.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Момичета на по 18 не се чувстват готови
    Айдее беееее то вече няма момиче, което да е девствено на 18 ... но евала, че ти поне се пазиш... но няма да искараш до 18 повярвай ми...защото си "тихичка" по отношение на секса, но нали знаеш, тихите води са най-дълбоки!

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Момичета на по 18 не се чувстват готови
    Айдее беееее то вече няма момиче, което да е девствено на 18 ... но евала, че ти поне се пазиш... но няма да искараш до 18 повярвай ми...защото си "тихичка" по отношение на секса, но нали знаеш, тихите води са най-дълбоки!
    Имам една приятелка, на 20 е и е девствена, изобщо не е задръстена, още по-малко грозна. На мен ми споделя, че просто не е намерила подходящия. Мисля да и предложа да го направи с мен, така и така се познаваме отдавна ще се притеснява по-малко колко съм благороден

Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Е този който ще прави секс с нея може да е на 15-16, кой казва, че трябва да е на 13 и той ?
    Макар, че лично мен 13 годишна и челна стойка да направи не може да ме възбуди ( слава Богу )
    Именно, че кой нормален на 15-16 години ще прави секс с 13 годишна (щото я обича?! ) и тя като е толкова "опитна" как ще го възбуди..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Е този който ще прави секс с нея може да е на 15-16, кой казва, че трябва да е на 13 и той ?
    Макар, че лично мен 13 годишна и челна стойка да направи не може да ме възбуди ( слава Богу )
    Именно, че кой нормален на 15-16 години ще прави секс с 13 годишна (щото я обича?! ) и тя като е толкова "опитна" как ще го възбуди..
    Е любов... айде сега На 15-16 години доста момчета са опитни, просто трябва да видиш по "детските" дискотеки какво става, пълен разврат. На някой мъже/момчета им трябват няколко целувки с език и са готови за действие

наври си дезодорант в пу*ката, белким се задоволиш, дано КАПАЧКАТА не остане В теб...

е нямам думи просто, 13 години секс и свирчици
    Егати и родителите!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Е любов... айде сега На 15-16 години доста момчета са опитни, просто трябва да видиш по "детските" дискотеки какво става, пълен разврат. На някой мъже/момчета им трябват няколко целувки с език и са готови за действие
    Да, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке? и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)

Re: Искам го ...

Цитирай Първоначално написано от princess85
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    интЕмен живот ти е рано да имаш..
    все пак си само на 13
    ходи си гледай уроците и куклите..
    аххааахаххахахаха направи чоекекк една правописна грешки и се фаштате за неяя

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Ma3x
    абе кфо ги слушаш щом мислиш че си готова намери си човека и го пробвай пък ако не ти хареса оставяш ако ти хареса ще знаеш кавко е и тъй ма да не станеш к***а
    Ммдааа .. послушай го ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Да, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке? и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)
    Когато бях на 15 се е случвало да се заглеждам по 13 годишни, де да знам, мисля че е нормално А относно това първият път да е специален, не ми направи впечатление, че авторката се интересува кой знае колко от това темата е "Искам го"
    П.П. Това за кашона не го разбрах, явно не съм вникнал в нещата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    ... но няма да искараш до 18 повярвай ми...защото си "тихичка" по отношение на секса, но нали знаеш, тихите води са най-дълбоки!
    Вярвам ти ..

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Мила, ''MOЖЕ И ДА ТИ СЕ СТОРИ СТРАННО'' ,но си още малка за секс Как така ти се иска? А не ти ли се иска да седнеш и да поучиш,а не да пишеш парадоксални теми за секс на 13!
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Аз пък на 6 се чувствах готов питаш ли ме кво ми е било
    Ще те намеря ли някога... ;(

Голям фен
    мастурбирай, но без проникване щом толкова ти се иска, но ми се струва че ти е раничко за това
    >> по въпроса ти "може ли?" - може и на 10, но ти препоръчвам да изчакаш цикълът ти да се нормализира. Когато е редовен 1. показва някакво съзряване на организма 2. ще може лесно да следиш уволацията си и да избягваш този период за сексуални контакти
    >>казваш, че имаш бяло течение. препоръчвам ти да отидеш на гинеколог за да ти каже какво е и кк се лекува. някои течения са гъбични и водят до сериозни проблеми, други са просто признак на по- силно увлажняване.

Ами аз съм против другите че възраста пречи зависи не те познавам лично при някой хора пречи но това си е част от живота при някой по рано при други по късно така че ти си преценяваш ти знаеш най-добре ааам само предпазвай се и си прави кефа и най вече не позволявай другите да те водят за носа
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Заради хормоните е .. ти не знаеш какво е още секс..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Божее опази от 13 годишни които вече "го искат"

П.П. Определено е добра идея да почнеш да влизаш в часовете по български език

--------------------------------------------------------

Когато бях на 15 се е случвало да се заглеждам по 13 годишни, де да знам, мисля че е нормално А относно това първият път да е специален, не ми направи впечатление, че авторката се интересува кой знае колко от това темата е "Искам го"
    П.П. Това за кашона не го разбрах, явно не съм вникнал в нещата
    И на 15 се заглеждаш по 13 годишни, а ще ги наебеш ли?! Тая 13 годишна ще те възбуди ли достатъчно(т'ва ако не си някое загряло копеле, а нормално 15годишно лапе)..И именно, че той трябва да е специален, а авторката иска само да "пробва"..тя не знае какво прави. На тази крехка възраст не може да си позволи лукса на се наебе с първия срещнат, пъпчасъл, загорял и неопитен тийн А за кашона..чисто и просто си казах, че момичето е кухо като зелка

Град
    София
    МнениеПуснато на: Съб Яну 16, 2010 12:44 am Заглавие: Отговорете с цитат
    абе кфо ги слушаш щом мислиш че си готова намери си човека и го пробвай пък ако не ти хареса оставяш ако ти хареса ще знаеш кавко е и тъй ма да не станеш к***а

Алооо тя само 1 път може да бъде девствена и трябва пурвият път да й е перфектен. Не може ей така да опитва я й хареса я не.

Град
    Roma, Italia
    Учи си уроците и излизай с приятелките си.Има време докато почнеш със секса.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Еми ходи се е*и но като станеш на 20 да не викаш " плащат ми малко щото вагината ми е като контейнер "
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Фен Аватара на loffgame
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Отиди да се изпикаеш и ще ти мине
    Ти не го искаш, просто ти е втълпено от ежедневието и обкръжаващите около теб.
    На 13, ако почнеш да се го правишш.. пффф ужас. не искам такава пр-ка

Поредното безмозъчно във форума.

verno li we

ddzz

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Омг, на 13 кви неща са ми били в главата, нищо общо просто..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Бей прави секс .. па после пускай теми "Бременна съм" божее на къде отива света ... ?!!?
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си