- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем за които се притеснявам
Значи следната ситуация стана докато правехме секс с дамата ми зака4их с нокьт презерватива горе на основата продулжихме аз несвърших в нея има ли за какво да се притеснявам в този случаи след секса само да кажа видях точно където закачих презерватива дуп4ици 2 мънички горе на основата има ли за какво да се притесняваме в този случаи.
само да кажа дори не бях и близо до свършване
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абсл сигурен ли си супер притеснено ми е чудя се дали да не ходя да купя ескапеле и да се свърши цялата работа
Това последното беше прекалено грубо ....
П.П. Много си се филмирал пич , няма от какво да се притесняваш![]()
--------------------------------------------------------
е не всеки ден ми се случва нещо подобно аз сам наскоро навършил 18 макар и да разбирам някои неща на вас разчитам като по опитни в такива теми.Викате няма какво да се притеснявам ма винаги има капка за съмнение.
Щом не си бил дори и "близо до свършване", значи няма за какво да се притеснявашНе се забременява толкова лесно, пък камо ли от нищото :P Дишай спокойно
![]()
Трагедията е пълна...
даже е повече от 20 лева пък с тия два шута могат да станат още по-големи поразии.. !Първоначално написано от Bixel
П.С както каза ти една капка може да свърши цялата работа аз предлагам да вземеш тест за бременност![]()
Не си свършил - няма опасност.
Свършил си - трепери.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да, приципно варира от 25-до 30 на места може да е и повече зависи от аптеката...Първоначално написано от summer_moon31
Според мен няма от какво да се притесняваш.
да, в опаковката е само едно..и на мен ми се струва прекаленоПървоначално написано от gret4ety