.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Проблем със стила (така да се каже)

Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Между модерно и грозно има разлика и майка ти вероятно я вижда.

Град
    вкъщи ;д
    Сори,че ти го казвам ама майка ти не е добре от къде на къде ще ти казва с какво да се обличаш ! Кажи и ,че ще се обилчаш с каквото решиш !!! И,че няма право да ти казва!!!
    I Love Justin Bieber

Град
    Roma, Italia
    Майка ти е права и то на 100%. Не мога да приема момиче с красиво тяло и т.н. да ходи като чувал.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мойте родители не ми правят забележка относно стилът ми на обличане и ако не ми хареса някоя дреха (която те са ми купили) просто им казвам - Тва не ми харесва,няма да го нося и точка!

Поговори с майка си,кажи и че на теб ти харесват тези широки дрехи,а и ще ги носиш ти а не тя успех

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Майка ти е права и то на 100%. Не мога да приема момиче с красиво тяло и т.н. да ходи като чувал.

+1 Иаз преди ходих така Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи

Re: Проблем със стила (така да се каже)

Цитирай Първоначално написано от Zar4e
    Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми...
    момиче с раздарпани дрехи=голям смях

Цитирай Първоначално написано от mrafka

+1 Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи
    Цитирай Първоначално написано от bbbrs
    +

Апф.... зависи си от родителите.При мен отдавна свикнаха с това как се обличам, някой път изказват отрицателно мнение ама се примиряват.Иначе просто им покажи,че това ти харесва и това е твоя стил,след години и без друго ще ти се наложи да си по официална

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Мислиш ли, че нея я интересува ти какво приемаш и какво не? Дрехите се носят от човек не само за да се хареса на другите, а защото сам се харесва така.
    Родителите ти имат право да изказват отрицателно мнение, но не да ти нареждат какво да обличаш. Кажи й да не ти купува дрехи, а да ти дава пари сама да си купиш, защото не харесвате еднакви неща и колкото и да й се иска, няма да носиш каквото тя реши.

Къв им е проблема?
    Отрицателно мнение за транссексуализма.

Супер фен Аватара на diksi
    Да не ти пука

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Да не ти пука
    +

Просто майка ти иска да изглеждаш добре, а твоите и нейните представи за това са крайно различни. След време сама ще решиш да смениш стила.

Супер фен Аватара на radeberger

Ще пораснеш . Аз в 6 клас носех смъкнати дънки и широки блузи , от 7-ми нататък спрях .
    След 1-2 години ще си промениш стила (предполагам , че си 7-8 клас ) .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    От една страна имаш право на личен избор и не е хубаво да ти се налага, но от друга...момиче си. И аз ако имах дъщеря, щях да искам тя да изглежда като такава, да е женствена. Отблъскващо е за мен момиче да се облича така.

олее фешани такива... тя си има стил и толкоз голям смях било - дрънки, ващи прически като са 3 метра над главата не е ли смях
    мога да ти кажа само браво че си се носиш квато си е харесваш, а не както е модееерно
    а за родителите нз аз такива проблеми решавам като им се репча
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Поговорете си и намерете компромисен вариант ;].
    мда
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Поговорете си и намерете компромисен вариант ;].
    Абе вие с "Нормалните" родители,защо си мислите,че това помага.Е,да с някои родители като поговориш,може и да има резултат,но ги има и такива инати чудовища като майка ми дето не знам от къде са паднали.Излезе ми пришка на устата да обеснявам и да се моля.Но...какво да се прави....всякакви хора има Не харесва стила на музика,на обличане,на държане "Въх" пропуснала съм да кажа добър ден на баба еди коя си от село еди кое си,дето съм я виждала когато съм била на 3 .Или пък дори на филми.Гледах Шепот от отвъдното и тя като ме завари ми се скара,че гледам такива сериали
    Оф...не знам какво вече да правя.
    Иска тя да ме моделира и да съм нейно копие Пробваме парфюми в магазина и аз точно преди да кажа,че е хубав,тя казва 'Ние не харесваме сладникави парфюми". Блаа Писна ми....
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Мойте родители не ми правят забележка относно стилът ми на обличане и ако не ми хареса някоя дреха (която те са ми купили) просто им казвам - Тва не ми харесва,няма да го нося и точка!

Поговори с майка си,кажи и че на теб ти харесват тези широки дрехи,а и ще ги носиш ти а не тя успех
    +1

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз явно имма късмет,че на мен и баща ми ми харесват горе-долу едни и същи дрехи,а майка ми ако ми хареса нещо,което не искам,просто казвам "Не" и това е.
    А по темата:Ясно ми е колко са безсмислени отговори от типа на "говори с нея" обаче в края на краищата какво да кажем?"Купи си Макаров и я накарай да се съгласи да носиш каквото си искаш"?
    December: А защо не пробва да кажеш нещо от сората на "Защо,аз пък мисля,че не е лош..." не да влизаш открито в конфликт с нея,обаче да и покажеш,че твоите вкусове са по-различни и вече не си 5годишно момиченце,за което майката решата какво да обича?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Цитирай Първоначално написано от mrafka

+1 Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи
    Цитирай Първоначално написано от bbbrs
    +
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

изхвърли им дрехите от гардероба,та да видиме какво ще носят тогава... шегувам се,ами не знам,кажи им че така ти харесва и да не ти се бъркат...аз също се нося така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си