- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Ще се учудят защо го правя и ще ме питат .. ;д
Как ще реагират вашите ако им се обадиш и им кажеш че си си счупил/а нещо и искаш да те вземат от даскало а се окаже че не е така (фалшива тревога)?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми няма да се ядосат след това... Ще дойдат веднага!
Как биха реагирали вашите ако те видят да се натискаш страстно с гаджето?
![]()
оо те са виждалии го мразят вече-тва е реакцията
![]()
как ще реагират акооо те видят да пушиш трева
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^^ Сигурно ще ми хвърлят един бой, ще ме пратят в комуна, после на психотерапевт и така докато разберат причината...
Но нямам намерение да се стига до там.![]()
Как биха реагирали родителите ти ако разберат, че имаш 500лв. сметка?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много ще се `зарадват` .![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако по случай рождения им ден им подарите вибратор ?![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
тцтц мама днес има рд .. как не се сетих това да и взема![]()
![]()
![]()
ще ме погледне ще се усмихне и ще ме пита знам ли кфо е тфа и знам ли как се използва![]()
![]()
![]()
как ще реагират ваще ако за вечеря без да ги предопредите заведете гаджето си .. да го представите ;дд![]()
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Случвало се е вечеПървоначално написано от Gllory
... Ми ще се зарадват да се запознаят
как биха реаргирали ако разберат че плуеш по пода![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Ще ми кажат,че това не е хубаво
Как ще реагират,ако ви хванат да си пускате отрова на путката...
Ще ми се скарат и няма да има полза защото аз нищо няма да разбера от това което говорят ....![]()
![]()
Как ще реагират вашите ако им сложиш кактуси в леглото.. при тях си когато си лягат и усмихвайки се като слънчице им кажеш-Лека нощ милички!Спете сладко![]()
![]()
Audrey Hepburn
Ще се наранят и ще се нервират.![]()
Никога не бих го направила.
.... ако има кажеш , че си имаш най-висок успех от всичките ученици от твоя випуск ?
Ще се кефят много и ще ме хвалят![]()
Как ще реагират ваще ако разберат че в знак на протест си си нарязал/а абсолютно всички дрехи ?![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ще се зарадват(няма нужда да пояснявам кавичките..) и ще ме питат защо съм го направила..
Как ще реагират вашите ако си направиш няколко пиърсинги;флешове ии те видят така като коледна елха ?![]()
![]()
Audrey Hepburn
Кво ли неса видяли по менеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
... Ми ддз аз сам имал 2 обеци и ся два татоса имам .... И да сложа пиърсинг(коет няя стани) пак ще го приемат някак си добре
....
Как ще реаргират ако разберат че таино им взимаш от парите ....
Ще ме оставят без финанси, докато стана на 45![]()
Как ще реагират, ако на теб някой ти подари за рождения ден вибратор/надуваема кукла?
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ще ме спукат от бъзици![]()
![]()
как ще реагират ако им кажеш, че зарязваш училището,за да се омъжиш/ожениш![]()
мъртва ставам мъртва..как ще реагират вашите ако те хванат в леглото с нй добрата ти приятелка и още 5 момчета и остатъци от наркотици по масата
![]()
![]()
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
Остатаци от наркорици вика.... Ми ддз сиг ша ма смачкат после в болницата докат неса опрая и пак бои после
...
Как ще реаргират ако разберат че си обарнал/ла резбата![]()
направо ще ме утрепат![]()
![]()
![]()
как ще реагират ваще ако разбереш че си спал с учителя/учителката си за да минеш учебната година ?
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
ще ме убият.
как ще реагират ,ако убиеш най-добрия си приятел?
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
И те ще ме убият..![]()
Ам при тебе /как ще реагират ,ако убиеш най-добрия си приятел?/?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ще се шокират.ще ми помогнат да оправя ситуацията..
и после аз-в гроба ..![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
ъгх..да![]()
мм..какво ще направиш ,ако ваще те видят да се целуваш с човек от твоя пол?![]()
Ще ме гледат странно...![]()
Как ще реагират вашите ако люснеш върху тях кофа със студена вода като отварят вратата и се връщат изморени от работа.. ?![]()
Audrey Hepburn