.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

В огледалото - by Vanchi

Погледнах в огледалото.. не виждах образ.. само едно тяло, без душа, без излъчване. Осъзнавах, че вече не живея, просто съществувам. Вече нямах нищо.. нито сърце да почуствам болката, нито очи да видя безличието си.. Всичко ми отне. Отне ми себе си, а със себе си взе и всичко мое. Само ти осмисляше живота ми, даваше ми причина да ставам сутрин и да се надявам, че денят ще е по-добър от вчерашния. Мечтаех за бъдеще с теб, това бе единственото което желаех. Сега няма смисъл .. няма смисъл от мен.. едно искам, но няма да го имам никога.. Защо трябва да остане тялото?! .. Празното тяло, което никому вече не е нужно ..
    Измих лицето си от сълзите.. ледените сълзи, които не усещах както преди ... защо не ме боли .. безразлично ми е, а плача? .. Осъзнавам, че такъв е твоят избор и го приемам .. единствено искам да се върне времето и с него живота ми, преди да те срещна! Истинско щастие се постига само със силата на любовта, а моята си отиде завинаги ...
    И пак поглеждам в огледалото .. сега виждам теб .. Превзел си дори мислите ми .. Не мога да се концентрирам .. Няма как да изстрадам всичко, което ми причини .. няма с какво .. щом моята душа е в теб, оставям ти я .. Страдай вместо мен ... !!

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    WOW!!!!
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Особено краят е много добър....браво!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    харесва ми ...
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

наистина ме грабна .. !

Супер е. Особено краят много ми хареса.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Благодаря за коментарите!

Хубаво е! Наистина ми харесва, браво!

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Много добро (:
    Браво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си