Уф та да започна...днеска в училище момчетата играха на волейбол,пък момичетата от мързел седнахме на една от пейките и почнахме да играем на "нервички" да доста тъпо знам,може и да не сте го чували(става въпрос за последователно удряне на кълките,обикновенно се прави лекичко).Аз преди не бях играла просто щот изглежда супер тъпо,но този път и аз да се направя на важна.Обаче седнах до най-тъпата кучка,за която още повече се обеждавам,че не ме харесва.Не знам що изтраях цялата игра,ама просто не се махнах оттам,но...Та вижте сега на кво ми прилича десният крак
http://www.prikachi.com/files/1288877o.jpg
Качеството на снимката е гадно,на живо кракът ми е още по отвратителен.
На всичко отгоре преди малко като се преобличах майка ми, ми видя крака и почна да мърмори.Наплаши ме като ми каза,че тва може да доведе до сериозни неща,че може да ми остане за цял живот и други неща които ми се струват адски нелепи.
Та така тва нещо ако го мажа с някакъв крем/лосион може ли да мине по-бързо?Ами крем здраве?
Абе лапешка му раота![]()
П.П.не знам що беше нужно да разказвам цялата тая история,но на скайп няма никой,тъй че използвам форума за изповедалня
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...