.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на go71n

Тя си има гадже, но иска и мен

Дълго се чудех дали да споделя ( защото нейна приятелка чете тук, а може би и тя самата ), но реших, че не ми пука и искам съвет.

ситуацията е следната ще се опитам да бъда кратък.
    Дискотека туй унуй гаджето на един приятел идва и ми вика една моя приятелка каза, че си сладък/хубав и т.н може другия път да ви запознаем .. ( тя си беше тръгнала ). Прибирам се аз и тя ми намира скайп и почваме да си пишем, като цяло приятно момиче и то красиво. Този петък обаче нещата загрубяха , в смисал танци , прегръдки целуфки и т.н. прибирам се аз и ми съобщават, че тя има гадже от някъв далечен град и там прекарвала ваканциите. В събота пак в дискотеката тя тръгна да ме целува, а аз си завъртях главата после цяла вечер само ми хвърляше погледи и гледаше едно тъжно, че чак се почуствах виновен. Прибирам се аз тя вече написала ревящи гърмящи на скайпа, причината била, че съм се държал студено с нея , аз изключително много държа на себе си и и казах да избира или той или мен ( п.с ходят 7 месеца ) и тя каза, че ще скъса с него само да и дам време , аз и казах, че има време колкото иска, но търпението ми се изчерпва. след 30 мин ми каза, че го е оставила и разкара влюбените от скайпа, след още 30 мин пак ги сложи и аз без никакъв коментар я блокирах да не ме търси повече. по късно вечерта получавам смс да я отблокирам да ме питала нещо важно , и тя ме пита дали искам да се получи нещо м/у нас и аз и казах, че може да се получи обаче трябва да зареже гаджето си ... тя каза, че той е извън линия и че неиска да му се обажда толкова късно и каза, че на другия ден ще го зареже така и направи но уви в понеделник пак сложи сърца за него и аз пак я блокнах без коментар тааа въпроса ми е това момиче толкова слабохарактерно , че се поддава на маниполациите му или просто е поредната разглезена кифла която иска да ни върти и двамата?! или пък вие имате някакво предположение за това нейно държание..

п.с мен ми е през мъжкия полов орган в смисал симпатична ми е, но другия петък пак ще бъда с друго момиче не ми е това проблема просто се чудя на нея кви са и мислите точно..

п.с2 на 17 съм тя на 15-16 ( незнам точно нейните години )

И един от приятелите ми струва повече от всичките жени на света!

shadow4e
    Слагай описателни заглавия
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    in the reality : )
    Пич, и двете е. Иска да ви върти и двамата, обича/много го харесва, но в същото време не толкова, че да не се натиска и с теб. Общо взето не знае кво прави и кво иска.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и според мен се опитва са ви върти и двамата или и тя нз кои и какво иска, по-добре не се занимаваи с нея

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз бих я разкарал още като разбера, че къса с гаджето си по скайпа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    w0sh, те са от лазлични градове, така че комуникациите им са по скайпа така или иначе :~

Според мен те мотае, а и това със сърцата за някого ми се струва супер тъпо, ако си решил да късаш с него и после пак да ги сложиш веднага, а в същото време да обясняваш, че имаш чувства къв друг. Според мен с това ти плюе в лицето.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Пич, и двете е. Иска да ви върти и двамата, обича/много го харесва, но в същото време не толкова, че да не се натиска и с теб. Общо взето не знае кво прави и кво иска.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Таити
    Хахаха мацката се мисли за вървежна .. хвана ли гадже от майната си с който се виждат само ваканциите ...а през останалото време си търси временна занимавка и в случея това си ти... ако те кефи смисъл ей така да има занимавай си я то няма лошо... ама не мисля че с нея можеш да имаш нещо сериозно... някфа тъпа кифличка е и си мисли че може да си играе с живота на хората
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Последното изречение е ключа за теб.

Щом е така - разкарвайте я тая кифла.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на AutomatiC
    ако не искаш да си разиграван,не се занивай с нея

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Несериозно момиче е и няма смисъл да се занимаваш с нея.Тя очевидно е навита да имате само физически взнаимоотношения и ако не търсиш нещо сериозно може да се възползваш от това,но определено момичето не става за сериозна връзка

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Еми ясно е, че момичето иска да си има момче в родния си град и още едно за през ваканциите Ти си преценяваш..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Гледай да я шибаш,майна,а междувременно се оглеждай за некоя свястна.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако става за употребяване къв е проблема?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Оф.. аз ако съм на тая ш се хвана с теб .. тъпа раота.. и тя не знае кво иска .. :P

Доста сбъркана история да си призная честно
    Запознавате се по скайп,човечетата в настроенията ,пък и по скайпа го зарязала . Момичето незнае какво иска ,предлагам ти да я оставяш другия да си чупи главата да я разбира какво иска

Голям фен Аватара на go71n
    това е, че незнам дали ще я мина, а иначе не, че е захвалене но се зарибявам с много момичета едновременно ама ми писна искам нещо по сериозно. + това много държа да не бъда преебан никога и по никакъв начин, затова и се завартях в събота като тръгна да ме целува. Мисля да я игнорирам окончателно просто не ме заслужава..

п.с мерси на всички : )
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Много ясно, че си има гадже и иска теб! Коя жена се задоволява с един мъж? Аз си имам приятел и си спя с други мъже постоянно. Но моето е съвсем друго...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    това много държа да не бъда преебан никога и по никакъв начин, затова и се завартях в събота като тръгна да ме целува. Мисля да я игнорирам окончателно просто не ме заслужава..
    Пишем те стар ерген чикибоец значи. Пробабли безработен

Хев Фън

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Много ясно, че си има гадже и иска теб! Коя жена се задоволява с един мъж? Аз си имам приятел и си спя с други мъже постоянно. Но моето е съвсем друго...
    О ,да,точно такъв човек като теб трябва да дава акъли ... Дайте всички да почнем да изневеряваме и да въртиме 3-4 човека....

Град
    Таити
    Хахаха друго друго колко да е друго... на мен ми идва на ум само едно определение на това което е твоето ... ама айде няма да ставам груб

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Хахаха друго друго колко да е друго... на мен ми идва на ум само едно определение на това което е твоето ... ама айде няма да ставам груб
    Жрица на любовта може би? Нагърбена с тежката задача да разпространява навред "семената" на своето "цвете"

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Жрица на любовта може би? Нагърбена с тежката задача да разпространява навред "семената" на своето "цвете"
    Четеш ми мислите значи само с разликата че не разпространява "семената" на своето цвете а бива "опрашвана" от работните пчелички (в случея момченцата)

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Четеш ми мислите значи само с разликата че не разпространява "семената" на своето цвете а бива "опрашвана" от работните пчелички (в случея момченцата)
    Е бургазлии сме все пак няма как Абе общо взето много "пчелички" са и опрашили "цветето"

Град
    Таити
    Направо са си като една малко еко системка Айде изнасям се след няколко часа пак... да поспамят и другите че ще ни бият вече

Град
    Бургас
    Направо са си като една малко еко системка Айде изнасям се след няколко часа пак... да поспамят и другите че ще ни бият вече
    Утре ще има доста истрити коментари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си