.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: delete

delete

delete

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз ти предлагам,когато ти е скучно да вземеш някой учебник по Български език,някой речник,книга ...,защото от поста ти почти нищо не разбрах
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ти на първо лице,се нуждаеш от уроци по БГ

Град
    in the reality : )
    Емиии не е проблемът в това, че нямаш приятели! И сериозно гадже не ти е притрябвало толкова. Проблемът е, че си във фаза "чувствам се самотен". Капиш?
    И аз през определен период /миналата година/ си мислих, че всички са ме зарязали, че имам само двама-трима свестни приятели и като те не могат да излезнат и аз кво? Седя си в нас. Нямах си приятел, а точно когато си нямаш гадже забелязваш, че всички около теб са влюбени-загубени, с хиляди сърца на скайп... Депресиращо е.
    Сега нито имам повече приятели, нито повече познати, а гадже вече нямам от няколко месеца, но просто депресията ми е отминала и се чувствам супер.
    Та това, което исках да кажа е, че зависи от собствената ти нагласа. Не очаквай да имаш 1000 номера на тела и на когото звъннеш да лети към кафето, че да те види. И дори и да стане, повярвай - няма да ти е по-интересно от сега. Ще се чудиш къде да се завреш и в коя стена да си блъснеш кратуната преди да пукнеш от идиотщините на човека отсреща. Никой не може да замести малцината ти ДОБРИ и СВЕСТНИ приятели.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Явно темата е приключена с изтриване на първото мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си