- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
Здрасти на всички.Първо да уточня ,че темата се отнася за хора ,които водят редовен полов живот и имат сериозен/на приятел/ка.Приемете,че темата е продиктувана от любопитство
П.П-Става дума за случаите,при които има терен за тая работа и няма други пречки за да стане врътката т.е горе-долу колко често си искате от гаджето.Ако няма вашия отговор ,може да драснете 1-2 реда с отговор![]()
Когато никой не ни притеснява, и двамата го желаем.![]()
![]()
еми всеки път като сме заедно![]()
Напоследък хич нямаме възможност.. доста рядко в сравнение с лятото![]()
За това пък BOB винаги е на лице...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
BOB = battery operating boyfriend = vibrator
ПТ: Когато ми се отдаде възможност, т.е. рядко напоследък.Дано 2010 е "по-плодородна" в това отношение, но без да има плодове от труда ми след 9 месеца.
![]()
1 на ден
dont't fuck with me
Горе-долу през ден![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Само аз ли отговорих няколко пъти в месеца е![]()
![]()
![]()
Станислава
няколко пъти в седмицата се получава, иначе ако зависи от мен - няколко пъти на ден![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ДеЦтвен съм и не знам дори за кво ми говорите ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Деснислава е голяма ненаситница.
СмЕтай.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
+ Aз също съм така.Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
хм ми както доиде няколко пъти на ден, на седмица ,на месеца.Не съм засичала колко пати го правяПървоначално написано от laila_94
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
По няколко пъти на ден(примерно веднъж сутрин и веднъж вечер. може и два пъти вечер само)
Ами до сега минимум 3 пъти в седмицата въпреки че сме от различни градове. До средата на февруари обаче няма да се виждаме и..![]()
поне 1 път на ден, като това почти никога не ми стига, но просто от работа и други задачки понякога не остава време за повече. Ако зависи от мен само ще е поне по 2-3 пъти дневно....но не зависи![]()
Нека маратонът да започне сега!
Първоначално написано от Biskfitka
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
с приятелят ми не живеем заедно и не всеки ден има свободно място у тях или у нас.За това го правим около веднъж на седмица,понякога и по-често,зависи.
ами няколко пъти в седмицата![]()