.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ясно е какво трябва да е 'по принцип', ама нали търсим изживявания ; )
    Ама иначе да не даваме лоши съвети на малките а?
    До колкото съм запозната попърса е легален (в повечето страни) само ако се продава като ароматизатор за стая а не като стимулант и то точно заради опасностите при директо вдишване.

е.. много ще те пита някой за кое от двете ще го използваш.. Гледат само пари да правят.. пука им дали ше умираш от него или друго
    Money won't fall, pockets don't swole
    Rubberband keep popping out my own stole
    I ain't tellin' no lies
    Man, shawty live a hell of a life..;]]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Pavcho0
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ясно е какво трябва да е 'по принцип', ама нали търсим изживявания ; )
    Ама иначе да не даваме лоши съвети на малките а?
    До колкото съм запозната попърса е легален (в повечето страни) само ако се продава като ароматизатор за стая а не като стимулант и то точно заради опасностите при директо вдишване.

е.. много ще те пита някой за кое от двете ще го използваш.. Гледат само пари да правят.. пука им дали ше умираш от него или друго
    Аз говоря за Германия все пак. Тук ако те хванат да го продаваш може да си отнесеш най-малкото глоба. За това го продават като "ароматизатор" или "препарат за почистване" и някви такива...

нямам идея що е тва попърс, но щом е нещо като наркотик, явно влияе на нервите.. от там се получава това главоболие.. от силно наргиле ефектът е същия. Пък тва испанска муха.. ** ** ** майката кво е..
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Незнам но малко искам да усетя чувството но повече не колебливо чувство
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Тъй като очевидно или не можете да му обясните или си нямате представа ПОПЪРС е препорачително да се използва от жени преди секс в гъза защото им отпуска анала (както и на мъжете ...) , ясно е че в началото се чувстваш като бомба но после просто анала ти е по отпуснат и когато те ебат не те боли ...
    Испанската муха са капки които действат само на жените и когато им го сипеш във питието , стават страшно извратени и им се доебава адски много ... Мисля да дам около 100 лв за това и да го напускам на тия от даскалото ми на БАЛА НИ
    (и 2те са афродизиак , и ако не си задник (като мен) няма смисал да ги използваш в/у момичета)

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Уффф само аз ли не съм пробвала наркотици досеа
    )

Супер фен Аватара на m1nik
    някой може ли да ми изреди какво още могат да ти сипят в питието с същия ефект..
    \важно е\
    )

със ефект като попърса за 3-5 минути нищо....
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

аз съм опитвала попърс на мен лично ми действа главозамайващо и неориентироано,тялото ми се отпуска драстично и ако съм права ще се свлека на земята плавно,бузите ми ще се зачервят и ще почна да се хиля. Принципно попърса се води като еротичен ароматизатор,аз обаче не мисля,че той подсилва желанието ми за секс. Относно испанската муха-за първи път чувам.

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Уффф само аз ли не съм пробвала наркотици досеа
    Попърса не е наркотик.. легален е, продава се в секс-шоп и е еротичен ароматизатор.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от dennsy
    Имаш чувството ,че ще ти излети главата направо...че ще се скъса и дз сякаш усещаш,че се оголемява яко е ама за 2мин после нищо
    \/ \/
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си