.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Момичетата искат да момчето да е някво гЪзарче да не му пука изобщо какво и как ще и дрънка. Тряя да си наперен и да не си срамежлив... отиваш без да ти пука ще те отреже ли няма ли да те отреже... даваш смело с главата напред а квот стане.Момичетата са прекалено странни че човек дори не може да предположи как едно момиче ще реагира в дадена ситуаци за това отивай заговори я и каквото стане ... а този твой приятел изобщо не ти е приятел.. ако ще и най-големия плейбой да е, ако ти беше наистина приятел нямаше да се занимава с нея дори можеше да ти помогне
    Лично мен не ме интересуват гЪзарчета Некви надути и се мислят за голямата работа
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Очакваме да кажеш как е минало

Супер фен
    Има бе как да няма оО

...

Сам каза,че си 9ти клас!!!Нищо не си видял от живота!Аз съм доста по-голям от теб,затова ще ти кажа как стоят нещата и от твоята гледна точка,и от гледната точка на приятелчето ти!Първият ти минус е липсата на опит,втория ти минус е...че си 9ти клас!Третия ти минус е,че просто не си дорасъл за тези работи!Имайки предвид възрастта ти,просто нямаш въображението за начина,по-който да заговориш момичето!Мислиш си,че с една реплика,която някой тук ще ти каже,ще си уредиш момичето....няма да стане!Съдейки по поста ти няма да стане и със следващите 3,4,5!Не мисли,че приятеля ти е голяма работа,но за него това е просто едно хубаво момиче,с което си струва да сподели някоя друга минута за разговор!Да не мислиш,че той с дни обмисля какво да й каже?Как да я заговори?Той просто го прави,поради простата причина,че вече го е правил...ако не му върже си казва...ебал съм я...има още колко много!И си е така!И аз съм бил в такива положения...истината е че първо трябва да я спечелиш с безразличието си,и тогава да започне да ти пука за нея!Когато вече е при теб,ти правиш жестове за нея,тя за теб,споделяте неволите си заедно!Но на момичетата на твоята възраст цент не им пука,че разбираш ли...ти искаш да я обичаш,а не непременно да я оправиш при първа възможност,а и най-същественото...приятеля ти не е толкова търсен,колкото си мислиш...това че го заглеждат,заеби тая работа,та и той е 9ти клас да го еба!Кога момичетата на вашата възраст са си падали по връстници...ти можеш ли да я заведеш на бар?Можеш ли да я накараш да се чувства истински желана?Обичана?Едва ли!Помисли си какво можеш да й предложиш не само в материален план!И когато отговорите започнат да ти харесват,тогава ще дойде и самочувствието да ги заговаряш,и всички отговори,които търсиш сега!На този етап по-скоро гледай да събираш опит за голямата игра след....доста време...и дано сполучиш в целите си дотогава!

^много правилно, от женска гледна точка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си