква е разликата дали ще му пусна на първата седмица или първия месец? За да го избереш за човека до тебе,значи му имаш доверие и малко или много знаеш че това е ТОЙ/ТЯ...така че защо и двамата да не си направим кефа
    +++!!

11 месеца след първата ни среща
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Hilary_
    виж от една страна си права...наистина първия път си е първи път.. с него само не трябва да се избързва,че почне ли се веднъж спиране няма... ...

а когато вече си направиш сефтето и има повече практика тогава нещата се променят (най-вече мисленето на един човек)
    :P

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от plamenchito
    Hilary_
    виж от една страна си права...наистина първия път си е първи път.. с него само не трябва да се избързва,че почне ли се веднъж спиране няма... ...

а когато вече си направиш сефтето и има повече практика тогава нещата се променят (най-вече мисленето на един човек)
    Няма спиране а? Аз бях година и половина сама и не съм правила секс и даже не съм го искала защото нямаше човек към който да изпитвам достатъчно силни чувства. И първия път не е най-важния. По-важно е как ще продължиш.
    Не мисля че с практиката се променя мисленето. Аз и като по-малка бях на мнението че човек трябва да прави секс само когато има връзка с някого независимо от колко време. И до сега така мисля.

Супер фен Аватара на bilqnavod

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от plamenchito
    Hilary_

Няма спиране а? Аз бях година и половина сама и не съм правила секс и даже не съм го искала защото нямаше човек към който да изпитвам достатъчно силни чувства. И първия път не е най-важния. По-важно е как ще продължиш.
    Не мисля че с практиката се променя мисленето. Аз и като по-малка бях на мнението че човек трябва да прави секс само когато има връзка с някого независимо от колко време. И до сега така мисля.
    виж разбираш ме погрешно...или аз не мога са се изкажа както трябва
    ае както и да е въпрос на разбиране е... нали все пак всеки човек е различен и всеки човек има различно мнение по въпросите

аа по темата различно ... имало е 3 месеца 2 месеца имало е и само седмица... :P

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Със сегашното момче - 6 месеца и нещо, след като тръгнахме. Иначе сме имали подобни занимания отпреди това, но със същинската част изчакахме, защото в крайна сметка няма закъде да бързаме - животът е пред нас.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Аз съм съгласна с Hilary за изчакването. И не-не мога да си представя, че от 2 дни дълбоки разговори мога да опозная един човек, защото има двойки, които са прекарали целият си живот заедно и понякога единият дори може да си води двойствен живот, без да подозира половинката му за това. Аз съм твърдо за изчакването. А не да се хвърлите под чаршафите на 2-я ден, ако искаш да имаш сериозна и истинска връзка. Секса си идва с времето. За всеки периода е различен, но определено не е 2 дни... Вече за тези, които не искат сериозна връзка и не чакат дори да хлътнат до уши по човека.. е друг въпрос. Айде със здраве.

4 месеца, след като тръгнахме.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Аз съм съгласна с Hilary за изчакването. И не-не мога да си представя, че от 2 дни дълбоки разговори мога да опозная един човек, защото има двойки, които са прекарали целият си живот заедно и понякога единият дори може да си води двойствен живот, без да подозира половинката му за това. Аз съм твърдо за изчакването. А не да се хвърлите под чаршафите на 2-я ден, ако искаш да имаш сериозна и истинска връзка. Секса си идва с времето. За всеки периода е различен, но определено не е 2 дни... Вече за тези, които не искат сериозна връзка и не чакат дори да хлътнат до уши по човека.. е друг въпрос. Айде със здраве.
    Хей радвам се да те видя!
    Имах предвид че след 2 дни определено можеш да разбереш що за човек е някой. Не казах че след толкова трябва да си легнете. Аз с моя приятел правих секс на втората "среща" но преди това 2 месеца си бяхме писали и говорили по скайп (да, знам колко тъпо звучи но беше в друга държава по това време). Нямахме скайп връзка но и двамата сметнахме след първата си среща че си пасваме и че има и сексуално привличане. Защо да чакаме? Не виждам логиката да си с някого и да не искаш да спиш с него. Ако се чувстваш несигурна и не смяташ че го познаваш достатъчно добре тогава защо изобщо сте тръгнали? А и ти сама каза (както и аз също в предния си пост) че никога не можеш да си 100% сигурна в някого и че отношенията се променят. Може да си с някого 2 години без д аправите секс, да го направите и 2 месеца по-късно да скъсате. Тогава какъв е бил смисъла?
    С 2 думи това което не разбирам е защо искаш да си с някого след като очевидно не го познаваш достатъчно добре, нямаш му достатъчно доверие и не си сигурна в него? А ако тези неща са на лице защо не искаш да правиш секс с него? (въпросите са към всички които искат да изчакват а не специално към теб)

П.С.: А иначе аз мисля че имам доста "сериозна и истинска връзка" нищо че си легнахме почти веднага след като тръгнахме

...да не говорим за опознаването на бъдещия ти партньор ПРЕДИ самото 'тръгване', което понякога е дълбоко и датира от месеци, може и години дори.

хилъри просто е доста идеалистично-наивно настроена, което не е лошо, стига да не го натриса навсякъде. и аз имам такива възгледи, но не ги разписвам във всяка тема. е, почти такива де.

'щото това че правих секс с предишната ми приятелка на първата седмица би означавало за нея, че работата не е сериозна и ще се разтури бързо /било е за секса/, но после над две години бях с това момиче. общо взето каквото каза адашката го сумаризира - времето за чакане за секс невинаги гарантира опознаване тотално или пък гаранция, че връзката после ще е няколкогодишна като трайност.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си