.
Отговор в тема
Страница 50 от 73 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1825
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    ъъъъъ колко загорял трябва да си че ти хрумне това...

Как ще реагират ваще ако те хванат да гледаш на майка ти циците?
    ми то твоето да не е по- назад никак ..

Как ще реагират вашите ако разберат, че трябва да седнеш на Големият Мокрио или Старият Светльо (електрическия стол от Зеления път на СК) ?
    The art of simplicity is a puzzle of complexity.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Еее,сега,верно че съм луда ама затворник с доживотна присъда не съм станала още... Иначе биха се ужасили,че ще мине ток през милата им дъщеричка.

Как ще реагират вашите,ако видят трева в ученическата ти раница?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ми всичко е възможно . Знам ли те дотогава? ХАХА Ту-ко виж може да се харесате с Мокрио ?!

Ще следва едно дългооо обяснение за това как наркотиците вредят на човека и тнт после сигурно ще ми въведат някакъв контрол .
    Как ще реагират вашите, ако разберат, че си изяла кучето на съседите ?

Град
    София
    Ми всичко е възможно . Знам ли те дотогава? ХАХА Ту-ко виж може да се харесате с Мокрио ?!
    ОМГ!

Не бих яла.. кучешко!?.. ;х

Как ще реагират вашите ако те заварят да режеш личните им карти на парченца?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Щом им режа картите , значи ги мразя, значи или те ме мразят или ме съжаляват. 1.Ако ме мразят значи ще ми се карат супер-дупер много и след тва ще ги напусна. 2Ако ме съжаляват ще звъннат на 4ти км и .. е поне ще ме посещават . Тъй че според теб кое е по-добре никога повече да не те виждат или поне 1 в седмицата

Как ще реагират вашите ако правиш web2web

Град
    София
    Линейката и лудницата + дълги обяснения,преди и след процедурата по антилудост.

Как ще реагират вашите ако те видят да ядеш храната на котката или кучето?

Audrey Hepburn

млахахаха ще ме гледат как постепенно се превръщам във върколак. Взимат ме в колата и ме пускат в планината

[/b] Намерила си древна плоча в земята докато си си копала съвсем безобразно в нея и я прибираш вкъщи.. Обаче през нощта се появява един страшничък пич( духът на притежателя на плочата) , който ти казва, че ако не я върнеш ще те навести неговото проклятие. Ти неискаш да я връщаш в никакъв случай , а родители ти ...?

Град
    София
    Ще мислят че нещо не е в ред и сънувам духове и т.н. или ще ми препоръчат за мое добро да върна въпросната плоча,за да не ме навести проклятието..

Дълго време(тоест цял срок) получаваш много двойки и лъжеш родителите си,че това са 6тици.. В края на срока закъсваш и наближава родителската среща.Как ще реагират вашите,когато погледнат дневника?

Audrey Hepburn

Ще получат нервна криза Или поне мама щот само тя ходи по родителски а след като сподели с тате ще има мнооого викане и може би едно голямо наказание

Как ще реагират ваще ако резберат че си правила секс с домашния любимец?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Не съм толко луда ама честно не знам какво ще стане, никога не съм правила сериозни простотии

Как ще реагират вашите, ако разберат, че си правил/а опити за самоубийство ?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

"Mного си тъпа, честно, ти наред ли си бе, момиче?"

Как ще реагират вашите, ако разберат, че си правил/а секс?
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Ще ме поздравят и ще ми кажат да внимавам!

Как ще реагират ваще ако те приберат в районното,че си навън след 10 часа и ти наложат солидна глоба ?

Супер фен Аватара на zoreto
    ами ще ме приберат , а последствията от глобата са си за моя сметка

Как ще реагират вашите,ако очатват много важни гости (без твое знание),а ти си поканиш приятели и превърнете къщата в кочина

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    амии малко ще се ядосат, ама..

как ще реагират вашите, ако продадеш къщата, без тяхно знание?

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Не бих го направил.

Как биха реагирали родителите ти, ако разберат, че си обратен/а ?

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Така:
    Как ще реагират вашите ако разберат,че пушиш трева?

Град
    Плевен
    Не пуша такова.
    как ще реагират ваще ако разберат че не си ходила на училище 5 дена и ги викнат при директора

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Pleven
    Ми сигурно ще ме овикат ,малко прибият ,ша ми гепат компа , ша резнат нета и ще ми звънят през десет минути да ме питат къде съм (знам го от личен опит)

Как ще реагират вашите ако им признаеш че си имала любовна връзка с дядо си и сега имаш дете от него ?

Град
    София
    Любовна връзка.. хмм... ще се скарат и ще се учудат как е възможно да съм толкова откачена(и на дядо ще се чудят как се е съгласил). А за дете-биологически невъзможно е..

Как ще реагират вашите ако разберат,че смучеш Стрепсилс(таблетки против гърлобол),не защото те боли гърло,а защото са ти вкусни?

Audrey Hepburn

Град
    Плевен
    смукала съм ги и са вкусни наистина
    ще ми се скарат..

как ще реагират ваще ако разберат че им вземаш тайно от парите

xKiFlA
    -

Град
    София
    Ще се ядосат и ще питат,защо просто не съм им казала,че имам нужда от пари,за да ми дадат..

Как ще реагират важите ,ако разберат,че си направил/а някакъв химичен опит без разрешението на учителя и си изцапал/а много лошо скоробоядисаната стена в кабинета?

Audrey Hepburn

Град
    Плевен
    Та госпажата мен специално ми ме държи далече от кабинета по химия ...щото знае кво ще стане като ида

Как ще реаагират ваще ако се върнеш в 2 през ноща пиян/а ?

xKiFlA
    -

Баща ми ще ми каже праи какво искаш,а аз ще се самоубия преди майка ми да ме е хванала
    Какво ще направят ваще ако те хванат да правиш оргия с приятели.

Град
    София
    Никва идея.. ама се и съмнявам че ще се случи
    Как ще реаагират ваще, ако разберат, че пушиш
    ~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~

Град
    Плевен
    Аз пуша и те знаят ..нищо няма да кажат

как ще реагират ваще ако ако имаш 3 двойки по математика без да си им казвала

xKiFlA
    -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си