- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .........
.......
То вече ти e време да се омъжваш ти още секс не си правилаПървоначално написано от pups
, а иначе щом си опряла да питаш тук значи още не си готова за първия път, всичко идва от само себе си.
Да му се не види, явно падам от луната, че ти се чудя на приказките. О, да забравих, че вече да си на 10 и да си девствена е голям срам.
Но можем да ти помогнем. Напиши си телефона и града от който си и всички от форума, които имат малко свободно време ще наминат да ти помогнат.
П.П. Побеснявам, като видя такава тема.![]()
предразсъдъци)
Дръж се естествено,по-добре е от това да се правиш на "учена".
Срамежливоста е адски чаровна (мое мнение) и предразполага.
Идва от само себе си,преднамерения секс никога не е интересен,нито забавен.Ако тези 2 критерии не присъстват половината тръпка се губи.Ако държиш да си наясно кога,кво и що,дай всичко от себе си да с получи така,както си си представяла (почти невъзможно),направи планове.
Мъничка си девойче,що бързаш да влезеш в свят на постоянно желание и фантазии?
Прочети това-онова за секса,като изкуство,не като спорт и се постарай да запомниш онова,което би ти харесало при сексуалния контакт.
като за начало изчакай една две години![]()
Просто аз
Леле на 14 и не правила секс.Тцццц, не те ли е срам, то ще ти се смеят.Догодина трябва да се жениш, а още си девствена, лел..
Pagani Zonda
Първия път, когато правиш секс, трябва да се запомни с хубаво. А ако не си готова (това, че те е страх и срам, показва, че не си!) не го прави, няма за къде да бързаш...Секс по задължение не се прави, изчакай, докато тялото и умът ти се подготвят
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
първо се образовай на тази тема,пък тогава практикувай
бас държа че не ти се прави секс все още а просто всичките ти " приятелки " са се изпоразгонили вече и ти да не останеш по назад..
Обещанието е учтива форма на отказване.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
Когато си готова
девственица - грозна третокласничка
aLL SaM Ve eBaL
мила малка си още за секс
И така,според мен авторката имаше на предвид че е "учудващо",защото повечето на нейната възраст вече за го правили,не че самата тя е много на зор.. Какво скачате веднага? Аман.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
напълно съм съгласнаПървоначално написано от experiment_m
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Да се прави секс с по-малки от 14 е незаконно.
Да така е, защото вече от 10-11 започват да правят секс.Първоначално написано от SoStarstruck
Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Аз пък нз що си мисля, че авторката не е тръгнала да търси някой с който да го направи, само щото примерно, нейни съученички са го правили и т.н. Мисля, че просто й е интересно как стават нещата първия път и е нормално да почва да мисли за това, все пак е на 14.. Вече е друг въпроса дали ще реши да постъпи като повечето дрисли, или ще изчака подходящия момент И ЧОВЕК..
Ако си ромка мноого много си закъсняла![]()
![]()
![]()
![]()
Оставете момичето, след като е решила да прави секс, добре - тфа си е нейно решение. По темата - ако момчето е по-опитно остави на него по голямата част. Хубавото при нас момичетата е че не ни е нужно да правим много по време на секс. Не се притеснявай и важното е да НЕ СТЕ ПИЯНИ че може да стане беля![]()
Първоначално написано от stili4a
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Учудващо .. ооо да!!![]()
Иначе .. порасни малко и тогава му мисли за секс ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Каква тема още следва? "На 9 съм а още не съм правила секс..." ли?