- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам го ...
Айдее беееееПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то вече няма момиче, което да е девствено на 18 ... но евала, че ти поне се пазиш... но няма да искараш до 18 повярвай ми...защото си "тихичка" по отношение на секса, но нали знаеш, тихите води са най-дълбоки!
![]()
Имам една приятелка, на 20 е и е девствена, изобщо не е задръстена, още по-малко грозна. На мен ми споделя, че просто не е намерила подходящия. Мисля да и предложа да го направи с мен, така и така се познаваме отдавна ще се притеснява по-малкоПървоначално написано от radybt
колко съм благороден
![]()
Именно, че кой нормален на 15-16 години ще прави секс с 13 годишна (щото я обича?!Първоначално написано от Konstantin0000
) и тя като е толкова "опитна" как ще го възбуди..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Е любов... айде сегаПървоначално написано от DevlLady666
На 15-16 години доста момчета са опитни, просто трябва да видиш по "детските" дискотеки какво става, пълен разврат. На някой мъже/момчета им трябват няколко целувки с език и са готови за действие
![]()
наври си дезодорант в пу*ката, белким се задоволиш, дано КАПАЧКАТА не остане В теб...![]()
е нямам думи просто, 13 години секс и свирчици
Егати и родителите!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Да, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке?Първоначално написано от Konstantin0000
и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)
![]()
Първоначално написано от princess85
Първоначално написано от Ma3x
![]()
![]()
Ммдааа .. послушай го ...
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Когато бях на 15 се е случвало да се заглеждам по 13 годишни, де да знам, мисля че е нормалноДа, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке?и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)
![]()
А относно това първият път да е специален, не ми направи впечатление, че авторката се интересува кой знае колко от това
темата е "Искам го"
![]()
П.П. Това за кашона не го разбрах, явно не съм вникнал в нещата![]()
Вярвам ти ..Първоначално написано от radybt
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мила, ''MOЖЕ И ДА ТИ СЕ СТОРИ СТРАННО'' ,но си още малка за сексКак така ти се иска? А не ти ли се иска да седнеш и да поучиш,а не да пишеш парадоксални теми за секс на 13!
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от DjPiRgOs
![]()
![]()
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
мастурбирай, но без проникване щом толкова ти се иска, но ми се струва че ти е раничко за това
>> по въпроса ти "може ли?" - може и на 10, но ти препоръчвам да изчакаш цикълът ти да се нормализира. Когато е редовен 1. показва някакво съзряване на организма 2. ще може лесно да следиш уволацията си и да избягваш този период за сексуални контакти
>>казваш, че имаш бяло течение. препоръчвам ти да отидеш на гинеколог за да ти каже какво е и кк се лекува. някои течения са гъбични и водят до сериозни проблеми, други са просто признак на по- силно увлажняване.
Ами аз съм против другите че възраста пречи зависи не те познавам лично при някой хора пречи но това си е част от живота при някой по рано при други по къснотака че ти си преценяваш ти знаеш най-добре
ааам само предпазвай се и си прави кефа и най вече не позволявай другите да те водят за носа
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Заради хормоните е .. ти не знаеш какво е още секс..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Божее опази от 13 годишни които вече "го искат"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Определено е добра идея да почнеш да влизаш в часовете по български език![]()
![]()
--------------------------------------------------------
И на 15 се заглеждаш по 13 годишни, а ще ги наебеш ли?! Тая 13 годишна ще те възбуди ли достатъчно(т'ва ако не си някое загряло копеле, а нормално 15годишно лапе)..И именно, че той трябва да е специален, а авторката иска само да "пробва"..тя не знае какво прави. На тази крехка възраст не може да си позволи лукса на се наебе с първия срещнат, пъпчасъл, загорял и неопитен тийнПървоначално написано от Konstantin0000
А за кашона..чисто и просто си казах, че момичето е кухо като зелка
![]()
МнениеПуснато на: Съб Яну 16, 2010 12:44 am Заглавие: Отговорете с цитат
абе кфо ги слушаш щом мислиш че си готова намери си човека и го пробвай пък ако не ти хареса оставяш ако ти хареса ще знаеш кавко е и тъй ма да не станеш к***а
Алооо тя само 1 път може да бъде девствена и трябва пурвият път да й е перфектен. Не може ей така да опитва я й хареса я не.
Учи си уроците и излизай с приятелките си.Има време докато почнеш със секса.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Еми ходи се е*и но като станеш на 20 да не викаш " плащат ми малко щото вагината ми е като контейнер "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Поредното безмозъчно във форума.
ddzz![]()
![]()
![]()
Омг, на 13 кви неща са ми били в главата, нищо общо просто..
Бей прави секс .. па после пускай теми "Бременна съм"божее на къде отива света ...
?!!?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!