- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя
Скоро се запознахме с едно момиче.. всичко пламна изведнъж и точно когато щяхме да минем на следващата стъпка нещо се прецака. Тя каза, че сме били много добре като приятели и времето щяло да покаже как стоят нещата.
Сега стоя на страна, а въпросът ми е дали да се откажа или да пробвам да направя нещо и какво да е то...![]()
Aко наистина я харесваш, бори се за нея !![]()
+1Първоначално написано от bananjanet
![]()
--------------------------------------------------------
Какво значи да се бори...тя или го иска или не..
Според мен изчакай. Тя ако иска нещо повече сама ще те потърси.
The blood that binds us ..till death unites us
Покажи й какво чувстваш! Но не я притискай,изчакай известно време.Ако тя също изпитва нещо-ще си проличи!
Успех![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Пий една рикия и й тегли една майна
GTA Stunting
Eй аман от Ямболски бекове като тебе. Пишеш напълно излишни постове постояно. Запази си тъпанарските коментари за себе си.Първоначално написано от Bixel
А колкото до автора.. Дай и малко време.![]()
Остави я, ако има нещо тя сама ще те потърси
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Айде сега задачка закачка. Ти си бил луд по нея, а тя по теб? Сигурен ли си че е било взаимно.
Щото ако е - нещо си се издънил, и затова си бил отрязан.
А ако не е било - значи си доста объркано човече.
Е и в двата случая имаш нужда да помислиш за да разбереш къде бъркаш. И вярвай ми проблема не е в нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Една жена сложи ли даден мъж в графа "приятели",няма големи шансове той да я спечели за нещо повече![]()
Няма какво да се отказваш ! Искаш ли я бори се друг начин няма![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Действай бе глупак...
Същия проблеч преди няколко месеца... Ето какво направи аз - пробвах се още няколко пъти да станат нещата повече от приятели уви тя действително искаше само да сме си приятели... Така че продължи с усилията известно време ако няма реакция от нейна страна забрави![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
abe pove4eto davate edni i sa6ti otgovori ima li smisal dvama trima kazvat ne6to i dr povtarqt kato ste tragnali da kazvate ne6to vi6te dali e kazano i togava pi6ete
1во пиши на кирилица ( ако можеш)Първоначално написано от radko690
2ро не критикувай кой какво пише след като не видях ти да даваш съвет като цяло
3то може да мислим еднакво пък и темата е такава че не дава много различни варианти за отговор![]()
4то ще си прайм к'вот ни кефне Фащаш ли![]()
_|_Първоначално написано от Untitled
GTA Stunting
хахаха мамул несам дал отгожор щот е безмислено като не познаваш хората освен да кажиш да се мачи момчето др няма...но както казах няма смисал да спамяПървоначално написано от Sladurcho
пак да мислите еднакво моляти се
![]()
Имаш ли идея колко граматични правила потъпка с този пост ??Първоначално написано от radko690
![]()
--------------------------------------------------------
имам си на идея прекалено добре се познавам безмислено е да ми казвашПървоначално написано от BlueFace
![]()
radko690 ти за "Ъ" чувал ли сии много се радвам че не си дал отгоЖор .. безсмислено е просто... аз не мога да разбера защо изобщо тръгна да пишеш след като няма смисъл
![]()
Съпартиецо, не си единствен... изчакай то ще си проличи, ако не си проличи както казаха пий една ракия (не стимулирам напиването в името на някви каузи). Времето си показва. Може след време тя да съжалява не се знае...
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
остави я тя да реши,какво ще става с вас![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може би не е готова за връска, може би наистина иска да сте само приятели, може би и тя изпитва същото, но я е страх да не повтори някоя стара грешка или...не знам. Може да разбереш единствено какво точно иска като говориш с нея. Дай и време, както е казала тя - времето ще покаже. А ако ти наистина си я харесваш много, не се отказвай от нея.
Благодаря ви много за отговорите. Ще изчакам, но няма да се отказвам освен ако не получа някакъв намек за това...![]()
И аз съм в същото положение (като момичето) ии чесно казано просто чакам момчето да ми сподели за чувствата му към мен и да му обясня,че на първо време желая само приятелството му.