- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
ще ме погледнат и ще ми се скарат якоо..![]()
Как ще реагират ваще ако отидеш при тях накараш ги да седнат и им кажеш че утре заминаваш с гаджето за винаги и ако не те пуснат ще се гръмнеш?
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Най-много да ми издумкат 2 шамара и ще размисля набързо
Как ще реагират ваще ако те сварят да правиш секс с гаджето ти на дивана?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ще се учудят... бе кво стаадосега й беше тъпо при говорене за секс а ся се натиска там...
![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако ви заварят пияни;напушени.. копунясвайки в къщата а целият ви дом е с кратака нагоре?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще ме исгонят от нас .....
как ще реаргират когато разберат че пиеш Одеколон ?
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Едва ли бих напраила тая гадост ама ще се чудят що съм полудяла....![]()
Как ще реагират вашите ако им правите сутрешното кафенце но те хванат че слагаш разхлабително в кафенцето.. ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
"К'во прайш бе серсемино?!"
Какво ще направиш ти ако ме хванеш да ръчкам майка ти?![]()
Westside rollin' all day, every day
Ще си я испиятПървоначално написано от sladkoff
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
..а въпросът къде го ?? ...![]()
![]()
Как ще реогират вашите ако те заварят вкъщи да храниш някакъв бездомник ?![]()
Audrey Hepburn
Ами ще ме питат какво правя, че можел да открадне нещо и ще го "изнесат"![]()
Как ще реагират ваще ако те сварят да им "душиш" бельото![]()
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ще се хилят ..незнам всъщност ... хахахх..
Как ще реагират вашита ако те видят как се гушкаш гол/а с домашния любимец ?![]()
![]()
Audrey Hepburn
Ще ме заведът на психиатър![]()
Как ще реагират вашита ако им кажеш, че ще ставаш баща/майка?
направо ше се фокират
как ще реагират ваще ако те хванат с човек от троя пол голи да се къпете под душа![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
на момента нищо,но след това ще поговорят с мен А АЗ ще искам да потъна в земята 48374893 пъти![]()
![]()
![]()
как ще реагират родителите ти ако разберат че в града,в който живееш, ти се носи слава на леко момиче/момче![]()
хммм ми сиг ще поговорят сме това да се промени или няма да ми кажат нищо
как ще реагират родителите ти ако раберат че вземаш дрога или пушиш трева
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Ще спрат да ми дават пари, ще ме накажат, ще ми се карат, баща ми сигурно ще вме спука от бой, предполагам.Дано не ми се случи да разбирам какво ще става.
Ами ако се приберете с пет двойки за срока от шест предмета общо?![]()
еми кво да правят ще ме помолят да се стегна.някма какво друго да направят.
Как ще реагират ваще ако разберат че са изяли нещо с което си мастурбирал?![]()
Ще ме помислят за тотално полудяла...![]()
Как ще реагират вашите ако спиш цяло денонощие и една нощ и искаш още да спиш ... ?![]()
![]()
Audrey Hepburn
ще проведат разговор с менн дане би да съм била пияна преди товазащото попринцип не мога да спа по толко...
Как ще реагират вашите ако разберат че имаш връзка с негов/нейн колега/колежка?
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
По дяволите, улучи въпроса.![]()
Е, не знам, но и въобще не ми се иска да разбирам...
Как ще реагират вашите ако те сварят в стаята ти с гаджето ти, което се е промъкнало през прозореца без те да усетят?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еми нищо.Кво толкова гадже ми е все пак.
Как ще реагират ваще ако намерят вибратор,камшик и други такива принадлежности в стаята ти?
Ще ми се карат xD да де , възможно 1 ден без мишка за компа (:
как ще реагират вашите ако им донесеш 3 по Математика ( дано да се падне на женска xD )
Обичам математиката и имам високи оценки попринцип.. Ще се учудят..Ще кажат- .. да не си се дрогирала откъде извади тая тройка...
![]()
Как ще реагират вашите ако те накажат да не излизаш от вкъщи а ти прескачаш балкона за да отидеш при съседите където са приятели с които вашите не искаш да се виждаш ?![]()
![]()
Audrey Hepburn
ми най много после да съм под домашен арест![]()
Как ще реагират вашите ,ако разберат,че не сте ходили 1 месец на училище?![]()
Ще се учудят..(много обичам да ходя на даскало и никога не отсъствам
)
Как ще реагират вашите ако имате гости и седнеш върху пърдяща възглавничка?![]()
(не успях да измисля по-умен въпрос..
)
Audrey Hepburn