.
Отговор в тема
Страница 27 от 73 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1825
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Вече се случи.Еми мама се гордееше.Макар че аз бях в шок.

Как ще реагират ако се приберете от шопинг с 10 торби покупки?
    какво толкова си си накупила е.. ?

Как ще реагират вашите ако те заварят да си режеш вените ?
    - така ли ще реагират

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен
    Град
    Earth...
    мал шанс

как ще реагират ваще ако те хванат да ебеш кучето или то тебе?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Нямам куче, нямам и пенис; но ще ме пратят в психи клиника.

Как ще реагират вашите, ако разбиеш паметник и те дават по новините?

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Случвало се е да ме дават, но по-скоро в положителна светлина е било - и са се посмихвали почти горди... но ако извърша подобна простотия, самият аз няма да се прибера или да се вясвам на публични места 1 седмица сигурно от срам.

Как биха реагирали, ако разберат че си замесен/а от много време в разпространение на наркотици в училището си, но самият/ата ти не употребяваш?
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Майка ми е супер против това и сигурно ще ме убие ! Баща ми щом не употребявам значи си правя някакви далавери и няя ми се кара много ..

Как ще реагират ако разберат че си взривил/а спирка защото ти е било тъпо ...

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще ме утрепят.

Как ще реагират ако разберат ,че си нападнал някой за пари?

ще кажат че не съм нормална и сякаш не ми дават пари

как ще реагират родителите ти ако решиш да не ходиш вече на училище и си решил/а вече да почваш работа

Град
    Hasselt
    Ще ме убеждават, че няма да имам нормална работа и трябва да уча.

Как ще реагират ако им докараш някое бездомно куче в къщи?

Град
    София
    тва не би станало но.. - ще ме помислят за луда..

Как ще реагират вашите ако цял ден си затворена в банята;отварят и те заварват с празна бутилка;полуумрял/а от напиване ?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    у нас
    първо ще ме заведът в болница а после ще ме убият

Как ще реагират вашите ако разберат,че сте застрелял/а баба си и дядо си
    Асии <3 , Наннсии <3

ще ме застрелят ..
    как биха реагирали вашите ако спиш с по-възрастен от теб човек за пари ?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Няма да се случи. Иначе ще бучат, и майка ми ще каже: "Толкова ли янмаше други начини да си изкараш пари?

Как ще реагират вашите, ако разберат, че те е приютил бездомник и те е натровил с нещо?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Hasselt
    Ще ми кажат, че съм наивна глупачка и не съм ли чувала изразите като "не говори с непознати".

Как ще реагират ако откраднеш пари от тях?

Град
    Варна
    Еми ще ми кажат, да бях поискала, вместо да крада.

Как ще реагират, ако разберат, че си заминал тайно да участваш в телевизионно предаване?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    София
    Зависи какво е предаването.Ако е някое предаване което им допада;като ме видят по тв ще се питат-"ей защо не си ни казала!? "..ако е някое глупаво предаване ще се ядосат и ще кажат - "какво правиш там бе човек.. от какъв зор си учавствала в това безумно предаване и то без да ни кажеш преди това и да ни питаш за мнение...."

Как ще реагират вашите ако те те накарат да им помогнеш с покупките а ти им заявиш - "мързи ме да ходя до магазина!! ще си седя тук;ще пия алкохол и ще спя ! "

Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Зависи какво е предаването.Ако е някое предаване което им допада;като ме видят по тв ще се питат-"ей защо не си ни казала!? "..ако е някое глупаво предаване ще се ядосат и ще кажат - "какво правиш там бе човек.. от какъв зор си учавствала в това безумно предаване и то без да ни кажеш преди това и да ни питаш за мнение...."

Как ще реагират вашите ако те те накарат да им помогнеш с покупките а ти им заявиш - "мързи ме да ходя до магазина!! ще си седя тук;ще пия алкохол и ще спя ! "
    Ще каже :
    -Тогава и аз няма да ходя и ще караме на алкохол и спане!

Как ще реагират, ако те хванат, на калъп с най-добрата ти приятелка?
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Варна
    Е това последното ще пия алкохол надали ще го кажа, ама се случва да казвам, че ме мързи. Иначе ще се разсърди майка ми замалко и това е.

Как ще реагират вашите, ако разберат, че са те снимали, докато се преобличаш за час по ФВС?

Мега фен Аватара на L0ST
    Че аз да не е гол да се събличам. Пък и ще кажат:

"А, голяма работа"

Как ще реаргират вашите, ако класната ви се обади у вас каже, че по цял ден се натискате с гаджето по коридорите на училището?
    Lexynnka

Ще скарат

Как ще реагират вашите ако ви хванат да гледате пно
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Град
    София
    Нищо особено.. няма да реагират освен малко смях.

Как ще реагират вашите ако 1 ден не си отваряте мобилния;а ти всъщност си заминал/а за чужбина като си пътувал в багажника на самолет за Италия ...и след няколко часа ви видят по телевизията(а там уточнят че си получил/а хипотермия от студа в багажника на самолета) в някой полицейски участък в Италия ?

Audrey Hepburn

Град
    Варна
    Ай сиктир, баси романа. Ами доста ще се учудят, ще се ядосат, ще викат защо не съм им казала и такива работи. Едни локуми...

Как ще реагират вашите, ако разберат, че замалко не сте са удавили, когато сте ходили на басейн или море с приятел?

Мега фен Аватара на SilverRain
    никак

Как ще реагират вашите ако разберат че мислиш да бягаш от вкъщи ?

Цитирай Първоначално написано от SilverRain
    никак

Как ще реагират вашите ако разберат че мислиш да бягаш от вкъщи ?
    прекалено често взех да го правя и досега май не са ме хващали, но мисля че ми имат доверие и мисля че бих могла да им обясня..

Как ще реагират вашите ако разберат че пушиш трева ?
    be free..

Град
    На една звиздичка
    Ще ме посмъмрят малко.

Ако разберат че си бременна/забременил някойя.

Град
    Варна
    оо майка ми щ се разочарова от мен определено.

Как ще реагират вашите, ако разберат, че полиция те е заварила да правиш секс в парка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си