- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ейвън VS. Българска коземетика
Хеллоу.. значи пускам темичката за да ми кажете ,доволни ли сте От Ейвън и Orriflame,защото аз много не съм ,май.. и си мисля че може би Българската коземтика е по добра ,ето например този лосион, слагам този,но се отнася и за другите като го померишеш мирише мноо хубаво,но като го нанесеш на тялото,направи си губи аромата,смисал става различен,и така сега мисля да сменя
козметиката и да копувам наново,но се чудя дали да си купя на ейвън или нещо Българско , та освен да си кажете мнението ми дайте преложение![]()
за крем за ръце (нек'ф) , лосион , крем за лице,лосиончета за акне и така![]()
От орифлей не съм много доволна..Някои продукти изобщо не стават![]()
Повечето ми кремове и лосиони са на Ейвън..Ми добри са си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм много доволна от козметиката на Ейвън, особено от гланцовете и спрейовете за тяло. Лятото имаше някво желе пак за тяло ии беше супер хубаво. Иначе лосионите и душ-геловете наистина си губят бързо мириса, но пък докато се къпеш/мажеш ти е хубаво![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
аз също съм доволна от спрейовете им за тяло - аз ползвам този с ягода и гуава и другия ми е с банан и кокосПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Ейвън , Мейбълин, Орифлейм, Макс Фактор, Есте Лаудер = всички НЕ са български.
Така че ако обичаш промени си заглавието на темата.
Ейвън имат качествени продукти ( не всички, но повечето ) за тези пари, можеш да си купиш нещо на Голден Роуз, които лично за мен са по долна класа.
Но виж сега, ако имаш 80 лв за сенки ( вместо 20 ) вземи си на Есте Лаудер ( примерно ) и ще си доволна.
Има 100000 такива теми.
Аз имах тоя с черешата, а сега съм с манго и нарПървоначално написано от sunshine955
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз ползвам много неща от Ейвън и съм доволна от повечето .. а колкото до лосионите имам (ванилия) и аромата му съвсем не се губи!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
повечето ми козметика е на Ейвън..супер доволна съм!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Имам някои продукти на Орифлейм.Честно не съм доволна,продкта ми се различава от този описан в брошурата.
Поръчах си червено червило и на брошурата пише-червено червило с боркат и получих-балсам за устни в лек червен нюанс.Продъктът не беше сбъркан,но не си отговаряше на описанието и същото беше за три пили за нокти-то това не са пили,а леко грапав плат.
Но за червила(проверени,че са червила) бих взимала,защото са по 2-3 лева и имат хубави нюанси и няма да ми се налага да взимам червила за по 15лв.
На Ейвън много харесвам лосионите за тяло(най-вече с манго и нар обожавам го),а и са трайни поне при мен.Спомням се преди години имаха уникални спрейове за тяло с аромат на грозде и пъпеш-още си пазя шишетатаискам пак да ги пуснат...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
купувам си всеки месец по нещо на Ейвън и досега нямам оплаквания.спиралите им са върховни![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз съм много доволна от козметиката на AVON имат страхотни сенки и фдт,лосионите им за тяло,душ-геловете...Е ест има и неща,които не са чак толкова хубави.Нищо не е перфектно.Примерно AVON не са силни със спирали,колкото макс фактор примерно,но това си зависи от фирмата.Инак има и много бг качествени марки. :P
Според мен Ейвън е ужасна марка..няма нито еедно нещо, което да ми е харесало..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
от българската козметика мога да се изкажа само за "Билка"-много съм доволна!качествени са и са адски евтини![]()
*иначе на Орифлейм май нямам нищо,но те са ми по-..старческии са неоправдано скъпи,както казаха преди мен
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Представител на AVON съм и почти всеки месец си взимам по нещичко, все има нещо, което да ми хареса. Тук вече е заприличало на козметичен магазинНямам оплаквания, продуктите ми харесват.
Предпочитам орифлейм и съм доволна.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз имам и на avon и на разните му Max Factor, Maybelline, L'oreal и тнт. Ако нещо си харесам си го вземам.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
спрейовете на Ейвън на мен ми харесват![]()
Просто аз
Аз почти всеки месец си поръчвам по нещо от avon и повечето продукти ми харесват ..
Съгласна съм на Билка продуктите са много добри,а на Орифлейм повечето неща са за по-големи жениПървоначално написано от tonie__
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На Ейвън ми харесват единствено спрейовете за тяло.
Ползвам продуктите на Dove предимноНа "Fa" имам един душ-гел, който мирише уникалноо и се отмирисва много трудно
На следващата вечер, като влезна да се къпя още го усещам
Обичам го
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Всеки месец си поръчвам по нещо от AVON..Все ще се намери нещо, което да ми хареса.Иначе съм доволна от продуктите им.Имат както и много добри, така и не чак толкова.
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()