- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Aмм, ако няма нищо в кенефа и е тухлата, може дори и да се не разбере. Това телефон нема чупенеA за другия сигурно ще ми се поскарат.
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мен мама ще ме погледне разочаровано и отчаяно и ще каже "Браво, бе.." и ще ми помогне да го оправя преди тате да е разбрал щото тогава..![]()
Как ще реагират вашите ако трябва да те заведат на лекар да ти извади дезодорант?...![]()
Майка ми ще ме прати в някоя психиатрия.![]()
Как ще реагират вашите, ако се прибереш с 4ма едри пича, целите в татуировки и надупчени с пиърсинги и се заключите в стаята ти?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурно ще помисли, че съм си намериЛ нови приятели и ще ми каже да не правя като тях
![]()
![]()
(Всичко в кръга на шегата, не знам как ще реагира)
Как ще реагират вашите, ако се върнат по-рано от работа и те хванат да се натискаш с някакво момиче/момче?
Ами ще кажат "Здрасти" и ще се изнесат леко сконфузено.И после почват сериозните разговори като си тръгне момчето..![]()
Как ще реагират вашите ако намерят твоя секс играчка?
Като например? (Момче съм)
Как ще реагират вашите, ако им кажеш, че са те изнасилили?!?!![]()
Мама ще говори с мен много сериозно...И ако я лъжа ще ме накаже
Как ще реагират ако се приберат и те заварят с още 10 приятели които се натискат у вас на парти?
Първо : EVERYONE GTFO (на български ест :Д)
После ще ми викат доста, после ще ме накажат и това е
....ако разберат, че имаш дете ?
Ще ме подкрепят
Как биха реагирали,ако..намерят в стаята ти трева.?
Ще ям бой, но на мен няма да ми пука "Cause I got high..."(в квадрата на шегата
)
Какво ще направят вашите, ако ги хванеш тройка с гаджето ти?![]()
Не ти разбирам въпроса ???Първоначално написано от ccdesigns
Предполагам ,че е : Какво ще направят вашите, ако те хванат да правиш тройка с гаджето ти?
Предполагам ,че ще се смутят и ще напуснат бързо стаята в която сме,а баща ми скришум ще се гордее с мен![]()
,а майка ми ще си каже какво пък толкова нормално е... ее 100% ще има 1 доста сериозен разговор и така.
Какво ще направят ваще ако те хванат
За момче : Да си пъхаш члена в нещо като диня с дупка или пай![]()
За момиче: Да си пъхаш краставица или шише в п****та ???
Напротив! Точно и ясно - Какво ще направят, ако ГИ хванеш в тройка с гаджето ти. Какво ще ти кажат и т.н....
Иначе ще ме водят при психолог сигурно
Понеже не получих точен отговор задавам същия въпрос и на следващия - Какво ще направят вашите, ако ТИ ГИ хванеш в тройка с гаджето ти?
Нямам гадже хД
...ако разберат, че ще имаш 2ка за годината по математика и БЕЛ ?
Ще ме гръмнат![]()
Как ще реагират ако се сгодиш за клошар?![]()
За клошарки още не съм чувал, но ако има - ако е свястна едва ли ще има голям проблем, стига да е след 5-10 години
Същия въпрос :P
Ааа, има има.
Няма да ми позволят да се оженим.Пък и аз не мисля, че някога ще стане, слава Богу![]()
А как ще реагират ако им кажеш че имаш дете от клошар? (е тва е вече въпрос)
Доста корав ще да е тоя пич да напрай дете на момче![]()
![]()
![]()
![]()
.
Как ще реагираш ако вашите са облечени кат клоуни и се клатат на телевизора който скърца в предсмъртни мъки.(Ако ваще са разеведени същото но просто само единия родтил с друг или друга)
мноооооооооого ще им се смея![]()
![]()
![]()
Как ще реагират родителите ви ако ви изключат от училище на последен съвет?![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Ще ми вземат всички пари,ще ми вземат комта,дрехите,ще съм на хляб и сол и всеки ден ще уча по 16 часа![]()
![]()
![]()
Как ще реагират родителите ти ако те видят как си блъслаш главата с стената (ама силно)
И още 1Как ще реагират родителите ти ако те видят да се чешеш като куче
ето така http://vbox7.com/play:b932a121&r=emb
![]()
![]()
Момче съм ...
Миии ще се разочероват от мен ...
Макар често да се напивам като мотика (ето например снощи) най-дискретно си се прибрах издрайфах се през тераста, обърнах 2 саксии и след тва чистих до 4 часа и легнах да спа ...
Майка ми днеска се усети, че е събаряна саксия, ноо естествено аз не и потвърдих версията
>> Как ще реагират родителите ти, ако ти видят всички постове в тийн...
Ами за сега добре,защото нямам почти никакви![]()
Как ще реагират родителите ти ако се прибереш с куче във вас при положение,че те мразят животни?![]()
"РАЗКАРАЙ ТОЗИ БЪЛХАРНИК ОТ КЪЩАТА МИ, ДА НЕ ТЕ ОСТАВЯ ДА СПИШ С НЕГО НА СТЪЛБИТЕ" хД
Как ще реагират вашите ако те сгащят на дивана, гушнал гаджето, за което те не знаят?
ще го изгонят,а мен ще ме изселят![]()
Как ще реагират вашите ако те видят да се дрогираш?
theo <333
Ще последва дълъг разговор,за това колко вредни са тези вещества,и ще ме посъветват да не повтарям грешката си.
Как ще реагират вашите ако разберат че правиш секс за пари ?![]()
What i want is obvious , what i love is unique