Събуждам се посред нощ и отивам до тоалетна със страх в себе си незнайно защо.Сякаш има някой крадец или убиец вкъщи.Просто такова чувство без нито да съм сънувал кошмар нито да съм гледал някой страшен филм.Връщам се в леглото отварям прозореца и забравям да го затворя след което заспивам на отворен прозорец.След може би 5мин се събуждам и затварям прозореца,след което чувам някакъв шум подобен на този когато бягащата пътека е включена.Помислих си че е от парното,изключих го шумът не утихна.Разбрах че идва от вън – това е бил шумът на НЛО-то,за което се сетих след като всичко свърши.Помислих си че е от брадясалия съсед с неговата дървосекачка,който ме събуди един път в 7:00 часа сутринта.Но шумът нямаше нищо общо.След това заспах много бързо – може би веднага както никога доскега.Както си спях палецът на левия ми крак започна да ме боли точно на мястото където е махан нокътя.А никога не ми се е случвало да ме боли леглото.Болката не беше както е била в тясна обувка или когато е бил възпален.Болката беше точно както в басейн,мястото се инфектира от хлорта.Но защо ме боля точно в този момент?-След като всичко свърши, аз си го обясних по този начин- От вълните, радиацията или лъчите- технологията, която са използвали извънземните да ме вдигнат във въздуха и да ме приспят плюс, което да ми направят нещо,което ме е накарало да не мога да говоря и да не мога да мърдам, ме е заболяло чувствителното място на пръстта точно както от хлорта в басейн.Независимо, че ме болеше пръстта аз спях.Бях легнал на дясната си страна и част от одеалото беше между краката ми.Почти съм сигурен,че и по този начин съм заспал.Може би съм спал около час или повече.След като всичко свърши разбрах, че през това време съм бил при извънземните, за което нито съм видял или чул нещо.Връщането ми на земята- но след това се събудих и всичко се случи за около 1минута.Това не беше сън, всичко беше реално виждах си стаята, но просто се чувствах някак замаян или все едно съм много пиян.Бях във въздуха точно над леглото ми.(Между другото докато пиша това настръхвам).В този момент разбрах, че това са извънземни, защото преди около година гледах по National Geographic Channel подобен случай на доста хора, за което бях забравил.Опитвах се да викам, но не можех дори и да говоря, нито да мърдам.Усещах че нещо ме държи за врата.Както бях над леглото тялото ми беше на място, но се движеше на зиг заг ето така – 1ва поза - / ,2ра поза - \ ,3та поза- / .Пред погледа ми видях няколко лица на един и същи клоун, въртеше се като пумпал за около 1-2 секунди и изчезна.Но не видях извънземни, в стаята ми нямаше никой, поне това виждах с очите си.И докато съм над леглото се спуснах надолу и вече бях легнал по гръб и напълно изправен с прибрани ръце, а бях заспал на дясната си страна.Възможно е да съм се преместил докато спя, но едва ли в такава поза – изпънато тяло и ръце.Чувствах си тялото странно, чувствах, че някаква сила ме владее.Опитвах се да викам, но неможех, опитвах се да си взема GSM-а който е на бюрото ми на 10см от мен.Неможех.Исках да се обадя на баща ми или на майка ми.Знаех че това са извънземни.И след около 10 секунди в леглото, при което неможех да мърдам и да не говоря, всичко свърши около 7:00 часа сутринта.Точно преди да стане ден.