- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Абе за хаповете не знам. Сигурно ще ме погледнат странно. А за алкохола - ако баща ми ме види така ще пита защо не съм му оставила да си пийне малко.
Как ще реагират вашите ако научат че спираш да учиш за да се омъжиш/ожениш??
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ще започнат "сериозните" темиПървоначално написано от ifilinnchica
![]()
Как биха реагирали, ако им кажеш , че си убил/а човек?![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Ако това се отнасяше за мен... ми на 15 съм и биха се учудили супер много.. щяха да се удрят по главата как така е станало това и т.н. .. Ще ме гледат с ококорени очи защото са ме мислили за разумна))
Как биха реагирали вашите ако те заварят че хвърляш чинии и сервизи по стените разгневен/а в кухнята ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
"Какво правиш бе момиче?! "
![]()
Как биха реагирали ако те видят да шмъркаш..![]()
Дрън-дрън
Ще се учудат това аз ли съм...![]()
Как ще реагират вашите ако те видят че правиш опит за самоубийство и ревеш ?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще ме спрът и ще ме питат за какво го правя.
Как ще реагират вашите ако разберат, че си убил/а човек?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ако е било за самоотбрана ще ме защитят.Ако съм го направила.. без никакъв смисъл ще ме питат за причини и т.н. ..
Как ще реагират вашите ако се разхождат спокойно в парка и те видят как правиш джъмб с колелото и се строполясваш като чувал с картофи?![]()
Audrey Hepburn
Майка ще дотича и ще почне да ме пита КАК СИ!?ДОБРЕ ЛИ СИ ?!
ИМА ЛИ НЕЩО СЧУПЕНО?!
![]()
![]()
Как ще реагират родителите ти ако не се прибереш у вас цяла седмица примерно?
Ще се спукат да ми звънят по мобилния телефон.Като се прибера ще ми се ядосат супер много и ще кажат че са стреснали за мен.. нормална реакция на всеки нормален родител.
Как ще реагират вашита ако ви видят как сте награбили една кутия течен шоколад и гребете супер лакомо с лъжицата и ядете... Около вас има опаковки от чипсове и т.н. .... ?![]()
![]()
Audrey Hepburn
Ще ми кажат "Остави си малко и за утре"![]()
Как биха реагирали родителите ти ако разберат, че гаджето ти е с 15 години по - голямо от теб?![]()
Не ми се мисли направо ..Ще ми кажат да прекратиме връзката си.
Как ще реагират родителите ви ако им съобщите, че ще ставате мама/татко?![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Мисля, че няма да е толкова зле. На 19 съм, живея с приятеля си.
Все пак не мисля още да става, раничко ми е![]()
Как ще реагират родителите ти ако те видят да си купуваш противозачатъчни/тест за бременност или секс играчка?
На 14 съм, ке ме изядат жива!
..ако те видят да се друсаш
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
зависи дали баща ми или майка миАко е баща ми ще се размина само с викане, но ако е майка ще е по-сложно
![]()
... ако се прибереш у вас с 2 каци Ютиво кисиУ зеЙ
Ютиво кисиУ зеЙ? предполагам нешто там кисело![]()
сигурно е зеле
ем нш няма ми кажат :P ше се зарадват че нося ядене
![]()
...ако се прибереш с разпокъсани дрехи в 2 през ноща![]()
.."Кой те ограби, да се обадим ли в полицията?"
![]()
Ако разберат, че си бил/а на луд купон и си пила и си се натискал/а с момче/момиче, което не харесват?
"Как можа точно с него ?!"
![]()
Ако разберат, че си зашлевил/а класната/класния си ?![]()
Дрън-дрън
![]()
![]()
<-- тва описва реакцията им най-добре
Как можаа?! та това да не ти е некой лапе ее?!!
..Ако разберат, че крадеш от тях![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Ще скрият всичко възможно, което мога да открадна за в бъдеще![]()
^^
`` Как биха реагирали ако те хванат да правиш секс с приятеля ти (приятелката) в тяхната спалня?...
нз, щото сиг няма да се върна да видя реакцията![]()
как биха реагирали ако се прибереш фиркан/а по чуждо бельо?![]()
Откъде ш знаят че е чуждо...![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако им кажеш че си сложил трутилка в гаража и ще гръмне скоро?![]()
![]()
![]()
Audrey Hepburn
Ще бягат като дявол от тамян. ^^![]()
![]()
Как биха реагирали вашите ако им кажеш, че си болен/на от СПИН?.. `
Ще се ужасят.Ще страдат за мен.. Ще се чудят и късат от мъка защо и на мен ми се случва това...... не си го пожелавам..![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако разберат че искаш да си смениш пола?![]()
Audrey Hepburn