- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Що??????![]()
Как ще реагират, ако разберат, че си прибил/а почти до смърт най-дората/добирят ти приятел/ка ?![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ще ме питата да ли съм нормален...
Как ще реагират,ако разберат,че си спал с баба си/дядо си![]()
![]()
![]()
![]()
Keep It Real !!!
Ще помислят че ги ебавам пак...Първоначално написано от Annonimous
каквво ще направят ваще ако те заварят с вилица в гъза?
Ще се стреснат и ще се учудят що съм си я забила .. о.О![]()
Как ще реагират вашите ако ви заварят голи с приятелите си да правите купон вкъщи ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще почнат да обясняват , че е опасно и ще гледат изплашено![]()
![]()
Как ще реагират ако им кажете , че сте бременни ?
Какво ти става ??? Това не си ти о.О ....
Как ще реагират вашите ако директорът се обади и им каже че си в спешното защото си се хвърлил/а през прозореца в даскало ?
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ще умрат![]()
как ще реагират ваще ако директора се обади че те видял пиян/а на двора даскало![]()
26.05.10
няма да повярват... аз умело прикривам пиянство
ако разберат, че си ужасно тъп/тъпа
Това не е така.. и те го знаят![]()
но ако бях тъпа щяха да се погрижат да поумнея като ме научат на някои неща и ме накарат да внимавам много в училище.
![]()
Как ще реагират вашите ако им кажеш че не знаеш какъв празник е днес ?![]()
Audrey Hepburn
ще ми дадат право на избор по какъв начин да ме убият(въпроса е мнооого добър)
ами ако се прибереш мегапиян/а с бутилка в ръка?
^ най-вероятно баща ми няма да ми говори няколко дни, а майка ми ще ми се подиграва на сутринта.![]()
Как ще реагират вашите, ако решиш някоя сутрин да приготвиш закуска за цялото семейство?
Ами майка ми не закусва.Оставам азЩе се зарадва,че съм я отменила.Всъшност това става всеки делничен ден.
Как ще реагират,ако те отвлечат![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тате ще ме търси с полицейския бус![]()
![]()
Майка ми ще реве..
Как ще реагират, ако ви хванат за пиете водка в тоалетната..
Първоначално написано от diksi
родителите ми знаят, че не пия твърд алкохол, още повече в тоалетна... и все пак, ако някога това се случи, доста ще трябва да съм го закъсала...
Как ще реагират родителите ти, ако разберат, че имаш връзка с цветнокож?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Майка ми е имала връзка с цветнокож,така че ако ми каже нещо веднага ще я нападна![]()
Как ще реагират ако те видят да тацуваш гол/а на песен на Джъстин Бийбър и си припяваш "бейби,бейби"![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
никъв шанс....
какво ще направят ваще ако те заварят да си бъркаш с нещо в гъза и да пъшкаш
Майка ми ще ме убие.. ама си знам, че няма да го направя.
Как ще реагират вашите, ако им преложиш да отидете в секс шоп?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Зависи к'во прая с момичетатаЗа повръщаото, вече са го виждали
![]()
Ама ако е нещо по така с момичетата ще излязат сигурно
Как ще реагират, ако ви хванат на калът, а на шкафчето или масата има пепелник с цигари вътре :P
Майка ми ще ми мрънка , а баща ми нищо няма да ми каже .
Как ще реагират ако ви хванат докато правите / ви правят свирка .
Ще припаднат ще мълчът и няма да го споменават(надявам се)
Как ще реагират вашите ако разберат че си обратен/а?
Дипломатично.. до колкото е възможно
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си нимфоманка
ъм,аз няма да съм нимфоманка,а нимфоман,както и да е,тате ще се радва,мама и тяПървоначално написано от diksi
![]()
![]()
![]()
А твоя въпрос ?!? ... както и да е .Първоначално написано от Rounder
Как ще реагират ако разберат че продаваш мара (на галено марихуана) но не употребяваш ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Предполагам,че ще има разговори,разговори..![]()
Как ще реагират вашите ако разберат,че си пристрастен към приспивателни?![]()