- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Най вероятно ще ми показват колко ме обичат и ще правят много неща за мене, ако немога да се спася. Смисъл такъв ще са до мен.
Как ще реагират вашите, ако разберат, че някой те е отвлякъл?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Това няма да стане.Иначе ще се разочароват...
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си пребил/а баба си, защото си бил/а напушен/а?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще се развикат ,ще ме шамаросат и ще ме накажат....![]()
![]()
Как ще реагират родителите ти ако им кажеш че си правил/а секс на 13/14 и си бремена или си забременил някоя ?
брат ми ще убие първо него а после и мена нашите са разведени и не ги интересува какво правим
![]()
Как ще реагират вашите ако им кажете,че от години имате дете,но сте го криели от тях?
Ще искат да го видят.
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си направил сметка на телефона от 8000 лева?![]()
Ще изплащам сметката дълго, дълго време...![]()
Как ще реагират ваще ако разберат че си дилър на наркотици?![]()
и аз не знам, предполагам, че ще ме изгонят от вкъщи или ще ми помогнат да спра... знам ли, нашите са непредсказуеми![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат че ходиш с турчин/ туркиня ?![]()
де да знам.. ще искат да се запознаят с него и ако е свестен няма значение турчин българин или негър е ....![]()
Как ще реагират вашите ако се върнеш в този видот купон в 4 часа сутринта;те те погледнат подозрително.. а ти им кажеш невинно - аа това е просто грим.. мацахме се ?
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
1. няма да кажа това
2. Нищо.
Ако ви хванат да правите секс?
Ще се учудят и ще ни оставят да довършим но после.. ще мрънкат и ще извикат - абее що не ни каза с кой ще го правиш .. ? и т.н.предполагам.. иначе нз честно как ще реагират
Как ще реагират вашите ако се прибират и те видят че скачаш с въже от покрива на блока и крещиш Бънджиии скок !! Много е якоооо !!!!!?
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще ме спрат и ще ми викат.
Как ще реагират вашите, ако разберат че си разбрала, че си осиновен/а?
Те биха ми казали първи..
Как ще реагират вашите ако се разгневиш;влезеш в хола и счупиш няколко доста скъпи и ценни сервиза и др. украси ?![]()
Audrey Hepburn
Да счупя нещата, апсурд. Най много да почнат и те да викат и да се скараме.![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат че си бил/а на 30 уч.съвета и си се прикривал?
нИ знам....най-вероятно ще мърморят малкоПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
ако разберат че дължиш 50 бона на лихвар ?![]()
Ох мамааайчицеТова няма да стане.
Как ще реагират вашите, ако разберат че си ходил в 3 през нощта на гроба на някой роднина?
ЩЕ изпаднат в шок... или... не знам
![]()
Как ще реагират ваш'те, ако разберат че имаш дете, което в момента е дадено за осиновяване ?![]()
Ами предполагам че ще ме ушамарят хубаво и може би ще ме накарат да вземем детето да си го гледаме ..![]()
Как ще реагират ваште ако им кажеш че си обратен / обратна![]()
тате ще ме разстреля с Sig Sauer .45 APC (това е калибъра) просто не мога да си го представя какво ще стане,война.....но никога няма да станеПървоначално написано от cvetenceto41
![]()
ако разберат че чукал сестра си/брат си.... (ако нямате такъв/такава,представете си че имате)
О какви са тия работи бе менЕми няма д стане, ама ще им стане гадно.
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си ударил учител/ка?
Амии ще ме ступат![]()
![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат че не си ходил цяла годона на даскало![]()
.. ще ме питат защо не съм ходила , бляя - бляя!
![]()
Как ще реагират , ако разберат , че си била с гаджето цяла нощ в друг град , а си им казала , че ще спиш в приятелка ?![]()