- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо против киселини
Здравейте, имам чувството, че имам нещо в гърлото. И имам чувството, че е доста навътре. Пробвах да го избутам с вода и с препечен хляб обаче не стана. А въпроса е, че ми е некомфортно и едно такова ме боли леко. Не е като да ми пречи да дишам и да се задушавам обаче наистина много ме дразни.
Какво точно да направя?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оказаха се киселини. =// Направо ме побъркват. Някой бабешки лек да кажете докато отида при лекарката в понеделник.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
za kiselini na lekar![]()
![]()
imala sym n pyti spoko normalnoe
![]()
a po temata soda bikarbonat edna lajica v malko voda i 6e si pu6ka
Аз на времето съм използвал Talcid, само че незнам дали още го има по аптеките.![]()
Аз имах проблеми и продължавам да имам със стомаха и пиех 5-6 вида хапчета и едните бяха точно за това, ама пусто не мога да се сетя как се казваха...![]()
Ще се помъча още малко дано се сетя...
Но отиди на доктор, защото така и така без рецепта няма да минеш и по-добре да се види какво е това...
Гълтай една лъжица сода бикарбонат.
Помага моментно, но работи перфекнто.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Първо пиши на Бг и 2-ро първо темата беше неясна : Здравейте, имам чувството, че имам нещо в гърлото. И имам чувството, че е доста навътре. Пробвах да го избутам с вода и с препечен хляб обаче не стана. А въпроса е, че ми е некомфортно и едно такова ме боли леко. Не е като да ми пречи да дишам и да се задушавам обаче наистина много ме дразни.Първоначално написано от stelit0
Какво точно да направя?
Нали така ?! А в последствие се оказа,, че са киселини ..
В такъв случей една кафяна чашка вода с 1 лъжичка сода бикарбонат ,, разбъркваш и гълташ .. Това е лекът))
СОДАТА НЕ Е РЕШЕНИЕ ЗА КИСЕЛИНИТЕ И Е ПРОТИВОПОКАЗНА!Първоначално написано от Pwnmaster
Ако сте учили поне малко химия щяхте да знаете, че основите са също толкова опасни, колкото и киселините. Привидната неутрализация (облекчението което усещате след приема)всъщност предизвиква нови проблеми!
За тази цел има лекари и хапчета едно от които както някой спомена по-горе е талцит!
По-добре на преглед, отколкото с хроничен гастрит!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
содата ебава майката да,нормалните хора вземат антиациди по принцип купи си без рецепта са
Както Red_Hair каза, не е редно да пиеш сода.
Най-простия антиациден препарат - Фамотидин. И се консултирай с лекар!
Ами незнам за содата колко помага и не ми се е налагало да разбирам де, но майка ми е бременна вече 8 месец и със всеки изминал ден киселините се увеличават. Имам чуството, че и от въздуха получава киселини и единственото, което и помага, което не е вредно и дори е много приятно за консумиране са пресните яълки, ябълковият сок и спрайта. Винаги след или преди всяко хранене хапваш една ябълка или 1 чаша ябълков сок и си готова, а за спрайта знам, че неутрализира киселините и наистина много помага. Поне, който и да съм питала за тези неща, никой не ми е казал нещо лошо. А за содата единственото, което съм слушала е, че наистина води до хроничен гастрит. Така, че по-добре не рискувай ами опитай с моите съвети!
киселините са нарушено пх в стомаха
един лимон със захар и си като нова
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Има бърз и лесен начин - Пробиотик и алое за изчистване на възпалителните процеси и нормализиране на чревната флора. Ако искате - обадете се, ще помогна.