- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам го ...
здравейте , на 13 съмм ии може да ви се стории странно , но по някакъв начин искам да правя секс .. чувствам се готова..
за първи път ми доиде ( цикълът ) миналото лято , след което не ми идваше , ама можве би 1 година бях с бяло течение всекии ден .. миналия месец ми доиде пак .. въпроса ми е - при тези обстоятелства аз мога ли да имам интемен живот или ? ..... не съм тръгнала да го правя ... но се чуствам готова и ако намеря подходящия ...![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
абе аз ли се лъжа или имаше нещо от рода,че ако почнеш да паравиш секс много малка към 12 години примерно и краката ти остават къси.Всмисъл пак ръстеж но от краката на горе.майка ми така почна да ме баламосва,когато разбра че най-добрата ми приятелка се чукала,но не й вярвам много на нея.
А по темата.Ами малка си според мене...дори и да си намериш приятел не му предлагай секс още на първият месец.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
аххааахаххахахахаПървоначално написано от dedencety
направи чоекекк една правописна грешки и се фаштате за неяя
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Дано да е така, но само в последния ти пост има 3-4. Първо се научете да пишете и да си гледате уроците, пък тогава може да се почуствте готови. И Вие на тая възраст си мислите, че всичко дето лети се яде, ама не е така. Дори да си мислиш, че си готова аз мога да ти гарантирам, че не си. Полов живот е редно да се води след 16-17г.
интЕмен живот ти е рано да имаш..
все пак си само на 13
ходи си гледай уроците и куклите..
По този начин dedencety иска да ти намекне че ти още неможед да пишеш и да се изказваш правилно а вече мислиш за секс. По темата мисля че 13г е прекалено ранна възраст да започнеш да водиш полов живот.Ти още не си се развила като жена,щом даже цикала ти е нередовен.Не е това проблема,проблема е че момичетата които започват да правят секс на тази възраст не се прославят добре.Според мен на теб не ти се прави секс просто искаш да си като съученичките ти които най-вероятно вече го правят.Аз когато бях на 13г мислих още за кукли.Чак когато станах на 15 започнах да мисля за секс,но пак не се чувствах готова,направих го на 16.Така че и аз ти предлагам за сега да си гледаш уроците не мисли за гаджета и за секс [/b]
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Абе какъв ви е проблема? Момичето пита "Мога ли?", не ви пита трябва ли, не ви пита правилно ли е, за какво й четете морал, при положение, че вероятно самите вие вече сте врели и кипели на 13...
Да, можеш да правиш секс на тази възраст.
Аз пък на 6 се чувствах готов питаш ли ме кво ми е било
Еее, не измислихте ли нов лаф ? Този с куклите вече е изтъркан. Сигурна съм , че и на теб не ти е било до кукли на 13. За ученето си права.Първоначално написано от dedencety
Темата ми прилича на т. нар. ебавки . Ако не е- авторката да си намери друго занимание. Сигурно си 7-8 клас, толкова ли ти е скучно, не се ли готвиш за кандидатстване, или просто за приключване на първия учебен срок... Недей да правиш прибързани неща, ще съжаляваш някой ден.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Отиди да се изпикаеш и ще ти мине
Ти не го искаш, просто ти е втълпено от ежедневието и обкръжаващите около теб.
На 13, ако почнеш да се го правишш.. пффф ужас. не искам такава пр-ка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе кфо ги слушаш щом мислиш че си готова намери си човека и го пробвай пък ако не ти хареса оставяш ако ти хареса ще знаеш кавко е и тъй ма да не станеш курва
aLL SaM Ve eBaL
Да,на 13 всички сме го искали.Искали сме да сме като големите какички,дето ходят по дискотеки,купони и си имат гаджета,дето са мега яки.И ако правим секс,значи сме като големите,нали?
Еееее,не точно.Сексът не е само удоволствие,но е и отговорност.А на 13 повечето не знаят как да си избършат задниците,пък да не говорим за нещо по-сериозно.
Да,можеш да правиш секс на 13.
Не,според мен не си готова,защото си още дете.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
еми рано е не само защото организмът ти не е готов ами сигурно и психически не си готова...
сексът е сериозно нещо и трябва да има някакви чувства за да го правиш...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
точно ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичета на по 18 не се чувстват готови .. а ти, която съвсем нито си започнала да се развиваш като жена, нито нищо реши, че си готова ..Имам чувството, че от скука и от мудното ви ежедневие се чудите какво да правите ..
Имаш ли си и на представа какво е секса? Повярвай ми не е само вкарване и изкарване ..
Хубавия секс определено не се изпитва на 13 ..
![]()
+ това крие опасности, за които ти определено не можеш да поемеш отговорност ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина 13 е много ранна възраст..Изчакай поне още 2-3 години..
Сега си гледай живота..И за секса ще ти дойде времето..Споко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"ако срещна подходящия"....13!!!![]()
аз мисля, че имаш пиш :P
И си се пазила чак до 13-годишна възраст?!Божичко, закъсняла си, повечето са почнали на 10...
Предлагам да се отчаяш от живота и да станеш монахиня.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от SaintLucifer
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
)
А на 13 дали ще намери някой компетентен и внимателен, който я обича или поне има чуства към нея..да не е само за ебането. И то "голям" опит 2 13 годишни лапенца да сексат![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Стига глупостиКакви 13 годишни съм виждал, ще си помислиш, че е на 20. Това за развитието си е много относително, поне на външен вид. Там с матката, не знам как стоят нещата, но по-добре да се интересува от секс и да назнайва нещата отколкото да се хвърли като медун в оране, без никъква представа какво прави.
еми то има всякъкви ама повечето са некви лапенца, дето още си играят с количките..и то наистина само на външен вид можеш да си помислиш, че са на 20..Пак казвам, как някой 13 годишен ще знае какво да прави и ще има истински чуства към нея?Как може да искаш от 13 години бе мамка му! Не си изживяват детството ами се държат по-зле от 20 годишните..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Е този който ще прави секс с нея може да е на 15-16, кой казва, че трябва да е на 13 и той ?
Макар, че лично мен 13 годишна и челна стойка да направи не може да ме възбуди ( слава Богу )