Уф та да започна...днеска в училище момчетата играха на волейбол,пък момичетата от мързел седнахме на една от пейките и почнахме да играем на "нервички" да доста тъпо знам,може и да не сте го чували(става въпрос за последователно удряне на кълките,обикновенно се прави лекичко).Аз преди не бях играла просто щот изглежда супер тъпо,но този път и аз да се направя на важна.Обаче седнах до най-тъпата кучка,за която още повече се обеждавам,че не ме харесва.Не знам що изтраях цялата игра,ама просто не се махнах оттам,но...Та вижте сега на кво ми прилича десният крак
http://www.prikachi.com/files/1288877o.jpg
Качеството на снимката е гадно,на живо кракът ми е още по отвратителен.
На всичко отгоре преди малко като се преобличах майка ми, ми видя крака и почна да мърмори.Наплаши ме като ми каза,че тва може да доведе до сериозни неща,че може да ми остане за цял живот и други неща които ми се струват адски нелепи.
Та така тва нещо ако го мажа с някакъв крем/лосион може ли да мине по-бързо?Ами крем здраве?
Абе лапешка му раота![]()
П.П.не знам що беше нужно да разказвам цялата тая история,но на скайп няма никой,тъй че използвам форума за изповедалня
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не съм много веща в тези неща,защото по принцип гледам да си нямам проблем с подобни кучеподобни девойки,но мисля,че крем Здраве би помогнал.Прави чудеса.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
На тази й направи това![]()
![]()
!
Това е ужасно!Колко силно трябва да удариш някого,че да стане такава синина?Пробвай с крем Здраве или попитай в аптеката за крем за синини.
Успех!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
![]()
оная с боздуган ли е играла??
Как може да удря така силно?? Тя да не е на 3 да не може да се усети, че ти причинава болка..
Усложнения.. не знам
Бедрената кост като за начало е невъзможно да се счупи, поне за това бъди спокойна. А боли ли те като го движиш?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
^Ами не,не ме боли.След първите 15 шамара почнах да не осещам болката.Аз на онази й казах,по-леко тя се прави,че не ме чува.Жалко,че рано изгорях,просто се изнервих доста и обърках реда на ръцете,можеше само тя да ме удря,а аз така исках да си го върна.Като си гледам левият крак,от който стоеше другото момиче,ми е съвсем същият като вчера,а пък десният прилича направо все едно с боздуган ме е удряла![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
На една съученичка и стана ръката по същия начин след една игра на волейбол.Отиде на лекар и той и изписа някакъв специален крем или гел и изчезна за няколко дни.
Или отиди в аптеката и питай кое е подходящо,защото според мен крем Здраве дори да помогне,за което не съм сигурна,няма да е толова бързо.![]()
Малее, ако на мен ми беше направила нещо подобно на крака, така щях да и посиня нейния, въпреки че съм изгоряла.. Удряй, к'во ти пука.Аз щях да я изплющя и да се направя, че съм се объркала, че е мой ред.
И ти си си виновна де.
Едно време и аз съм я играла тая игра, и моят крак е бил зачервен, но само леко и е минавал за има няма половин час. А и до мен не е стояло такова същество..
Ще мине след няколко дена само. Не вярвам да се изчезне с някой крем по-бързо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Няма да коментирам начина, по който си получила синината.
С Лиотон бързо ще се махне - брат ми се мажеше с него когато се сби и имаше синина, лекарят му го беше изписал, така че върши работа.
а бе това са малки кръвоизлевчета, ще минат за няколко дни/седмица, споко
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На мене няква ако ми беше насинила крака така...![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
На твое място щях да я размажа![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Крем "Здраве" или попитай в някоя аптека подобно лекарство
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз мисля че трябва да се мажеш с някакъв крем за да се разнесе кръвта която е под кожата!
Горката ти![]()
Имах ужасни пъпки ... червени и гнойни и след 3 намазвания със Здраве ми мина .. пробвай с този крем .. много помага и не е скъп ... а относно тая кучка - просто явно момичето е доста глупаво ... жалко за нея и жалко, че си пострадала така ... мисля, че не е сериозно и ще се оправиш бързо ... успех![]()
![]()
И аз мисля, че не е чак толкова сериозно.Надявам се бързо да ти мине.Но го мажи с някакъв крем, най-добре се посъветвай с аптекар, но ако те пита как се е получило измисли нещо, защото ако кажеш истината за играта, ще те гледа ей така -.А на онова момиче трябва да си й го върнеш според мен
![]()
Бедрата ти са по-слаби от ръката ми?!![]()
Според мен това е ръката ти, която изглежда така, след като си играла волейбол...
Като знаеш, че не те харесва, защо седна до нея? А след това защо не се премести? Тя, че се е държала като 3-годишна, да, ама и ти не си останала по-назад. Ще мине от самосебе си.
TheNewReligion знам,че и аз се държах детински.Сега малко съжелявам но...по-добре да не се занивам с тая повече защото тя само търси с кой да се заяде.Но ако във вторник когато пак имаме физическо се стигне до тая тъпа игра "нервички" може и да й вдингна някой скандал.Зависи колко са ми "нервичките"![]()
Снощи го намараз с крем здраве и има някакъв резултат.Мисля,че то седмица ще ми мине
TeenSpirit това наистина са ми краката,просто съм слаба (:
Странно как модераторите на са променили заглавието на темата,но аз ще го направя.
Просто аз
Ами ясно тогава... оная може и да не е удряла кой знае колко силно... ама ти си само кожа и кости, нормално ефекта да е такъв.
И все пак като гледам снимката ми е трудно да повярвам, че е крак.
а бе на мен окото ми е синьо.. ти за крака се оплакваш.. спокойно..![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Мани го тоя крем здраве. той е за кожни раздразнения, а в случая твоето е под кожата.
Отиди и си купи от аптеката лиотон 1000 гел, или някъкъв друг гел с хепарин и се мажи два пъти на ден. Успех
П.С. А на оная й счупи ръцете!