- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне + лак за коса
Здравейте![]()
Имам едно въпросче.След като се изправите /с преса/ пръскате ли лак за коса?Аз никога не съм го правила.А се изправям от години.Но по принцип винаги се изправям /всеки ден/, но не цялата коса, а само, което леко се е обезформило.Но след като се изкъпя задължително след сушоара я изправям и това става винаги вечер и след това лягам и на някой места е малко начупена и сутрин трябва да ги изправям.Днес реших да се напръскам с лак.
Някой с опит да каже лака помага ли ? Ще видя утре де, но ми е интересно? При къдрици и тн знам, че помага лака, но ри изправяне?
Май ми е малко тъп въпроса, но ...
Айде и лека вечер![]()
Аз слагам преди да я изправя и става хубава,по-добре се изправя.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
A по-дълго ли остава изправена или както и без лак?
аз като я изправям пръскам лак на четката за коса и после се сресвам с нея![]()
ако пръскаш лак преди да се изправиш се наранява покритието на пресата :P
Просто аз
не я пръскам с лак защото имам чувството че ми се сплесква![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
аз слагам след изправяне лак,защото ако го сложа преди да се изправя още повече гори косата..но по принцип на мен не ми държи много лака,защото косата ми си има свое мнение![]()
Пръскала съм я с лак няколко пъти, но честно казано нямаше кой знае каква разлика при мен..
А колкото до това да се пръскаш преди да се изправиш, и аз съм чувала че "не е полезно"за пресата.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Оо ясноПървоначално написано от tanchu
) И моята е същата, значи да не се надявам на чудеса
) Пак ще трябва да се изправям утре рано явно
))
Ми не знам на моята преса нищо и няма.А относно това дали държи по-дълго не мога да кажа със сигурност,но поне косата се изправя по-лесно.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Като се напръскате предварително с лак и ПОСЛЕ изправяте уврежда косата още повече...
Задължително след като я изправя я пръскам с лак. Тъкмо като съм я наместила да стои така![]()
Ами мерси за отговорите, но се оказа /както винаги/ ,че на моята грива не действа) С лак или без си има собствено мнение и всеки ден трябва да се изправя.При всяко излизане на влажен въздух веднага се разваля
![]()
всеки ден от няколко години?
човек,как ти изглежда косата?![]()
МОМИЧЕ!
НормалноПървоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
Имам ужасно дебел косъмПървоначално написано от cookie_master
Плюс често на фризьор.По принцип използвам шампоан на Gliss K. u. r. total repair , + на същата марка със същото заглавие балсам.След това използвам едно ,което уж ти изправя косата до такава степен, че не ти трябва преса, което е на нивеа, но не знам точното име сега, но то не ми помага за изправянето, а повече за предпазването преди пресата
![]()
Един ден основно и я изправям /когато съм я мила/, а другите дни само приглаждам косъмчетата, които са се начупили![]()
Но наистина всеки ден я третирам.![]()
Ами и на мен ми се цепи косъма на две, за това честичко на фризьор, но само за крайчетатаПървоначално написано от cookie_master
Ползвай кристали или нещо такова?
да наистена лакът не трябва да се използва преди преса !!! ... на мен косата ми е права но по някога се начупва леко .... изправям и краиштата и праскал с лак изправените краища а и зависи много от лака който използваш ... успех !![]()
Aми аз не съм я и пръскала преди изправяне, само един път пробвах след, но нямаше ефект, така че се отказвам)
Аз си пръскам косата с лак след като съм я изправила, но без дължината защото се начупва ...![]()
Хм странно.Какъв ти е косъма?Ако е по-тъничък за това става така.Консултирай се с фризьор.Иначе пробвай да се изправяш със сушоар и четка, малко по-добре е за косатаПървоначално написано от cookie_master
И както вече казах честичко на фризьор, само за крайчетата.