- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
ми то твоето да не е по- назадПървоначално написано от Nakadah
никак ..
Как ще реагират вашите ако разберат, че трябва да седнеш на Големият Мокрио или Старият Светльо (електрическия стол от Зеления път на СК) ?![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Еее,сега,верно че съм луда ама затворник с доживотна присъда не съм станала още... Иначе биха се ужасили,че ще мине ток през милата им дъщеричка.![]()
![]()
Как ще реагират вашите,ако видят трева в ученическата ти раница?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми всичко е възможно . Знам ли те дотогава? ХАХА Ту-ко виж може да се харесате с Мокрио ?!
Ще следва едно дългооо обяснение за това как наркотиците вредят на човека и тнт после сигурно ще ми въведат някакъв контрол .
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си изяла кучето на съседите ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМГ!Ми всичко е възможно . Знам ли те дотогава? ХАХА Ту-ко виж може да се харесате с Мокрио ?!![]()
Не бих яла.. кучешко!?.. ;х![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако те заварят да режеш личните им карти на парченца?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Щом им режа картите , значи ги мразя, значи или те ме мразят или ме съжаляват. 1.Ако ме мразят значи ще ми се карат супер-дупермного и след тва ще ги напусна. 2Ако ме съжаляват ще звъннат на 4ти км и .. е поне ще ме посещават . Тъй че според теб кое е по-добре никога повече да не те виждат или поне 1 в седмицата
![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако правиш web2web![]()
![]()
Линейката и лудницата + дълги обяснения,преди и след процедурата по антилудост.![]()
Как ще реагират вашите ако те видят да ядеш храната на котката или кучето?![]()
Audrey Hepburn
млахахаха ще ме гледат как постепенно се превръщам във върколак. Взимат ме в колата и ме пускат в планината
![]()
[/b] Намерила си древна плоча в земята докато си си копала съвсем безобразно в нея и я прибираш вкъщи.. Обаче през нощта се появява един страшничък пич( духът на притежателя на плочата) , който ти казва, че ако не я върнеш ще те навести неговото проклятие. Ти неискаш да я връщаш в никакъв случай , а родители ти ...?
Ще мислят че нещо не е в ред и сънувам духове и т.н. или ще ми препоръчат за мое добро да върна въпросната плоча,за да не ме навести проклятието..![]()
Дълго време(тоест цял срок) получаваш много двойки и лъжеш родителите си,че това са 6тици.. В края на срока закъсваш и наближава родителската среща.Как ще реагират вашите,когато погледнат дневника?![]()
Audrey Hepburn
Ще получат нервна кризаИли поне мама щот само тя ходи по родителски а след като сподели с тате ще има мнооого викане и може би едно голямо наказание
![]()
![]()
Как ще реагират ваще ако резберат че си правила секс с домашния любимец?![]()
Не съм толко луда ама честно не знам какво ще стане, никога не съм правила сериозни простотии![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си правил/а опити за самоубийство ?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
"Mного си тъпа, честно, ти наред ли си бе, момиче?"
Как ще реагират вашите, ако разберат, че си правил/а секс?![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ще ме поздравят и ще ми кажат да внимавам!
Как ще реагират ваще ако те приберат в районното,че си навън след 10 часа и ти наложат солидна глоба ?
амии малко ще се ядосат, ама..![]()
как ще реагират вашите, ако продадеш къщата, без тяхно знание?![]()
![]()
Не бих го направил.
Как биха реагирали родителите ти, ако разберат, че си обратен/а ?![]()
Така:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако разберат,че пушиш трева?
Не пуша такова.
как ще реагират ваще ако разберат че не си ходила на училище 5 дена и ги викнат при директора![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ми сигурно ще ме овикат ,малко прибият ,ша ми гепат компа , ша резнат нета и ще ми звънят през десет минути да ме питат къде съм (знам го от личен опит)
Как ще реагират вашите ако им признаеш че си имала любовна връзка с дядо си и сега имаш дете от него ?
![]()
Любовна връзка.. хмм... ще се скарат и ще се учудат как е възможно да съм толкова откачена(и на дядо ще се чудят как се е съгласил).
А за дете-биологически невъзможно е..
![]()
![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако разберат,че смучеш Стрепсилс(таблетки против гърлобол),не защото те боли гърло,а защото са ти вкусни?![]()
Audrey Hepburn
смукала съм ги и са вкусни наистина![]()
ще ми се скарат..![]()
как ще реагират ваще ако разберат че им вземаш тайно от парите![]()
xKiFlA-
Ще се ядосат и ще питат,защо просто не съм им казала,че имам нужда от пари,за да ми дадат..
Как ще реагират важите ,ако разберат,че си направил/а някакъв химичен опит без разрешението на учителя и си изцапал/а много лошо скоробоядисаната стена в кабинета?![]()
Audrey Hepburn
Та госпажата мен специално ми ме държи далече от кабинета по химия ...щото знае кво ще стане като ида![]()
Как ще реаагират ваще ако се върнеш в 2 през ноща пиян/а ?![]()
xKiFlA-
Баща ми ще ми каже праи какво искаш,а аз ще се самоубия преди майка ми да ме е хванала![]()
Какво ще направят ваще ако те хванат да правиш оргия с приятели.
Никва идея.. ама се и съмнявам че ще се случи
Как ще реаагират ваще, ако разберат, че пушиш![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~
Аз пуша и те знаят ..нищо няма да кажат
как ще реагират ваще ако ако имаш 3 двойки по математика без да си им казвала![]()
![]()
xKiFlA-