- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
тва няма как да стане
как ще реагиратт ако си направила нещо в училище и класната ти бясна дойде в вас на 'гости'![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ще ми се накарат пред нея..и след това пак
как ще реагират ако разберат, че си се сбил/а в даскало ??
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ми случвало ми се е ма беше масово сбиване и после 2 часа монолог ;д
Как биха реагирали родителите ти ако разберат, че си се е*ал/а на 10![]()
Еми няма да стане , защото не съм се ебала на 10 !!![]()
![]()
Как ще реагират вашите , ако са ти дали пари за лагер и ти вместо да ги дадеш на учителя ги харчиш за почивка далече от родителите ти с гаджето ти ???![]()
![]()
Абе казвате "няма как да стане, няма как да стане"
Не е въпросът дали ще стане, а как биха реагирали родителите ви АКО СТАНЕ. Така е по-интересно.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Ще се ядосат че не съм им казала,че имам гадже и че ще ходя на почивка с него.Първоначално написано от sladyrchencetoo
Как ще реагират вашите ако са извикани от директора в училище,защото си сторил/а нещо лошо и те заварят веселичко да тичаш по стълбите като изведнъж се втурваш върху тях,докато те влизат в даскало?![]()
![]()
П.П. xxcherry прав/а си![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хъмм... мама ще ме погледне с онзи убииствен погледи после ще има разговори...
Как ще реагират ако те заварят да се натискаш с брат си/ сестра си?![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Ще ни убият и двамата![]()
Как ще реагират ако те заварят с доста по-голям/а жена/мъж в твоята стая да се натискате?![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Баща ми не позволява да си водя момчета в къщи, а майка ми когато го няма и ми позволи винаги знае с кой съм.. Но иначе мисля, че хич няма да им хареса..![]()
![]()
![]()
Как биха реагирали вашите ако разберат, че си ги излъгал/а че си при приятел/ка, а в същото време си ходил/а на дискотека / вила / друг град?
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Ще се ядосат че съм ги излагъл и ще кажат по добре да беше каза истината и няма да ми говорат за определено време!
Как ще реагират ако те видят да правиш стриптиз пред web камерата на приятела или приятелката?
![]()
Денис Родман
“Глиста”
Няма да се докосна до компютър в следващите няколко години.![]()
Как ще реагират ако те видят някъде, без да знаеш, да пушиш трева?![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Ами от де да знам, нали е станало без да разбера.
Как ще реагират, ако разберат, че ще стават баба и дядо
Ще кажат внуче оооо не, а коя крава си забременял? Това ще са и думите!!!!!![]()
Как ще реагират ако разбрат че си правил или правила секс с първия си браточет-ка !!!! И то горещ![]()
![]()
![]()
![]()
Денис Родман
“Глиста”
Няма да позволя да разберат.
Как биха реагирали при прибирането ти вкъщи ако си избягал от там за една седмица?
"най-накрая се върна, хаймана"
как биха реагирали ако разберат че си бил напушен/ пиян в училище
Fuck you You fucking Fuckers
наказан...без комп и джобни...
Какво ще направят ако откраднете пари от спестяванията им?
>>DjBelev<<
Хипотетично майка ми ще се разочарова и ще си развалим приятелските отношения. Ще го караме само на родител - син.
Как ще реагират ако докато си седят и гледат телевизия отидеш, застанеш пред него и си свалиш гащите безмълвно ?
Пхахаха..ще са яко шокирани,предполагам..
Как ще реагират вашите ,ако разберат че си спал/а с някой на 12?![]()
Believe in yourself.
ще ме помислят за откачена и ще започнат с конското и наказанията за да ен излизам
как ще реагират ако разберат че имаш връзка с 55 годишен ;дд
Тва не и смен![]()
Как ще реагират ако те заварят чисто гол -а да играеш кючек на вързано![]()
Денис Родман
“Глиста”
ъъъъъ.. кво правиш?!?!???
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Нямам въпрос..
Как ще реагират вашите,ако разберат че си в спешното,защото си се пребил/а докато правиш скокове с колелото си?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще са доста разтревожени![]()
Как ще реагират вашите , ако те заварят да препикаваш цветята на майка ти![]()
""
Как ще реагират ако се приберат и те заварят да си "играеш" със секс играчките им.Вибратори,анални топчета и тн.?
ъъъъъ колко загорял трябва да си че ти хрумне това...
Как ще реагират ваще ако те хванат да гледаш на майка ти циците?