.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Нещо против киселини

Здравейте, имам чувството, че имам нещо в гърлото. И имам чувството, че е доста навътре. Пробвах да го избутам с вода и с препечен хляб обаче не стана. А въпроса е, че ми е некомфортно и едно такова ме боли леко. Не е като да ми пречи да дишам и да се задушавам обаче наистина много ме дразни.
    Какво точно да направя?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на EarthShaker
    от колко време си така?

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ами нямам идея !! Отиди при личния си доктор и попитай ,,ако трябва си вземи направление за някой по специален доктор ..

Оказаха се киселини. =// Направо ме побъркват. Някой бабешки лек да кажете докато отида при лекарката в понеделник.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на stelit0
    za kiselini na lekar imala sym n pyti spoko normalnoe a po temata soda bikarbonat edna lajica v malko voda i 6e si pu6ka

Аз на времето съм използвал Talcid, само че незнам дали още го има по аптеките.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз имах проблеми и продължавам да имам със стомаха и пиех 5-6 вида хапчета и едните бяха точно за това, ама пусто не мога да се сетя как се казваха...

Ще се помъча още малко дано се сетя...

Но отиди на доктор, защото така и така без рецепта няма да минеш и по-добре да се види какво е това...

Гълтай една лъжица сода бикарбонат.
    Помага моментно, но работи перфекнто.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    za kiselini na lekar imala sym n pyti spoko normalnoe a po temata soda bikarbonat edna lajica v malko voda i 6e si pu6ka
    Първо пиши на Бг и 2-ро първо темата беше неясна : Здравейте, имам чувството, че имам нещо в гърлото. И имам чувството, че е доста навътре. Пробвах да го избутам с вода и с препечен хляб обаче не стана. А въпроса е, че ми е некомфортно и едно такова ме боли леко. Не е като да ми пречи да дишам и да се задушавам обаче наистина много ме дразни.
    Какво точно да направя?

Нали така ?! А в последствие се оказа,, че са киселини ..
    В такъв случей една кафяна чашка вода с 1 лъжичка сода бикарбонат ,, разбъркваш и гълташ .. Това е лекът ))

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Гълтай една лъжица сода бикарбонат.
    Помага моментно, но работи перфекнто.
    СОДАТА НЕ Е РЕШЕНИЕ ЗА КИСЕЛИНИТЕ И Е ПРОТИВОПОКАЗНА!
    Ако сте учили поне малко химия щяхте да знаете, че основите са също толкова опасни, колкото и киселините. Привидната неутрализация (облекчението което усещате след приема)всъщност предизвиква нови проблеми!
    За тази цел има лекари и хапчета едно от които както някой спомена по-горе е талцит!
    По-добре на преглед, отколкото с хроничен гастрит!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    содата ебава майката да,нормалните хора вземат антиациди по принцип купи си без рецепта са

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Както Red_Hair каза, не е редно да пиеш сода.
    Най-простия антиациден препарат - Фамотидин. И се консултирай с лекар!

Ами незнам за содата колко помага и не ми се е налагало да разбирам де, но майка ми е бременна вече 8 месец и със всеки изминал ден киселините се увеличават. Имам чуството, че и от въздуха получава киселини и единственото, което и помага, което не е вредно и дори е много приятно за консумиране са пресните яълки, ябълковият сок и спрайта. Винаги след или преди всяко хранене хапваш една ябълка или 1 чаша ябълков сок и си готова, а за спрайта знам, че неутрализира киселините и наистина много помага. Поне, който и да съм питала за тези неща, никой не ми е казал нещо лошо. А за содата единственото, което съм слушала е, че наистина води до хроничен гастрит. Така, че по-добре не рискувай ами опитай с моите съвети!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    киселините са нарушено пх в стомаха

един лимон със захар и си като нова
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Без киселини

Има бърз и лесен начин - Пробиотик и алое за изчистване на възпалителните процеси и нормализиране на чревната флора. Ако искате - обадете се, ще помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си