.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Подкожни пъпки

Такамм.. я кажете как се махат тези подкожните пъпки с какво да се мажа че мн гадно започнаха да ми излизатт..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не съм чувала подкожна пъпка да се премахва с нещо,само знам че подкожните сами се махат,аз като имам подкожна и за 1-2 дена и после я няма без да я мажа с нищо

...

В никакъв случай не ги стискай, защото става нещо страшно остави ги и ще си минат от самосебеси
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Супер фен Аватара на sunshine955
    козметичката ги маха с една игличка

Опитай с Риванол.. може и да стане.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Аз имах една на челото и ми стоя цяла седмица. Не си личеше много, но като натиснех и болеше много и я боцках с игла, обаче не се получи.. После й слагах ихтиол и пак нищо не стана. И сега започва да си минава сама
    Не знам в крайна сметка, не я пипай и я остави сама да си мине

Мега фен Аватара на iiirish
    Ох, тия подкожни пъпки са най-големият ми кошмар. Все още не съм намерила ефикасно средство срещу тях. Може би трябва да се заинтересуваш дали има някаква козметика за тях. Няма как да предодвратиш появата им, но все ще има някое мазило, с което да минават по-бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си