- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак на гърдата
Първоначално написано от theteacher
оф човек казвам го така че да ме разберът не искам дас е правя на еди какъв си и да се хващам за всяка дума на някой както ти правиш
оф да на диагноза написано рак като видиш болничен лист с диагноза рак ми звънни
рак е по скоро наименование а не диагноза ?! затова казах доброкачаствен рак?
на такива като теб дето искат да ме направят за смях им доставям готова информация под формата на линк който ти не прочете
голяма грешка щеше да си спестиш доста писане
и последен въпрос наистина доброкачествен рак няма,но защо каза,че ''тумора е вид рак при това злокачествен''до колкото знам има доброкачествен тумор и тумора е вид рак но няма доброкачествен рак
това ли искаш да ми кажеш?Не мислиш ли че си противоречиш?
плазмоклетъчен тумор,тумор на гравиц,ангином,енходром,ад ном...това видове доброкачествени тумори пропусна да ги изброиш барабар със карциномите и да се направиш на умен
![]()
един последен въпрос:рак на гърдата ами ако е доброкачествен как ще го назовеш заболяването пред пациента?
по темата повече няма да пиша безмислено е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.