- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин * наближаваа..
Какво смятате да подарите на гаджето си за празника..![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Да си чувала за Т-Ъ-Р-С-А-Ч-К-А?!?!?!
Само за изминалата седмица имаше ПОНЕ 2 такива теми
По темата:Нещо на Nike най-вероятно![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Понеже за момента съм свободна,ще подаря нещо на себе си.![]()
Бе как ще наближава бе, има цял месец още ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не празнуваме Св. Валентин. Тъп ми се види тоя празник. Пълна скука и отдаване на някаква изиграна романтика, която би следвало да си има и без определен ден за нея. Ако изобщо решим да правим нещо, то ще е секс, китайско и филм.
Аз ден на влюбени не празнувам ... Само с приятелите и и уискитатаТрябва да се съберем цялата компания без никви момичета... Бих казал че това е адски тъп празник :X Никога не съм го празнувал и няма и да го празнувам...тая глупост съвсем скрива другия голям празник Трифон Зарезан ??? ?
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
нямам гадже![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Едни дъвки орбит![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
абсолютноПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Тея Американци ни промиват мозъците
![]()
ти тва ли искашПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз бЪзик си прая бе
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Напълно съм съгласна...пълна идиотщина е целия тоя ден на `влюбените`.Ден,който уж се счита,че трябва да е едва ли е най-хубавия от една връзка.Отдава се прекалено голямо значение просто на един ден...а ако нещата с прецакат и не си си ги преставял точно така се почват едни караници..едни глупостиПървоначално написано от Bellatrix
![]()
От много време не му отдавам никакво внимание на 14ти февруари.Едва ли с приятеля ми ще си подаряваме нещо друго,освен един ден заедно ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ми не няма лошо и дъвка да искашПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Тва е отвратителен намекПървоначално написано от Sladurcho
![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Въхх честно ли идва Св. Валентин леле е ся си ебало мамата кво ще прайм а ? Като вземете да ми се превъзнасяте по някъв измислен празник остай остай...пораснете и разберете че любовта се показва и доказва всеки ден а не в някъв измислен ден който е само за да ви опразни джобовете![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Т'ва за мен не е празник.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и аз така,все пак никой не може да ме поглези по-добре от самата менПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
Бутилка вино.
Ммм аз мисля с моя приятел да обединим св.Валентин , Трифон Зарезан и това че правем 3 месеца... А за подарък незнам има време
![]()
Тайна![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мисля вместо това да празнувам Трифон Зарезан.Така и така в любовният ми живот нищо хубаво не се е случвало.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
за сега намеренията ми са да празнуваме трифон зарезан някъде само женска компания..така ще ни е най-добре..не съм влюбена!![]()