.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: .........

.........

.......

Re: Помогнете :(

Цитирай Първоначално написано от pups
    Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.
    То вече ти e време да се омъжваш ти още секс не си правила , а иначе щом си опряла да питаш тук значи още не си готова за първия път, всичко идва от само себе си.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Да му се не види, явно падам от луната, че ти се чудя на приказките. О, да забравих, че вече да си на 10 и да си девствена е голям срам.
    Но можем да ти помогнем. Напиши си телефона и града от който си и всички от форума, които имат малко свободно време ще наминат да ти помогнат.
    П.П. Побеснявам, като видя такава тема.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    предразсъдъци )
    Дръж се естествено,по-добре е от това да се правиш на "учена".
    Срамежливоста е адски чаровна (мое мнение) и предразполага.
    Идва от само себе си,преднамерения секс никога не е интересен,нито забавен.Ако тези 2 критерии не присъстват половината тръпка се губи.Ако държиш да си наясно кога,кво и що,дай всичко от себе си да с получи така,както си си представяла (почти невъзможно),направи планове.
    Мъничка си девойче,що бързаш да влезеш в свят на постоянно желание и фантазии?
    Прочети това-онова за секса,като изкуство,не като спорт и се постарай да запомниш онова,което би ти харесало при сексуалния контакт.

Град
    [На Метри От Земята]
    като за начало изчакай една две години
    Просто аз

Леле на 14 и не правила секс.Тцццц, не те ли е срам, то ще ти се смеят.Догодина трябва да се жениш, а още си девствена, лел..
    Pagani Zonda

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Първия път, когато правиш секс, трябва да се запомни с хубаво. А ако не си готова (това, че те е страх и срам, показва, че не си!) не го прави, няма за къде да бързаш...Секс по задължение не се прави, изчакай, докато тялото и умът ти се подготвят
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Newp0rt ..

Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.

Защо0оо пък да е учудващо0о .. та ти си сам0 на 14 не на 22 ?? Лелее моля ти се ще прозвучи грубоо .. амаа се скрий .. може би катоо си намериш подходящ човек няма да те е страх .. :P

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    като за начало изчакай една две години

първо се образовай на тази тема,пък тогава практикувай

бас държа че не ти се прави секс все още а просто всичките ти " приятелки " са се изпоразгонили вече и ти да не останеш по назад..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

да много е учудващо че си на 14 и не си правила секс
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Град
    Бургас
    Когато си готова

девственица - грозна третокласничка
    aLL SaM Ve eBaL

мила малка си още за секс

Град
    million miles away (:
    И така,според мен авторката имаше на предвид че е "учудващо",защото повечето на нейната възраст вече за го правили,не че самата тя е много на зор.. Какво скачате веднага? Аман.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Да му се не види, явно падам от луната, че ти се чудя на приказките. О, да забравих, че вече да си на 10 и да си девствена е голям срам.
    Но можем да ти помогнем. Напиши си телефона и града от който си и всички от форума, които имат малко свободно време ще наминат да ти помогнат.
    П.П. Побеснявам, като видя такава тема.
    напълно съм съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Град
    София / Бургас
    Да се прави секс с по-малки от 14 е незаконно.

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    И така,според мен авторката имаше на предвид че е "учудващо",защото повечето на нейната възраст вече за го правили,не че самата тя е много на зор.. Какво скачате веднага? Аман.
    Да така е, защото вече от 10-11 започват да правят секс.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

Аз пък нз що си мисля, че авторката не е тръгнала да търси някой с който да го направи, само щото примерно, нейни съученички са го правили и т.н. Мисля, че просто й е интересно как стават нещата първия път и е нормално да почва да мисли за това, все пак е на 14.. Вече е друг въпроса дали ще реши да постъпи като повечето дрисли, или ще изчака подходящия момент И ЧОВЕК..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първо - порасни. Учудващо е да не си правил секс на 14 и да те е срам от това. Ненормално и противозаконно е половото сношение преди тази възраст. Ти си дете. Затваряй си краката. Имаш време да правиш секс. Не е това време СЕГА!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Ако си ромка мноого много си закъсняла
    Оставете момичето, след като е решила да прави секс, добре - тфа си е нейно решение. По темата - ако момчето е по-опитно остави на него по голямата част. Хубавото при нас момичетата е че не ни е нужно да правим много по време на секс. Не се притеснявай и важното е да НЕ СТЕ ПИЯНИ че може да стане беля

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И искаш да толерираме незаконни неща ли?

Цитирай Първоначално написано от stili4a
    То вече ти e време да се омъжваш ти още секс не си правила , а иначе щом си опряла да питаш тук значи още не си готова за първия път, всичко идва от само себе си.
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Учудващо .. ооо да!!

Иначе .. порасни малко и тогава му мисли за секс ..

Каква тема още следва? "На 9 съм а още не съм правила секс..." ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си