- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пресата спира ли растежа на косата?
Някъде из форума бях чела, че пресата спира растежа на косатаСпоред вас това вярно ли е?
преди да използвам преса косата ми растеше доста бързо, а сега въобще не расте. или може би си въобразявам![]()
не
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Само я изтощава .. за растежа не вярвам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ем не спира растежа.. ама я гори доста
Всяко вдишване е квадратче към теб...
уоу за пръв път го чувам тва :х
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
не разбира се![]()
Просто аз
Не точно.. по скоро я изтощава и ако много я използваш почва да цъфти.Чак да спира да расте е не възможно![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами не знам..обаче от няколко дена виждам, че краищата на косата ми стават все по-тънки и се късат много лесно...![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Не спира растежа
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Една фр от 1 година, и повече всеки божи ден използва преса, и косата хич не и расте, за това може би е вярно, че пресата спира растежа на косата!
Не,не го спира, просто изтощава косата и трябва да се подстригваш по-често.
и при мен беше така,макар че се изправях рядко пак ми се цепиха краищата и самия косъм де,ама ползвам тривитаминола и вече не ми се разделя косъма на две и не цъфти бързо както предиПървоначално написано от liim0nka
![]()
тоя тривитаминол много го хвалят..ама не омазнява ли по-бързо косата?Първоначално написано от titinkaa
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
все пак косата расте от корените, не от връхчетатаспоред мен не спира растежа
Изтощената коса расте по-бавно, а и ако я подстригваш рядко - съвсем вече.
няма логично обяснение как ще ти спира растежа на косата![]()
Аз ползвам преса през ден-два от около година и косата ми си расте супер бързо!Просто ходи редовно на фризьор и се грижи за нея и не мисля,че ще имаш проблеми (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не! К'ви са тия глупости..![]()
Първоначално написано от magicfairy
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Няма никаква логика!
С пресата не третираш корените по никакъв начин.
Както и не е вярно според мен твърдението, че редовното подстригване усилва растежа. Най-добре без медикаменти и маски растежът се стимулира от... бръснене. Щото дразниш корена. Ама няма да тръгнеш да се бръснеш сега, тъй че..![]()
Ако ти е спряла косата да расте верно (съмнявам се да е така), от друго е - не от преса.