- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рискови ситуации?
Имали ли сте случай в който живота ви е бил в опастност? Даже е висял на косъм? Разкажете :P
Аз съм пъвиИ моята история е мноого весела щото бръкнах в контакта и ме шибнаха 220 волта... как оцелях не знам, но според мен е било заради малкото ключе с което бръкнах (не ме опреквайте щото съм бил най-много 1-2 клас) малката повърхност която съм държал ме е спасила... :P
А вие?
Хапвах и се смях едновременно,задавих се и чак бях посиняла.![]()
Не помня--Мисля,че съм нямала такива ситуации
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И реши да пишеш в темата,защото,,?Първоначално написано от SmilezZz
Щях да се удавя в един басейн и ако не беше един човек да ме спаси...![]()
Глътнах кабърчеНе знам дали спада към "висял на косъм", но ако примерно ми беше пробил червата или нещо друго....Беше голямо гонене на тва кабърче в болницата....тамън го снимат че ми е преди стомаха в края на гръкляна *мисля* и да го извадят с някъв магнит то отиде в корема....абе мани
Тогава обаче не ми беше толкова смешно
![]()
Аз нз ама имам 1 приятел с който като малки (1ви-2ри клас) си играехме край реката.Имаше лед и той навезе навътре.Леда се спука и той пропадна едвам се държеше защото имаше силно течение.Не можеше да се измъкне, ама аз му помогнах да се качи отново на ледаИначе можеше да се давне
![]()
щях да се удавя в един басейн като съм била 2ри клас...Ходех на плуване и нещо тоя ден имаше мн деца и госпожата нещо се заговори с неква друга и аз се изпуснах от стената на басейна и почнах да се давя, то басейна беше 2м. аз не можех още да плувам..абе страшничко си беше...после госпожата ме е спасила де...Но съм се била нагълтала много с вода и даже ми правила изкуствено дишане...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от LittleMissSunshineE
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Щях да свърша в устата на ротвайлер ,както и кучето миРазхождам си го и тя както винаги пусната и ме подгони...кучето съм го гушнала и седя на едно място...тя идва,а аз от страх не мога да викна дори...тръгна да ми скача,зада достигне моето куче,но аз се въртя и тя дърпа якето ми...Накрая и моето започна да лае,а тя откачи и се нахвърли върху мен и кучето ми...помня ,че ми разкъса якето и собре,че бяха съседите да ме спасят...стопанина през цялото време гледаше и накрая си похвали кучето
![]()
Още се разхожда пусната,но вече разхождам моето с пръчка в ръка и а дойде аз я шибна през муцуната(обичам животни,но животна ми е по-важен)
![]()
Учудващо ,че нямах и драскотина
![]()
Бях си набутала някво топче в носа.. ама доста навътре и не се сещах да си отворя устата да дишам.. тва е билоо някъде към 2 клас. Иначе в морето щях да се удавя 1 път (тва пак към 2 клас) ... седя си на плиткото ии виждам неква шарена топка малко по - навътре.. и решавам да я взема и тръгвам напред обаче стъпах в неква дупка ии водата ме заля![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ми щях да се даввна като бях 5 класно ме спасиха едни мой фр
щеше да ме блъсне кола
![]()
[пресичам си аз уличката и гледам няква кола лети към мене и свирка...ама се паникьосах и не можех да мръдна...застанах някво по средата и гледах тъпо...добре че един човек сккочи и ме избута шоту иначе
евалата му на пича]
Като бях малка,може би някъде на 1-2 годинки,не знам точно колко...майка ми миеше чинии в кухнята,татко беше на работа вечерна смяна май..И аз пълзях из хола и намерих една стотинка до масичката на телевизора и нали нищо не разбирах,не знаех какво е това и си я пъхнах в носа..Отивам при майка в кухнята и й казвам:"Мама,имам стотинка в носа..и се смеех(малка бях все пак).."Оттам последваха няколко опита да се извади понеже беше на лесно място стотинката,обаждане на тати да се прибере да ме заведат в болницата...После не бяха снимки,не знам си какво..И накрая я извадиха..
![]()
Сигурно сега затова не ни върви с парите..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Карам си с колелото лекичко по един тротоар и някакъв идиот се беше засилил от един двор (вратите му отворени навътре) блъсна ме и паднах под бронята. Педалът се беше заклещил и едва го извадих, защото той даде напред. Тогава аз избягах, треперейки ужасно силно. Отървах се невредим!
Аз като съм бил някъде на 5-6 годинки и съм паднал по стълбите с колелето си и съм се търкалял по тях чак до долния етаж.![]()