- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ..пак за преси ^^
Здравейте..имам въпрос към вас,коя преса да си взема? ( помагайте,който ги има да каже добре ли изправят и какви функции имат? )
Искам някоя до 200 градуса..
Колебая се между:
Ще съм ви много благодарна..
По-добре дай линк към сайтовете в който ги гледаш,'щото така освен да ти кажем коя е най хубава..![]()
Така като ги гледам ми се струва , че последната ще е добра![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз имам първата.Преса като преса, изправя си доста добре, но моята коса не се подава много на изправяне и бързо се чупи.Втората има хубави вафлички. За третата не знам.Последната ми изглежда най-добре.Ако е само за изправяне - последната.Може и букли да си правиш с нея.Ако искаш и вафли, втората ги прави добре.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Вземи си преса само с една представка, не ,т.е без.Само за изправяне.С колкото повече, толкова по-зле е пресата /личен опит/А ако искаш и с вафлички купи такава, обаче гледай да няма към 5-6 представки, защото са големи боклуци
Успех!
Аз имам втората и си ме изправя много добре.Супер доволна съм от нея.А както казаха преди мен за вафличките й - аз хич не ги харесвам.Опитах да си ги направя и нищо не се получи, а беш доста загряла.Така, че не знам.Аз ти препоръчвам втората, ако искаш само за изправяне.![]()
Big or small, lies are lies!
последната (wink)
Казва се приставка, а не представкаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Втората наистина много добре изправя, но вафличките не ги прави нещо както трябва! Ако искаш само за изправяне.. последната е най-добра, мисля.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първата или последната![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
имам първата,супер изправя,втората също съм я пробвала едн априятелка я има и страхотно изправя,но мисля че и последната ще е добра
мойта е такава,ама розовата..хубава е много
Когато не е влажно,косата ми държи права 3 дена,като имаме предвид,че не се влияе от никфо третиране![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз имам тази 2та - тя е и за вафлички. Не съм я пробвала за изправяне.
Използвала съм 1та - много добре изправя и последната мисля, че е добра.
+абсолютно същото е и при менПървоначално написано от MaLty
![]()
днес една приятелка имаше рожден ден и няколко момичета и купихме тая преса...изпробвахме я в магазина върху мойта коса за да ми изправи един кичур и стана добре, като се има предвид колко къдрава е моята коса...Препоръчвам яПървоначално написано от tanchu
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
имам втората и съм много доволна но като гледам последната май ще е най добра ... някой да знае цена на последната .. моята беше 32 с гаранция 1 месец![]()
И при мене ,но при мене фафличките се получат се както при другите а малко по бухнали и аз си сресвам косата и става суперПървоначално написано от tanchu
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Тук пише ценатаПървоначално написано от sunshine955
И изглежда, че е доста добра.
http://www.best.bg/stock.asp?id=12961&cat_id=834
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Имам първата преса.
Много съм доволна,макар че сега в това влажно време , да е права косата ми не издържа повече от 3-4 часа,но когато е сухо ми стои по няколко дни.
Препоръчвам ти я,много е добра
![]()
REMINGTON наистина много стойностни![]()
![]()
Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!
момичето пита за пресите на елеком..Първоначално написано от buba94
Втората е страхотна.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Aз също имам 2рата,бързо загрява,има вафлички ( при мен се получават доста добре и са дълготрайни) незнам защо при другите момичета не се получават. Майка ми има 1вата също е много добра.Прдлагам ти да отидеш в магазин на Техномаркет или Технополис и да попиташ някой от служителите.Те ще ти обяснят.Или питай фризьорката си .
exx че е евтина ,, много ама наистина много нагряват тея на елеком..Първоначално написано от viksit0y
много съм доволна от тази марка преси![]()