- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
^^ Ако е баща ми ще счупи каската на момчето,а после и мойта и следва конско![]()
![]()
Ако е майка ми ще има конско и няма да ми говори.
![]()
/все пак съм прекалено малка за тези неща/
Как биха реагирали вашите ако те видят че мастурбираш![]()
Не знам въобще..Първоначално написано от dolly
Сигурно ще ме изгледат едно такова странно,ще излязат и сигурно после ще започнат да ми говорят за секса![]()
Как биха реагирали вашите,ако разберат,че "ходиш" с мъж/жена по-голям/а от тебе с 20-30 години ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Него ще го убият, а мен ще ме заточат в Гренландия.
Как ще реагират, ако видят семенна течност по някоя от мебелите? /не е задължително да е твоя./
Saatana! Vittu! Perkele!
"Какво е това?"![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако те видят да гълташ кубчета лед , за да се разболееш с мечтата да отсъстваш от даскало?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще ме изгледат странно![]()
*Тва е идея
Как ще реагират вашите ако намерят вибратора ти(нямам такъв
)
незнам, няям такова нещо...![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако те видят че пушиш?
Ще гледат и няма да повярват на ушите си.![]()
Как ще реагират вашите ако разберат ,че взимаш екстази?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
е по-добре с екстази, от колкото с кока ;д![]()
Как ще реагират вашите ако искаш да скочи6 от балкона?
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Ще се учудят и ще се опитат да ме разубеждават,като ми обясняват че по този начин няма да оправя нищо.
Как ще реагират вашите ако те видят как забиваш нож в контакта и припадаш.. ? (в един епизод на Д-р Хаус,самия той направи това безумие)![]()
Audrey Hepburn
Деам.. ми как ще се радват пхаха
Как ще реагират вашите ако се пристрастиш към WoW - World of Warcraft , не ходиш на училище и цъкаш 24 часа без спиране ???
В началото ще почнат с обяснения колко е зле това пристрастяване,ако не подейства ще ми изтрият играта.![]()
Как ще реагират вашите ако те видят да нагъваш толкова голям хамбургер по тоя начин -> http://www.prikachi.com/images/425/2518425K.jpg ?![]()
Audrey Hepburn
Lol. Честно казано и аз не знам. Сигурно ще ми купят още 1 ;дд
Как ще реагират вашите ако получиш 2-ка по био...![]()
тцтцтц .. Аз се чудя как ще го изядеш тоя хамбургер , който е по-голям и от нас двете взети заедно ,ти искаш още 1..![]()
![]()
2-ка по био... първоначално ще се учудят;ще кажат друг път да си науча добре за да я поправя,няма да се скарат.
Как ще реагират вашите ако си топираш косата и тя стане по-голяма от тебе?![]()
![]()
Audrey Hepburn
Ще ми се скарат, а пък едва ли ще ми е приятно да ходя като бухал навън![]()
Как ще реагират вашите ако си подстрижеш косата нула номер О___o
Е,познавам те и знам , че не би си направила косата на принципа гръмналия бойлер,но все пак реших да попитам..![]()
Биха се учудили ако си подстрижа косата 0 номер,тъй като до сега си пускам косата...![]()
Как ще реагират вашите,ако им кажеш,че искаш да тренираш бокс?![]()
Audrey Hepburn
Е няма нищо лошо в този спорт, обаче не бих го тренирала
Как ще реагират вашите, ако вържеш учителите по мат и бел на един стол и ги тормозиш, докато не те освободят от часовете??
![]()
"Ей,какво правиш бе човек?Как може да държиш учителите си и да ги тероризираш,като те ти правят добро и искат да те научат на нещо? Полудя ли? Как не те е срам?"![]()
Как ще реагират вашите,ако разберат че всеки ден проституираш,а не ходиш на даскало?![]()
![]()
Audrey Hepburn
е, ще ме убият![]()
Как щ реагират вашите , ако разберат че въртиш по 4ма на ден
Ще ме заточат в Гренландия!![]()
Как ще реагират вашите ако си направиш стаята на химическа лаборатория за опасни химически експерименти?![]()
Audrey Hepburn
е то хубаво ще стане, ама от къде ще ги взема тези неща?
Как ще реагират вашите, ако те видят по тв-то с Доктор Хаус??
![]()
Няма да се учудят.![]()
Как ще реагират вашите,ако те видят да целуваш горила по устата?![]()
Audrey Hepburn
ще ме заведът на психолог![]()
как ще реаргират вашите,ако си направиш пиарсинг на езика ?
Не ми кажат, че не е полезно.
Как биха реагирали вашите, ако те видят на рекламен билборд на Miss Sixty?
Ще ме поздравят![]()
Как биха реагирали вашите ако разберат че :
(момичета) ходиш с момче 7 години по-голямо от теб?
(момчета) ходиш с момиче 5 години по-малко от теб![]()
Ами ще мрънкат,заради голямата разлика.Самата аз не бих тръгнала с момче,с което имаме 7 години разлика.
Как ще реагират,ако те видят в някое кафе,когато трябва да си на училище.![]()
Everything changes, but beauty remains ...