- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин * наближаваа..
Охх колко се радвам, че го нямам тоя проблем..
Но все още е рано де![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да ще си пийваме уиски компаниятаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
нямам НИКАКВА идея и честно да си кажа ще полудея. Има само един месец да избера нещо, а незнам какво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано той да забрави, че е Св. Валентин и да не ми се налага да му взимам нещо.
Секса едно на ръка![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Баси,а `що няма тема наближава Трифон зарезан какво да подарим на имениците?!!!
Щото само смотания Св.Валентин се празнува...а дори не е Бг празник.... зае*и напрауПървоначално написано от kindergarden
There is no right or wrong, only fun or boring
Тъпо е да се честват католически празници, но нали пък така е "по-фешън".Божее!!!То не бяха Свети Валентиновци, Хелоуновци и всякакви такива.Напред и само Трифон Зарезан!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аз тогава имам рожден ден![]()
![]()
И винаги си го празнувам
![]()
![]()
![]()
за мен всеки ден е свети валентин ^^ тъй като не употребявам алкохолец бих го посъветвала да отбележе трифон зарезан подобаващо и с добра компания![]()
Чума и холера за всички дето празнуват тоя празник.
Омразен празник и за двама ни.Не обичаме всичките лигави работи,които се въртят около тоя измислен празник.Ще се видим ама сигурно Трифон Зарезан ще се празнува.Апък вечерта може и Свети Валентин да отпразнуваме .. хмм![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от 3oPuTy
леле как ши са ужулиш![]()
If I played you like a toy?
Св Валентин![]()
самооооо Трифон зарезан
never never let you go you are the one i'm surching for....
Аа .. ние си знаем всички тайни , я ми сподели веднага какво си намислилаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Още съм в процес на мислене, но смятам да заложа отново на добре прекаран ден/вечер (според зависи) .. + нещо символично, което да му остане като спомен от 14.02 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
***ГРЕШКА В ЗАГЛАВИЕТО!!! Трифон Зарезан наближава.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
и аз започнах да мисля какво да му подаря и в главата ми се върти наша снимка направена като пъзел мисля че ще се получи интересно и готино
а неискам да е играчка плюшена,защото сиг. той ще ми подари нещо такова
Като гледам-ще си празнувам Трифон Зарезан.![]()
I'm not in love this time,this night...
добра идеяя и аз така ще направяПървоначално написано от moon_flower
и ще си празнуваме по женски трифон зарезаннн без мъже![]()
![]()
![]()
чесно казано нямам идея...нещо малко но сладко сигурно.. дано поне ни остане време да празнуваме защото той има изпити около този ден...
![]()
![]()
ии все пак, нищо че се водя влюбена.. много,много не обичам Св.Валентин. .
I don`t care .. ;] ..
Ще сме заедно, какво повече?! Плюс това 14-ти се пада неделя, а пък този ден винаги си го прекарваме у нас насаме.
Обаче ми е дяволски чудно как всички знаят кога е католическия празник на влюбените (14.02.), а абсолютно никой няма да може да ми посочи православния (17.09.).![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"