.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Божее опази от 13 годишни които вече "го искат"

П.П. Определено е добра идея да почнеш да влизаш в часовете по български език

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Да, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке? и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)
    Когато бях на 15 се е случвало да се заглеждам по 13 годишни, де да знам, мисля че е нормално А относно това първият път да е специален, не ми направи впечатление, че авторката се интересува кой знае колко от това темата е "Искам го"
    П.П. Това за кашона не го разбрах, явно не съм вникнал в нещата
    И на 15 се заглеждаш по 13 годишни, а ще ги наебеш ли?! Тая 13 годишна ще те възбуди ли достатъчно(т'ва ако не си някое загряло копеле, а нормално 15годишно лапе)..И именно, че той трябва да е специален, а авторката иска само да "пробва"..тя не знае какво прави. На тази крехка възраст не може да си позволи лукса на се наебе с първия срещнат, пъпчасъл, загорял и неопитен тийн А за кашона..чисто и просто си казах, че момичето е кухо като зелка
    Ей, зелките не са кухи до колкото знам от една песен на Краси радков, зелето има кочан и кокошките много го обичали

Град
    Силистра

Re: Искам го ...

Цитирай Първоначално написано от princess85
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    интЕмен живот ти е рано да имаш..
    все пак си само на 13
    ходи си гледай уроците и куклите..
    аххааахаххахахаха направи чоекекк (WTF?) една правописна грешки и се фаштате за неяя
    Опа, май станаха три?
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Стара Загора
    Абе мойто дете ти добре го "искаш" ама защо първо не вземеш малко да се образоваш в тая област. Аз си мисля че още не знаеш дали ти се пикае или ти се е*е, ама щом се чувстваш "готова" ДАВАЙ!!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Ти на 13 ако се почнеш на 16 требе да почнеш да раждаш шото и за това ще се чувстваш готова ... СТЕГНИ СЕ МАЛКО!
    Да пием!!

Да, а ние искаме първият път да е "специален" с човек, с който се познаваме(обичаме или поне харесваме), нали авторке? и тея момченца по детските дискотеки, не са опитни красавци, а жалки загорели копелета..как може да те възбуди едно 13 годи шно момиче(както гледам с капацитет на кашон..без да се обиждаш дее)
    Когато бях на 15 се е случвало да се заглеждам по 13 годишни, де да знам, мисля че е нормално А относно това първият път да е специален, не ми направи впечатление, че авторката се интересува кой знае колко от това темата е "Искам го"
    а бе прав си аз мин година когато бях на 13 ходех с 18годишно момче..

а бе прав си аз мин година когато бях на 13 ходех с 18годишно момче..

Цитирай Първоначално написано от princess85
    интЕмен живот ти е рано да имаш..
    все пак си само на 13
    ходи си гледай уроците и куклите..
    аххааахаххахахаха направи чоекекк една правописна грешки и се фаштате за неяя
    вземи седни са научи да пишеш първо,
    пък после мисли за секс
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Нормално е да имаш сексуални желания и при нужда можеш да мастурбираш, но според мен ти е рано да водиш полов живот.

Изчакай поне да станеш на 16 и чак тогава а за сега може само да мастурбираш

Оооо ти закъсняваш вече, хората на по 12 деца имат ти... давай, давай че няма време.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от prettyboy
    Оооо ти закъсняваш вече, хората на по 12 деца имат ти... давай, давай че няма време.
    тихо че ше земе да те вземе на сериозно

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

аз вече се чувствам готова за внуци ама...

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от shandio
    аз вече се чувствам готова за внуци ама...
    стига бе аз на годинките на авторката вече пра внуци имах
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

хъмммм ная 13...доста раничко ти е според мене изчакай поне до 14-15...

tova za krakata za purvi put go chuvam dali e vqrno xaxa
    <3

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Нормално е да имаш сексуални желания и при нужда можеш да мастурбираш, но според мен ти е рано да водиш полов живот.

даже не разбрах какво искаш

кво кур ли искаш кво ? абе я се осъзнай детенце на 13 години тръгнало да ми се праска и всичко тва си го казвам без никво извинение ти си една малка пикла която по натам ще стане парцал и разпоретина шото като почнеш толкова малка освен за тва за друго нямада ставаш сигорна сам че имаш поне една такава приятелка айде дрисло давай ходи да врътнеш парво по една свирка на целия ти квартал и после си готова за кариера на "Околовръстен Път" ебати малката помия абе кажи на ваще да се самоубият
    <3

Щом си готова хващай някой батко и се изпраскай с него

абе кво ще го хваща,направо тя да го изпраска.

УЖАСНИ СТЕ! Спрете да критикувате и обиждате момичето .. Прочетох първата страница от коментари и ми призля!
    Към авторката:
    Мила, слушай сега.. Може да не съм чак толкова по-голяма от теб - има-няма 2 години и нещо, но все пак разликата в преживяното, изпитаното, почувстваното и в решенията, които съм взимала съм сигурна, че е много голяма. Виж, между 13 и 15/16 има громна разлика... 16 годишните се водят вече пораснали и узрели жени и мъже. Сама прецени разликата ... Ето, казвам ти - 2 години са нищо, но 2 години между 13 и 15 са мноого! Между 16 и 18 почти няма такава.
    Надявам се да си разбрала накъде бия, защото взех да се повтарям. Мисля, че достатъчно се отклоних от това дали можеш да правиш секс на 13, но се надявам да си разбрала, че отклонението ми и разсъжденията ми, дори в съвсем различна посока, бяха и отговор на въпроса ти.
    Ох, просто изчакай още поне 1 година. Виж дали тогава още ще си на зор ..
    Съветвам те не за друго, ами защото цяла София е едно голямо село - всичко се клюкари. Ако се събираш с разни по-големи от теб си нямаш и на представа колко бързо ще се разчуе и постоянно ще съжаляваш за стореното.
    За всеки случай винаги си носи ПРЕЗЕРВАТИВ и НЕ го прави ПИЯНА в НИКАКЪВ случай ...

Град
    :P In the hell
    Никой не може да те спре - ако си готова - прави го!

Само като прочетох първите четири реда ще ти кажа - не си готова. Не бъркай желание с усещане за готовност

Малка си! Но твоя си работа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си