- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пристрастен съм към нея
Значи първо да я поясня че съм на 14 и не съм много опитен в противен случей нямаше да пиша.Проблема ми е ,че се влюбих в едно момиче и не знам как или дали да и го призная.Понякога,когато съм около нея ми идва да го изкрещя .. отвътре ми идва.Страх ме е,че ще ме отблъсне.Познаваме се мн добре .. вече повече от две години.В един клас сме и всички около мен по държанието разбират,че тя ме привлича и ме съветват да и кажа.Може би тая тема вече е пускана .. извиняам се предварително.Моля за съвети и помощ ; (
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
кажи и " как сииии?"![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Кажи и го, но без крещене !![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Щях да се изненадам ако беше опитен.Първоначално написано от h0usel0ve3r
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
човек не се притеснявай не е толкова страшно колкото ти изглежда...и аз с първото гадже бях така ама после стана някък ... лесно да го кажа...смис не се притеснявай са е момента не чакай много време заговория покани я на кафе...(сигурно и от тва се боиш) няма страшно все пак и да те отвлъсне...пука ти живота продължаватя губи в крайна сметка ако си свестен де
![]()
![]()
Примерно може да и предложиш да излезете на кафе или на разходка и просто може да й намекнеш някои неща. Щом всички от класа са забелязали, че те привлича предполагам и тя е разбрала нещо. Как се държи с теб? Тя показва ли интерес към теб? Ти трябва да прецениш дали да й кажеш или не. Пък в краен случай рискувай. Ако те отреже, няма да е края на света. Може да се чувствате неловко в началото, но поне ще знаеш нейния отговор и нейните чувства.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
последните две години в дск съм сядал само до нея и навън сме в една и съща компания .. абе заедно сме почти 80% от деня .. проявява интерес в приятелски вариант обачеПървоначално написано от insane7
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
еми след като сте толкова време заедно покажи и че не я приемаш само за приятелканамеци едно друго
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
кажи й
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Намери начин да и сподели за чувствата си...![]()
Може би е по-добре да знаеш истината, отколкото да се тормозиш така. Поне ще знаеш, че си опитал..
Кажи й (но не директно),а по заобиколен начин..Или пък й покажи по някакъв начин,че имаш чувства към нея..Не знам..Но най-правилното е - да й кажеш чувствата си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
ако ще го правиш, удари 25-50 грама водка/ракия преди това ще видиш как ще излезне по-лесно :>
GTA Stunting
хвърли и пронизващи погледи/усмивки и като останете сами - казваш, ако те отблъсне и биеш шута, има и други...
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Да не те е страх, ако те отблъсне.Животът не се свършва.Пробвай да я питаш някак си непринудено.Да си кажеш пред нея "Страхливец съм"
"Защо е така?" Нечестно е.Схвана идеята нали.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Моят съвет е да се останете на саме и директно да я целунешПървоначално написано от Sladurcho
Щом не можеш с друми давай с действия
![]()
П.П. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАШ ОТ ОТХВЪРЛЯНЕ!!!!Има много други момичета на този свят една -две които са те отхвърлили не са проблем :P
--------------------------------------------------------
Ми кажи й го ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3