- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте, приятели!
Ситуацията е следната. От скоро, може би около 10 дни харесвам едно момиче. С нея се познаваме от известно време, но досега съм гледал на нея просто като приятел. Tя е много свястно и разбрано момиче, усмихната, приятелски настрояна винаги. Не ми е давала индикации, че и тя изпитва нещо към мен за момента. Чудя се, дали е рано да я поканя да излезнем (кино, кафе или др.), и да и разкрия чувствата си или да изчакам още няколко дни, например другия уикенд или по-нататък (познаваме се от училище)? Или просто да излезнем, без нищо по-специално като за начало? (ако се тя съгласи, разбира се)
Има обаче и един проблем - един от добрите ми приятели също я харесва, и тук нещата стават сложни (въпреки че и на него не виждам да дава индикации).
Какво ти пукаХвани си девойката и си излезте някъде като приятели пък ако нещо стане ... ти си бил първи
![]()
Другия вариант е да се разберете с приятеля, че ти няма да посягаш ама и тойпоне да си останете приятели...
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
пробвай, пък ако са провалиш пий една ракия и ше са опрайш
GTA Stunting
Ами 10 дни не е много.. изчакай още малко да видиш как стоят нещата.. после действай (:
Ако си сигурен в чувствата си, действай! Излезте, намекни и, ако тя поддаде.. натам според ситуацията..![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Бахти чувствата, дето изпитвал.
"Дали да ги разкрия". Кое да разкриеш? Някакви нищожни симпатии, които всеки един от нас всеки божи ден изпитва към някой ?
Не си го слагай присърце. Гледай по от високо. И незабравяй да се държиш чисто приятелски към нея. Кани,прави,струвай,живота си е твой.
Както Bixel каза, ако не стане - пий една ракия. Даже две. Защото 2 е повече от едно!![]()
Само аз ли смятам, че след една седмица 'сваляне' не може да излезе нищо сериозно О.о Хаха явно нещо с мен не е наред.... ;д
сърпай я в ъгала копеле насрано ... педал
Първоначално написано от LoveHurT
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Bixel
There is no right or wrong, only fun or boring
пробваи нищо не губиш само може да спе4елиш.Пък за приятеля ти-тя само може да реши с кого иска да е![]()