Уф та да започна...днеска в училище момчетата играха на волейбол,пък момичетата от мързел седнахме на една от пейките и почнахме да играем на "нервички" да доста тъпо знам,може и да не сте го чували(става въпрос за последователно удряне на кълките,обикновенно се прави лекичко).Аз преди не бях играла просто щот изглежда супер тъпо,но този път и аз да се направя на важна.Обаче седнах до най-тъпата кучка,за която още повече се обеждавам,че не ме харесва.Не знам що изтраях цялата игра,ама просто не се махнах оттам,но...Та вижте сега на кво ми прилича десният крак
http://www.prikachi.com/files/1288877o.jpg
Качеството на снимката е гадно,на живо кракът ми е още по отвратителен.
На всичко отгоре преди малко като се преобличах майка ми, ми видя крака и почна да мърмори.Наплаши ме като ми каза,че тва може да доведе до сериозни неща,че може да ми остане за цял живот и други неща които ми се струват адски нелепи.

Та така тва нещо ако го мажа с някакъв крем/лосион може ли да мине по-бързо?Ами крем здраве?

Абе лапешка му раота

П.П.не знам що беше нужно да разказвам цялата тая история,но на скайп няма никой,тъй че използвам форума за изповедалня