имам страхотен проблем. знам, че не съм първия, но все пак благодаря на тези, които споделят нещо с мене. Тази година влязох в ново училище Всичко супер, ама и пак имам проблем. Ето го: нямам късмет в любовта и никога не съм имал. Никога не са ме поглеждали в очите, за да ми кажат "обичам те". Никога момиче не се е пробвало да ми привлече вниманието (типичен пример - стоя си в коридора в даскало на прозореца, а до мене един приятел, минават 2 момичета и тая, която беше от нашата страна си хвърли погледа по моя фр. и когато тя вече беше до нас "се спъна" и уж щеше да падне върху фр ми. Без съмнение е едно от най-харесваните момчета, които познавам), но да продължа... та ново училище, нов късмет! е да, ама не! Срещнах няколко момичета, за които си помислих, че може да стане нещо, но уви. Все се оказват прости ку*ви и т.н. ... И така така, все си чакам да срещна любовта. И ето че нещо изникна, миналата седмица като се прибирах с автобуса от даскало, и докато се качвах в него без да искам настъпих едно момиче. Поглуднах я и й се извиних. А тя беше толкова неежна, толкова прекрасна.. И влюбих се. На следващия ден я видях в даскало, но нищо не и казах. Проблема е, че съм страшно срамежлив. И почнах да разпитвам разни познати за нея, разбрах й името и все си викам "Трябва да го направя", "Трябва да я заговоря по все някакъв начин..." и като я видя целия се вцепенявам. И така споделих на моя приятел за момичето, той ми каза, че се сеща за коя става въпрос и също ми каза, че и според него е много яка мацката. И днеска се прибирам от даскало, и понеже бързах по стълбите не забелязах, че моя френд стои и заговаря момичето. Вече като слязох долу ги видях. Чух го как я пита "Ти как се казваш?" Тогава вече разбрах каква е работата. И той явно я харесва, а на него (и не само) всички момичета му се лепят като мухи на сладко. Стана ми много болно. И си продължих към спирката да си чакам автобуса. Той дойде и аз се качих, а зад мене стоеше той и момичето, което харесвам много, но и така не събрах смелост дори да й кажа едно простичко "здравей". Та въпросите ми са: Как да заговарям момичета (когато са в компания)? Какво мога да направя по-бързо, за да го изпреваря. Кога вече мога да я поканя да излезем? Изобщо искам да я заговоря просто, да й е приятно с мен! ...преди да са ме изпреварили. Извинявам се ако има правописни грешки, но и в момента ми е много гадно..