.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Подкожна пъпка! ПОМОЩ

Излезе ми от вчера сутринта. Не че преди не съм имала такива случаи, но се чудя дали има нещо, с което да я намажа, за да мине по-бързо? Ако сте имали такива случаи и знаете нещо, което помага пишете плс.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    има такава тема за същия проблем,явно не си прочела преди да пуснеш тая!!иначе подкожна пъпка никога не се стиска,остава белег,и боли много,остави я да мине сама за ден два

Град
    Генерал Тошево
    ох и аз имам.адски боли и страшно ме дразни
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Град
    Somewhere...in The sea...
    аз като имам...дезинфекцирам едно абокат4е и бъркам в пъпката, за да я разчовъркам. За сега нямам белези от тва.
    Скоро имах една в ухото (в ухото да ) и с нокти я разчовърках.
    Сега имам пак в ухото (дааааа в ухото) обаче е на такова място, че не мога да я разчовъркам.... До сега съм нямала пъпки в ухото...сега за 2 седмици 2 пъпки Как да я махна бе дейба...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    ^Ебахти в ухото

По темата: Aмии не ми се е случвло, но предполагам много боли. Пробвай с крем "Здраве" може да помогне .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен
    Да и на мен ми се е случвало да ми илизат в ухото. Не на друго място, а в ухото. Аз не ги бутам, те си минават сами. Или слагам крем бочко.

Ихтиол.

иначе подкожна пъпка никога не се стиска,остава белег,и боли много,остави я да мине сама за ден два[/b][/quote]

аз не си пипам пъпки от както ми остана един малък белег в началото на косата
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Мега фен Аватара на iiirish
    И аз съм чувала за ихтиол, но никога не съм ползвала. Когато ми излезе такава една чума просто я оставям без да я пипам, докато мине от самосебе си.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Леле, преди на мене много ми излизаха, къде ли не - на брадата, на челюста точно (на коста), на слепоочието. Ужас!Ужас!
    Обаче знаеш ли как минават, въпреки че всички го отричат. Стискай!Аз много обичам да си ги стискам и май белези нямам. Обаче...то е много мъка да стискаш подкожна пъпка. Сега ще ти обясня технологията - стискаш->става надута и зачервена пъпка ГОЛЯМА ->от време на време я измъчваш като я стискаш -> и накрая като вече е набрала достатъчно я истискваш ама здраво, да й излязат всички гнусотии (ъъъ чак на мене ми стана гадно), ама наистина е гадно - гной, кръв, някви други течности И след това, когато си сигурна, че всичко е изтискано (ама абсолютно всичко) слагаш йод. Е, готова си. И белези няма да имаш. Пък ако има нещо звънни на дерматолога си (т.е. на мен )

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    2 пъти изстисках такива пъпки и 2 пъти ми останаха белези мажи се с гарниер рол он-а, мий си лицето с гарниер пюр скраб ... начи мойта процедура е следната винаги независимо дали имам пъпки
    СУТРИН:
    1.мия си лицето с гарниер пюр скраб
    2.мажа си тоника пюр актив пак на гарниер
    3. слагам си крема на гарниер

ВЕЧЕР:
    1.мия си лицето с гарниер пюр скраб
    2. слагам си нивеа тоника от Нивеа висаж йонг блабла то няма алкохол и затова с него се мажа...
    3. ако има пъпка слагам рол он-а на гарниер

еми т'ва е ..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на sunshine955
    подкожните пъпки ги маха козметика .. с игличка
    не вярвам измиващи продукти и кремове да помагат при тези пъпки.. докато не се изтискат не минават .. поне моите
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Ммм.. нещото, което е най-ефикасно за мен - Биодент. Принципно това е мазило за венци го дават ( и е много ефикасно и за това си приложение ) работата е там, че е с прополис и изтегля гнойта. Мажа се вечерта примерно и на сутринта се образува гадна бяла нацвъкала пъпка съответно се изтисква ( ръцете се измиват много добре преди това ) и после се маже пак. Безцветно е и не се забелязва гуд лък ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си