- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Попърс и испанска муха????
Първоначално написано от slun4ice
е.. много ще те пита някой за кое от двете ще го използваш.. Гледат само пари да правят.. пука им дали ше умираш от него или друго![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
Аз говоря за Германия все пак. Тук ако те хванат да го продаваш може да си отнесеш най-малкото глоба. За това го продават като "ароматизатор" или "препарат за почистване" и някви такива...Първоначално написано от Pavcho0
нямам идея що е тва попърс, но щом е нещо като наркотик, явно влияе на нервите.. от там се получава това главоболие.. от силно наргиле ефектът е същия. Пък тва испанска муха.. ** ** ** майката кво е..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Незнам но малко искам да усетя чувството но повече не колебливо чувство![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Тъй като очевидно или не можете да му обясните или си нямате представа ПОПЪРС е препорачително да се използва от жени преди секс в гъза защото им отпуска анала (както и на мъжете ...) , ясно е че в началото се чувстваш като бомба но после просто анала ти е по отпуснат и когато те ебат не те боли ...
Испанската муха са капки които действат само на жените и когато им го сипеш във питието , стават страшно извратени и им се доебава адски много ... Мисля да дам около 100 лв за това и да го напускам на тия от даскалото ми на БАЛА НИ
(и 2те са афродизиак , и ако не си задник (като мен) няма смисал да ги използваш в/у момичета)
някой може ли да ми изреди какво още могат да ти сипят в питието с същия ефект..
\важно е\
)
със ефект като попърса за 3-5 минути нищо....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
аз съм опитвала попърс на мен лично ми действа главозамайващо и неориентироано,тялото ми се отпуска драстично и ако съм права ще се свлека на земята плавно,бузите ми ще се зачервят и ще почна да се хиля. Принципно попърса се води като еротичен ароматизатор,аз обаче не мисля,че той подсилва желанието ми за секс. Относно испанската муха-за първи път чувам.
Попърса не е наркотик..Първоначално написано от c0ci
легален е, продава се в секс-шоп и е еротичен ароматизатор.
\Първоначално написано от dennsy
/ \
/
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance