- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Всъщност съм го правил, но те не са го разбрирали... Ами майка ми ще полудее няма да ме остави и за секунда сам ще се нанесе в стаята ми няма да ме пуска никде сам ще ме следи нон стоп абе с 2 думи ще ми направи ад живота, ще ми крещи досадни лекции крясъци ужас!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Как ще реагират ваще ако опаковаш багажа си и се изнесеш за винаги в друг град, оставяйки им само бележка?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Майка ми ще ме потърси веднага, ще почне да звъни. Дори и да и обясня причината, ще иска да се върна на 10000000000000 %.
Как ще реагират вашите, ако разберат, че дърво е паднала в/у къщата ви![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма да бъдат приятно изненадани...Ще се ядосат..
Как ще реагират ако раберат,че си го правил/а с някои на техните години ?![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ОО не си представям... доста зле ще е положението![]()
Как ще реагират вашите, ако видят, че си режеш най новите дънки, за които са дали 100 лева?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Биха ми искали стоте лева които са дали на вятъра![]()
Как ще реагират ваще ако те хванат да се натискаш със съседа/ката?
със съседа лии... божеее ще ми се развикат сигг..
как ще реагират вашите ако разберат, че си правил/а свирки на някой ваш семеен приятел, който е на техните години..
Ооооо,майка ми МНОООГО ще вика,тате ще я усмирява и така![]()
Как ще реагират вашите ако те те видят да правиш секс с човек от същия пол ???
Ох, дано никога не ме фанат! Не ми се мисли! Ще е най-голямата трагедия която би могла да им се случи.
Как ще реагират ваще ако те хванат да пушиш?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ами ще ми вземат парите![]()
Как биха реагирали,ако разберат,че се дрогираш?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Ще ми викат отначало,и после ще ми кажат да правя каквото знам,те са се опитали да дадат най-доброто от себе си за мен,но ако искам да си провалям живота,и ще има яко мърморене (никога нема се дрогирам)Първоначално написано от psych0
Ако ви пребият !? (някои съученик,или някой не познат)
Ще се развикат,защо вземам без да знаят.
Какво ще направиш ако родителите ти разберат,че са те изнасилили?![]()
Ще ми крещят! После ще искат да намерят човека, да го съдят, ще откачат майка ми ш крещи всички нон стоп ще ме разпитват и няма да ме оставят да го забравя!
Ами ваще ако си направиш обица на усната или носа?
Тате ще ме погледне малко странно;ще попита - "ама сега това ли модерно ?" и ще каже - "ок.. щом ти харесва-носи си я". Но майка ми трябва да бъде предупредена преди да си направя подобна процедура. Много се страхува от разни инфекции и глупости... Обица на езика-изрично ми е забранила да си сложа.и точно затова на 1 април се пошегувах с майка ми че имам обица на езика... щеше да ме набие.....
![]()
Как ще реагират вашите ако правиш трикове с колелото си и минават край теб.. а точно в този момент се сгрумолясваш мошно.. ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ако ме види баща ми ще ми се развика, ще каже че ако си счупя нещо, не знае какво ще ме парив.. Ако ме види баба ми, тъй като най-често карам колело по село, ще почне да охка, да пъшка, да се вайка, ама какво ще правим, ама ще се ударя, ама ще се убия... Тя откача като карам без ръце пък камо ли да ме види да прая некви неща..
Ако ви видят пияни?
Ако се прибера пиян много ще ми се смеят и ще ме пратят да си лягам![]()
Как ще реагират ако направиш купон у вас без тяхно знание. Например са отишли за уикенда на село и внезапно се прибират и виждат яко да се вихри купон.
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Тате,ще каже ама само толкова малко пиене ли имате !? ще отиде да вземе още и ще се присъедини към нас.Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Мама ще излезе на някъде
Ако ви взимат джобните всеки ден (други съученици) ?
майка ми ще се вбеси,а баща ми сигурно ще си замълчи
ако ви видят да правите секс със съседа?
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Аа...Сиси ти нормална ли си...Първоначално написано от DaNi2
![]()
![]()
..ако намерят презерватив приемрно в бюрото ти..?![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
NiisHtto nqma da mii kajatt .. cLycHwaLo ce e.
.... ako pazbeputt ,, che cii bqgaLa/bqgaL ott dackaLo ii ne cii xodiiL/xodiiLa pocLedniitte dwa meseca ??
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Как може да правиш така бе?!?Първоначално написано от sladka__droga
Същия въпрос към следващия:Ако разбератмче си бягал/а от даскало и не си ходил/а последните 2 месеца.. ?![]()
ПП:Сладка_дрога пиши на кирилица..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
Няма как да се случи![]()
Ако вашите разберат, че се дрогираш?![]()
Ще откачат..Първоначално написано от nef4y123
Ако видят мненията ти тука..![]()
Не бързай като караш!
Nqmam kiipiLiica na ttoq komp .
NiisHtto nqma da mii kajatt ,, ako gii wiidqtt .. nqma niisHtto ttaiino xd .
Ako tte xwanatt piiqna y wac c momcHe ?
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
sladka__droga, нищо лично, обаче като нямаш кирилица, моля те, поне пиши по - ясно.За мое удобство, както и за чуждо вероятно.Доста време ти разчитах думите.Няма да умреш ако не удвояваш буквите и тем подобни.
Иначе, зависи колко съм пияна и какви ги върши момчето.Кой знае, ако въпросния ми дърпа бутилката и е трезвен ще получи одобрение от нашите, а аз конско за пиенето.Но ако пък и двамата сме пияни и сме в напреднал стадий на интимности... Не ми се мисли. ;д Изобщо има доста версии..
А ако вашите разберат, че заедно с приятелите ти организирате колективен скок от покрива на най - близкия панелен блок?